Meetings en Events bij Bilderberg

Maak van een zakenmeeting een waardevolle ontmoeting

Direct contact? Bel 0317 - 362 205 of mail naar business@bilderberg.nl

Stuur een email

Een unieke zakelijke bijeenkomst organiseren? Met prachtige locaties, bijzondere eet- en drinkconcepten en de Maître B' die voor u klaarstaat, biedt Bilderberg u de perfecte basis voor uw vergadering, training of evenement. 

 

Uniek opleidingsprogramma

Creëer de ultieme klantbeleving binnen uw organisatie met de Bilderberg Experience. Tijdens het unieke programma runt u verschillende facetten van het hotel, ervaart u ongekende service en leert u waardevolle feedback om te buigen in potentiele klansen voor uw bedrijf. Een intensief en volledig uniek programma waarmee u ware service in uw organisatie kan brengen en een onderscheidend DNA binnen uw branche ontwikkelt. Geschikt voor zowel operationele teams als management, en met zorg afgestemd op uw organisatiedoelen. 

Maak kennis met De Bilderberg Experience

Wat anderen zeggen

De mensen, de sfeer en de keuken zijn super

"Een van de redenen dat ik bij Bilderberg vergader en niet (nooit) elders is juist het feit dat Bilderberg niet meewaait met allerlei veranderingen. Het is fijn, vertrouwd en van klasse en niveau."

W. Veldman - Marsman, Rabobank Nederland

Ontvangst en lunch zijn een succes!

"Een 'heidag' in de Keizerskroon werd een succes mede door de ontvangst, de atmosfeer, de lunch en de vriendelijke mensen."

De Stentor

 

Ontvangst, verzorging, bediening; geweldig!

"Het verblijf is tot volle tevredenheid geweest, dankzij de inzet van het personeel. Bedankt voor de organisatie. De algehele wijze van ontvangst, verzorging en bediening was geweldig."

S. te Beek, Sociale Verzekeringsbank

Professionele locatie voor bedrijfsafdelingen

"De vergaderzalen zijn goed ingericht. Voordeel is de continue beschikbaarheid van de coffeecorner en goede break-out rooms. Voor bedrijfsafdelingen is Bilderberg een fijne, professionele locatie, met klantvriendelijk personeel."

F. Rijkers, Eneco

Ontmoet onze Maître B'

Voor elke zakelijke meeting krijgt u als organisator of trainer een eigen servicepartner: de Maître B’. Hij of zij zorgt er persoonlijk voor dat uw meeting, training of event perfect verloopt en het uw gasten aan niets zal ontbreken. Het ‘gewone’ buitengewoon goed doen zit in de genen van Bilderberg. Met de Maître B’ gaan we nóg een stap verder. On-top service!   

Service op Bilderberg niveau

Alle faciliteiten en comfort voor een optimale bijeenkomst

Razendsnel internet

Wij begrijpen dat een 'detail' als internet erg belangrijk is voor u. Daarom is razendsnelle WiFi bij Bilderberg een vanzelfsprekendheid in alle ruimtes en hotelkamers.

Bilderberg breaks

Even bijkomen van uw meeting? Dat kan met versgemalen koffie en verse muntthee in onze koffiecorner. Of krijg nieuwe energie van een lunch! Lees meer

Fit for work

Maak van uw bijeenkomst een belevenis. Combineer uw vergadering met een sportieve activiteit, originele workshop of ontspannend diner. Lees meer

Uitzonderlijk eten en drinken

Wij vinden dat eetmomenten bijzonder zijn. Om energie op te doen, culinair te genieten en met elkaar in gesprek te zijn. Van het beroemde Bilderberg Ontbijt, tot verkwikkende bites en smaakvolle diners. Gezond, ambachtelijk, biologisch en lokaal zijn de elementen die u terugvindt in onze concepten. Speciaal ontwikkeld om u scherp te houden. Zodat u daarna weer met nieuwe energie aan de slag kunt.

Lees meer

Contact

Want persoonlijk advies is wel het prettigst

Geïnteresseerd in een zakelijk verblijf bij Bilderberg?
Neem dan contact op via onderstaand formulier of via +31 (0)317 362 266