Meetings en events bij Bilderberg

Maak van een zakelijke bijeenkomst een waardevolle ontmoeting

12 bijzondere meeting- en eventlocaties

Vind de locatie die bij je past

Vergaderen midden in de bruisende energie van de stad. Brainstormen in het bos waar je ideeën letterlijk alle ruimte krijgen. Een bijzonder diner in een authentiek kasteel. Welke vergaderlocatie je ook kiest, bij Bilderberg ben je verzekerd van een inspirerende omgeving, uitstekende service en smaakvol eten en drinken. Ga je mee #outofoffice?

 • 11 inspirerende locaties in Nederland, 1 in Duitsland
 • Unieke buitenlocaties
 • Persoonlijke begeleiding van ervaren en bevlogen event regisseurs
 • De servicepartner op locatie: Onze Maitre B'

Onze bijzondere locaties

Inspirerende locaties voor evenementen en zakelijke bijeenkomsten

 • Hotel De Bilderberg

  Congreslocatie in het groen Oosterbeek - Veluwe

  Een prachtig landgoed, verscholen in de bossen bij Arnhem. Een diversiteit aan vergaderfaciliteiten gecombineerd met uitstekende service. Een plek met een rijke historie; hier vond namelijk de eerste Bilderbergconferentie plaats. Welkom bij Hotel De Bilderberg. Dé partner in de organisatie van bijzondere bijeenkomsten.

 • Kasteel Vaalsbroek

  Uniek kasteel voor bijzondere bijeenkomsten Vaals - Limburg

  Omringd door de glooiende heuvels van Zuid-Limburg vind je een historisch landgoed. Een stukje buitenland in eigen land. Een uniek decor voor bijzondere bijeenkomsten met de mogelijkheid om te overnachten. Hier komen gastronomie, historie en beleving samen. Welkom bij Kasteel Vaalsbroek!

 • Hotel De Keizerskroon

  Royale vergaderlocatie in de stad Apeldoorn Apeldoorn - Veluwe

  Van oudsher de herberg van Paleis het Loo, vandaag de dag een royale vergaderlocatie. Een hoog serviceniveau is onze standaard. Wij hebben aandacht voor jou zodat jij je kunt richten op het doel van je verblijf. Hier krijgt jouw vergadering, training of heidag een koninklijk tintje.

Vergaderen bij Bilderberg

Waarom onze gasten voor ons kiezen

Eten & Drinken

Wij geloven dat de eetmomenten het hoogtepunt van de dag zijn. Daarom eet je bij Bilderberg Heerlijk & Eerlijk. Eerlijke ingrediënten, verse producten uit het seizoen en zo min mogelijk verspilling. Maar vooral: met heel veel smaak. Zo zorgen we goed voor jou en je gasten, én voor de wereld om ons heen.

De Bilderberg Service

Onze Meeting & Event regisseurs helpen je met veel plezier tijdens het organisatietraject. Ze zijn een vast aanspreekpunt en weten als geen ander jullie vergaderdoel te vertalen naar een compleet programma op maat. Met enthousiasme delen ze hun kennis, ervaring én inspiratie.
Tijdens de bijeenkomst krijg je als organisator of trainer een eigen servicepartner. Hij of zij zorgt er persoonlijk voor dat jouw bijeenkomst perfect verloopt en dat het de gasten aan niets zal ontbreken. Jullie kunnen je volledig focussen op de inhoud. Wij regelen de rest!

 

Populaire activiteiten

Het ingrediënt voor meer verbinding? Maak samen plezier!

 • Vanaf 10 personen
  Op maat

  Workshop Schapendrijven

  Schapen en mensen hebben meer gemeen dan je denkt! Ontdek tijdens deze bijzondere teambuildingsactiviteit de diverse metaforen zoals communicatie, leiderschap en rollen binnen een groep. Wie heeft als eerste zijn schaapjes op het spreekwoordelijke droge?

 • 5 - 20
  135 voor de hele groep

  Wandelen met de boswachter

  Het bos heeft iets magisch. Zowel tijdens het ochtendgloren, als wanneer de zon weer ondergaat en de dieren tevoorschijn komen. Ga jij mee op avontuur met één van onze boswachters?

 • Tot 10 personen
  Op maat

  In je eigen bubbel

  Om uit je bubbel te komen, moet je er soms eerst in. Letterlijk. Bubble Ball scoort het hoogst als het gaat om competitie, hilariteit en samenwerking. Duik jij de Bubble Ball in?

Bilderberg Buiten

Vergaderen in een heksenkring in het bos, brainstormen aan het strand, proosten in een sfeervolle stadstuin of geniet samen van een onvergetelijk evenement op één van onze buitenplaatsen. Met Bilderberg Buiten ga je écht #outofoffice.

#outofoffice verhalen

Lees onze verhalen over bijzondere locaties, inspirerende personen en ontmoetingen die je verder brengen.

Aangenaam! Mijn naam is Marieke, specialist in bijzondere ontmoetingen. Met veel plezier denk ik met je mee om jouw volgende zakelijke bijeenkomst bijzonder te maken. Het uitgangspunt? Dat is het doel van jouw meeting. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten.


             Marieke Jongbloed 2022 Transparant.png

Virtual Tours

Met deze online rondleiding bezoek je onze vergaderlocaties alsof je er écht bent. Bekijk de hotels waar en wanneer je maar wil. Gebruik deze virtual tour ook in communicatie met bijvoorbeeld je gasten of collega's.

Meer informatie

Bewust Bilderberg

Als hotelketen draagt Bilderberg graag bij aan een duurzame wereld. Bewust Bilderberg is een initiatief om op strategisch en operationeel niveau keuzes te maken die het welzijn van mens, dier en planeet voorp zetten.

Meer informatie

Relatiegeschenk

Wil je iemand een fijn vooruitzicht geven? Met de Bilderberg cadeaucard geef je het perfecte cadeau aan relaties of collega's. Kies uit een vrij op te waarderen bedrag of een compleet arrangement in een van onze hotels.

Meer informatie