10x winterse tips voor uw verblijf bij Parkhotel Rotterdam

Inclusief de alom bekende attracties én verrassende onontdekte plekken.

Deel deze pagina

In het bruisende Rotterdam, ligt het Parkhotel. Volledig vernieuwd maar met een 100 jaar oude historie. Als het buiten koud is, is het knus en warm in ons winterhotel. Maak een winterse stadswandeling, ontspan in de sauna of geniet in restaurant The Park van heerlijke gerechten. In de buurt van ons hotel is natuurlijk ook genoeg te doen. Lees gauw mee met onze 10 tips!

10x onze tips

1. De botanische tuin
Trompenburg Tuinen & Arboretum is een prachtige botanische tuin met een grote collectie bomen, struiken en planten. De tuin ligt aan de rand van centrum Rotterdam in de wijk Kralingen en is met maar liefst 8 hectare oppervlakte een ware ontdekking voor iedereen. 

2. Little C
New York City, maar dan middenin Rotterdam. Deze unieke wijk ligt achter het Erasmus en is de perfect plek voor een borrel of diner.

3. Schaatsbaan Rotterdam
Trek de schaatsen aan en bezoek deze winter de schaatsbaan in Rotterdam. Voor wie niet genoeg heeft aan de 400-meterbaan, is er ook een funbaan of curlingbaan.

4. Wijnbar Het Eigendom
Deze tip is gevestigd in het hart van de Witte de Withstraat. Met 135 wijnen op de kaart is zit er voor iedereen wat tussen.

5. De Hofbogen
In Rotterdam Noord gebeurd het. In de bogen onder een voormalige spoorlijn komt je mode, design en cultuur samen. De perfecte plek om te winkelen en als het tijd is voor een pauze is er een divers aanbod aan horecagelegenheden.

6. Delfshaven 
Deze pittoreske jachthaven is een van de weinige stukjes oude stad die het bombardement op Rotterdam in 1940 doorstaan hebben. Het heeft een markante geschiedenis als de plek vanwaar de Pilgrim Fathers naar Amerika vertrokken én als geboorteplaats van Piet Hein. Historisch Delfshaven heeft zijn authentieke looks altijd weten te behouden.

7. The Rumah
Deze oude pub heeft een transformatie doorgemaakt tot een sfeervolle cocktailpub. U vindt hier nog steeds een ongedwongen, gezellige sfeer en kunt hier terecht voor de meest creatieve cocktails.

8. Mariniersmuseum
Nederland is in belangrijke mate gevormd door zijn militaire geschiedenis met hoogtepunten en diepe dalen. Het verleden werkt door tot op de dag vandaag. Dit museum vertelt hier alle verhalen over en is een aanrader voor jong en oud.

9. Bar Berta
In dit kleine en knusse restaurant in het levendige Scheepskwartier eet u de heerlijkste tapas en kunt u er zelfs voor kiezen om te u te laten verrassen door de chef.

10.  Vintake Wijn op Maat
De juiste wijn kopen is iets persoonlijks. Daar helpen de sommeliers en liefhebbers van Vintake graag bij. Hier kunt u terecht voor uniek wijnadvies, heerlijke proeverijen en fantastische service. Wijn drinken is hierna nooit meer hetzelfde.

Kies één van de geliefde arrangementen

Kom deze winter genieten bij Bilderberg met één van onze winterse arrangementen

HULP NODIG BIJ UW RESERVERING?

Reserveren doet u eenvorudig online. Heeft u een vraag over arrangementen of ontvangt u liever persoonlijke ondersteuning bij uw reservering? Wij helpen u graag!

  • Beste prijsgarantie
  • Geen reserveringskosten
  • Gratis annuleren tot 24 uur voor aankomst
  • Geen creditcard nodig - u betaalt pas in het hotel

Neem contact op