Meetings en events bij Bilderberg

Maak van een zakenmeeting een waardevolle ontmoeting

13 bijzondere meeting- en eventlocaties

Vind de locatie die bij je past

Meetings op afstand

Lees meer over onze oplossingen

MEETINGS BIJ BILDERBERG

Het landschap van meetings & events is veranderd. Creativiteit en flexibiliteit zijn essentieel voor het organiseren van een succesvolle meeting. Bilderberg helpt je daar graag bij. Verdeeld over 13 locaties zijn er diverse mogelijkheden voor het organiseren van een meeting met impact. Nu, én in de toekomst. Van een kleine brainstormsessie tot een prachtig diner in een luxe chateau. Een succesvolle bijeenkomst bevat tegenwoordig andere elementen dan voorheen. Wat zijn deze voor jouw meeting? Wij helpen je graag om alle benodigde elementen samen te voegen.

De afgelopen periode stond in het teken van leren en ontdekken. Die kennis delen wij graag met jou. Overweeg je om een off- of online meeting te organiseren? Laat ons je helpen om voorbereid te zijn op alle scenario’s. Want één ding is onveranderd: een goede voorbereiding blijft de sleutel tot succes.

Whitepaper het nieuwe bijeenkomen

In deze whitepaper geven ruim 270 meeting en event professionals hun visie op het nieuwe bijeenkomen. De conclusies en best practices in deze whitepaper helpen jou om ook in 2022 meetings en events te organiseren die inspirerend én impactvol zijn.

Onze bijzondere locaties

Bijzondere locaties voor evenementen en zakelijke bijeenkomsten

Studio

Een zakelijke setting, met een informele sfeer. Een studio is het unieke decor voor jouw webcast of webinar. Compleet met intelligente camera welke meebeweegt met de spreker, uitstekend geluid, studioverlichting, diverse LCD schermen voor visuele ondersteuning en een virtueel whiteboard.

Vraag brochure aan

Inspiratie voor events

Geef jouw meeting of event meer impact met een bijzonder programma, smaakvolle workshop of gezamenlijke activiteit. Denk bijvoorbeeld aan de activiteit 'in je eigen bubbel' of creëer een programma dat 100% buiten plaatsvindt. Juist in deze tijd staat verbinding centraal voor een succesvolle bijeenkomst. En fun is daarvoor een cruciaal onderdeel. 

Inspiratie

Buiten bijeenkomen

Wat is de oplossing om veilig en plezierig samen te komen? Ga naar buiten! Bilderberg biedt prachtige buitenlocaties, omringd door de natuur en met alle ruimte die je nodig hebt. En een extra voordeel: de buitenlucht zorgt voor een verhoogde concentratie en meer energie. Zo wordt die brainstormsessie, training, teambuilding of groepsdiner buiten nog effectiever!

Bekijk buitenlocaties

Alles over Hybride Events

Hybride bijeenkomsten zijn niet meer weg te denken in het landschap van meetings & events. Deze combinatie van online en offline samenkomen biedt in deze nieuwe tijden volop mogelijkheden om jouw bijeenkomst te organiseren.

#outofoffice verhalen

Lees onze verhalen over bijzondere locaties, inspirerende personen en ontmoetingen die je verder brengen.

Ontmoet Marieke, regisseur van bijzondere ontmoetingen. Zij maakt elke zakelijke bijeenkomst bijzonder. Dat begint met een simpele vraag: wat is het doel van jouw meeting? Om vervolgens samen een event te maken met impact.


             Marieke.png

bilderberg momenten

Deel jouw mooie #outofoffice momenten op instagram.

Deel jouw mooie #outofoffice momenten op instagram. Voeg de tag #outofoffice toe aan jouw Instagram foto. En wie weet kiezen wij jouw foto uit om te delen op ons Instagram account.

hoe werkt dit? volg ons