Bilderberg Blogs

Al onze artikelen op een rij

Wij nemen u graag mee in alles wat er in onze hotels gebeurt en inspireren u graag voor een onvergetelijk verblijf bij Bilderberg. Van tips in de omgeving van onze hotels tot de meest geliefde hotels tijdens de feestdagen; u leest het in onze blogs!

  • Inspiratie voor uw verblijf
  • Introducties van nieuwe concepten
  • Ervaringen van gasten
  • Interessante verhalen uit de hotels

Ons nieuwste artikel

EROPUIT OP DE VELUWE MET DE KIDS

25x tips rondom familiehotel 't Speulderbos

Weer of geen weer, bij Hotel 't Speulderbos is volop vertier voor iedereen. Met tal van faciliteiten komen jullie straks tijd te kort! Willen jullie er toch op uit? Op de Veluwe is zoveel te beleven! Wij inspireren u graag met maar liefst 25 tips.

Alle artikelen

Ontdek het vernieuwde ontbijtbuffet van Bilderberg

Ons ontbijt wordt al jarenlang door onze gasten gewaardeerd met een 9. En toch vinden we dat het beter kan. Zonder in te leveren op kwaliteit wilden we stappen zetten op het gebied van duurzaamheid. De afgelopen maanden zijn 125 ontbijtproducten zorgvuldig geëvalueerd en waar nodig vervangen door duurzame(re) keuzes.

Lees de blog

Fietsliefhebber Herman ervaart het Klavertje Vier Fietsarrangement

'Het arrangement boeken en uw koffers pakken, meer hoeft u niet te doen om een mooie, korte fietsvakantie te beleven. Alles wordt keurig geregeld door Bilderberg', zegt Herman van Genieten op 2 Wielen. Herman is met het Klavertje Vier Fietsarrangement bij ons verbleven. In deze blog vertelt Herman alles over het arrangement en zijn ervaringen.

Lees de blog

Proef de Apeldoornse geschiedenis met Salvé bier

De Keizerskroon was een geliefde herberg waar men na een lange reis werd gelaafd met een goed glas bier, gebrouwen in de achtertuin van de herberg door de huisbrouwerij van Het (Oude) LOO. Nu herhaalt de geschiedenis zich en wordt er weer bier gebrouwen om onze gasten te voorzien in een goed glas bier uit Apeldoorn.

Lees de blog

Familieweekend op de Veluwe: Kids Love Travel in Hotel De Keizerskroon

Aafje de Laat van Kids Love Travel reist samen met haar twee kinderen de wereld over op zoek naar de mooiste locaties; van de Veluwe tot het National Park in Amerika. Recent verbleef Aafje met haar gezin in Hotel De Keizerskroon in Apeldoorn. 'Een family friendly hotel in het hart van de Veluwe', zoals ze het zelf noemt. In deze blog leest u alles over haar verblijf.

Lees de blog

Hoe kiest u een goede wijn? Met deze 5 tips wordt u wijzer over wijn

In onze wijnkaart vindt u een prachtige selectie aan wijnen uit de nieuwe en oude wereld. Van wit tot rood. Van aperitief tot dessert. Van klassiekers uit de Franse Bourgogne tot verrassingen uit het Amerikaanse Californië. Het mooie is; er bestaan geen verkeerde keuzes. Kunt u toch wat advies gebruiken? Lees de tips van onze vinoloog en General Manager Frans in deze blog.

Lees de blog

Bakken met Bilderberg: het recept van Steve's Mum Breadpudding

Samen zitten ze aan de keukentafel, een dampende pot Engelse thee tussen hen in, terwijl de heerlijke geur van homemade Breadpudding zich langzaam verspreidt door de keuken. De liefde van Bilderberg Chef Steve Sykes voor koken begon namelijk in de keuken van zijn ouders in Engeland. 'Mijn moeder en ik stonden vaak samen in de keuken om traditionele Engelse gerechten te bereiden,’ vertelt hij met een glimlach.

Lees de blog

Hotel De Keizerskroon in Apeldoorn gaat renoveren

Eerder werden de lobby, bar, vergaderruimtes en Kingstreet Restaurant van Hotel De Keizerskroon al volledig gerenoveerd. Nu is het tijd voor de kers op de taart; alle 95 hotelkamers worden gerenoveerd. 

Lees de blog

De Bilderberg WinterWeken; Heidi ging alvast vooruit

Heidi Klein van ReisTop5 reist de wereld over langs de mooiste plekken; van haar vertrouwde Veluwe tot een verre vliegreis. Onlangs mochten wij haar verwelkomen in Résidence Groot Heideborgh tijdens de Bilderberg Winterweken. 'Een little big escape met een culinaire twist', zoals ze het zelf noemt. In deze blog vertelt ze alles over haar verblijf.

Lees de blog

10 tips voor uw citytrip naar Amsterdam

Of het nu uw eerste bezoek aan de stad is of uw go-to citytrip, Amsterdam verrast altijd. Ontdek de oude historie van de stad, laat u verrassen door de natuur of breng een bezoek aan de vele musea. In deze blog deelt Ploy Punt, onze Front-Office Manager van Bilderberg Garden Hotel in Amsterdam, haar 10 tips.

Lees de blog

Inspiratie voor een culinaire vakantie

Onze keukenteams staan klaar om u een ultieme smaak beleving te bezorgen. Proef lokale producten uit het seizoen en geniet van bijzondere smaken. Wij inspireren u graag voor een culinair verblijf bij Bilderberg Hotels.

Lees de blog

Valentijnsverhalen

Binnenkort is het weer Valentijn, de dag van de liefde. En wat is er romantischer dan je geliefde verrassen met een overnachting in een authentiek kasteel, op een prachtig landgoed of in een geweldige stad?

Lees de blog

Het aspergeseizoen is weer begonnen

Lees hier een culinair recept van onze eigen chef, wat u thuis klaar kunt maken. Speciaal voor het seizoen van het 'witte goud'. Tover uw eigen keuken om tot restaurant en verras uw gasten met een heerlijk aspergemenu.

Lees de blog

Zakelijke blogs

In onze zakelijke blogs delen wij nuttige tips, inspirerende interviews en boeiende verhalen. Denk aan handige out-of-office guides en het verhaal achter de Bilderbergconferentie. Bent u benieuwd? Klik op de button en lees alle zakelijke blogs.

Over Bilderberg Hotels

Onze hotels

Bilderberg heeft 12 hotels in Nederland en Duitsland op unieke locaties; midden in een bruisende stad of verscholen in de natuur. Bent u benieuwd naar onze hotels of zoekt u een hotel dat bij u past? Klik op de button en bekijk onze hotels.

Bekijk hotels

Onze arrangementen

Op zoek naar een hotel arrangement? Bilderberg biedt u een ruime keuze aan hotel arrangementen voor een weekend weg of kleine vakantie in eigen land. Door de ruime keuze is er altijd een arrangement dat bij u past!

Bekijk arrangementen

Bilderberg Cadeaucard

Wilt u iemand een goed vooruitzicht geven? Een Bilderberg Cadeaucard is het perfecte cadeau voor dierbaren en relaties. U heeft de keuze uit een vrij op te waarderen bedrag of een compleet arrangement.

Bestel Cadeaucard

Voordelen van Bilderberg

Reserveren doet u eenvoudig online. Heeft u een vraag over onze arrangementen of ontvangt u liever persoonlijke ondersteuning bij uw reservering? Wij helpen u graag!

  • Ruimste kamerkeuze
  • Beste prijsgarantie
  • Speciale wensen en verzoeken
  • Complete hotelarrangementen
  • De beste annuleringsvoorwaarden

Neem contact op