Meetings en Events bij Bilderberg

Maak van een zakenmeeting een waardevolle ontmoeting

Direct contact? Bel 0317 - 362 205 of mail naar business@bilderberg.nl

Stuur een email

Een unieke zakelijke bijeenkomst organiseren? Met prachtig gelegen hotels, aandacht voor goed eten en drinken en de Maître B' die voor u klaarstaat, biedt Bilderberg u de perfecte basis voor uw vergadering, training of evenement. 

 

On-top service

Iedere zakelijke bijeenkomst, van simpele vergadering tot groots event, heeft als doel om mensen te laten groeien. Je komt samen om te leren, om te verbinden of te vieren. Wat je ook wil bereiken, Bilderberg biedt de ruimte en de inspiratie om het beste uit je bijeenkomst te halen.

Wat anderen zeggen

De mensen, de sfeer en de keuken zijn super

"Een van de redenen dat ik bij Bilderberg vergader en niet (nooit) elders is juist het feit dat Bilderberg niet meewaait met allerlei veranderingen. Het is fijn, vertrouwd en van klasse en niveau."

W. Veldman - Marsman, Rabobank Nederland

Ontvangst en lunch zijn een succes!

"Een 'heidag' in de Keizerskroon werd een succes mede door de ontvangst, de atmosfeer, de lunch en de vriendelijke mensen."

De Stentor

 

Ontvangst, verzorging, bediening; geweldig!

"Het verblijf is tot volle tevredenheid geweest, dankzij de inzet van het personeel. Bedankt voor de organisatie. De algehele wijze van ontvangst, verzorging en bediening was geweldig."

S. te Beek, Sociale Verzekeringsbank

Professionele locatie voor bedrijfsafdelingen

"De vergaderzalen zijn goed ingericht. Voordeel is de continue beschikbaarheid van de coffeecorner en goede break-out rooms. Voor bedrijfsafdelingen is Bilderberg een fijne, professionele locatie, met klantvriendelijk personeel."

F. Rijkers, Eneco

Ontmoet onze Maître B'

Voor elke zakelijke meeting krijgt u als organisator of trainer een eigen servicepartner: de Maître B’. Hij of zij zorgt er persoonlijk voor dat uw meeting, training of event perfect verloopt en het uw gasten aan niets zal ontbreken. Het ‘gewone’ buitengewoon goed doen zit in de genen van Bilderberg. Met de Maître B’ gaan we nóg een stap verder. On-top service!   

Contact

Want persoonlijk advies is wel het prettigst

Geïnteresseerd in een zakelijk verblijf bij Bilderberg?
Neem dan contact op via onderstaand formulier of via +31 (0)317 362 266