Meetings en events bij Bilderberg

Maak van een zakenmeeting een waardevolle ontmoeting

Een unieke zakelijke bijeenkomst organiseren? Met prachtig gelegen locaties, aandacht voor goed eten en de Maître B' die voor u klaarstaat, biedt Bilderberg u de perfecte basis voor uw vergadering, training of evenement.

Winter in the Woods

Op het landgoed van Hotel De Bilderberg staat van tot eind januari een prachtige glazen kas, die ruimte biedt aan 200 personen voor een vergadering of borrel en een diner tot 100 personen. Een geweldige plek voor een meeting, event of shared dinner.

Onze bijzondere locaties

Bijzondere locaties voor evenementen en zakelijke bijeenkomsten

On-top service

Iedere zakelijke bijeenkomst, van simpele vergadering tot groots event, heeft als doel om mensen te laten groeien. Je komt samen om te leren, om te verbinden of te vieren. Wat je ook wil bereiken, Bilderberg biedt de ruimte en de inspiratie om het beste uit je bijeenkomst te halen.

#outofoffice verhalen

Lees onze verhalen over bijzondere locaties, inspirerende personen en ontmoetingen die je verder brengen.

Ontmoet Marieke, regisseur van bijzondere ontmoetingen. Zij maakt elke zakelijke bijeenkomst bijzonder. Dat begint met een simpele vraag: wat is het doel van uw meeting? Om vervolgens samen een event te maken met impact.


             Marieke.png

bilderberg momenten

Deel uw mooie #outofoffice momenten op instagram.

Deel uw mooie #outofoffice momenten op instagram. Voeg de tag #outofoffice toe aan uw instagram foto. Iedere week kiezen wij een foto uit om te delen op ons instagram account. volg ons

hoe werkt dit? volg ons