Meetings en events bij Bilderberg

Maak van een zakelijke bijeenkomst een waardevolle ontmoeting

13 bijzondere meeting- en eventlocaties

Vind de locatie die bij je past

Vergaderen midden in de bruisende energie van de stad. Brainstormen in het bos waar je ideeën letterlijk alle ruimte krijgen. Een bijzonder diner in een authentiek kasteel. Welke vergaderlocatie je ook kiest, bij Bilderberg ben je verzekerd van een inspirerende omgeving, uitstekende service en smaakvol eten en drinken. Ga je mee #outofoffice?

 • 12 inspirerende locaties in Nederland, 1 in Duitsland
 • Unieke buitenlocaties
 • Persoonlijke begeleiding van ervaren en bevlogen event regisseurs
 • De servicepartner op locatie: Onze Maitre B'

Onze bijzondere locaties

Inspirerende locaties voor evenementen en zakelijke bijeenkomsten

 • Hotel De Bilderberg

  Congreslocatie in het groen Oosterbeek - Veluwe

  Een prachtig landgoed, verscholen in de bossen bij Arnhem. Een diversiteit aan vergaderfaciliteiten gecombineerd met uitstekende service. Een plek met een rijke historie; hier vond namelijk de eerste Bilderberg Conferentie plaats. Welkom bij Hotel De Bilderberg. Dé partner in de organisatie van bijzondere bijeenkomsten.

 • Château Holtmühle

  Vergaderen in een authentiek kasteel Tegelen - Limburg

  Verscholen in het Limburgse groen. In het middeleeuwse kasteel komen gastvrijheid en stijl samen.

 • Résidence Groot Heideborgh

  Inspirerend vergaderen op de Veluwe Garderen - Veluwe

  Vergaderen en tegelijkertijd ontspannen? Het kan bij Résidence Groot Heideborgh! Kies jij voor een schommelstoel om nieuwe plannen te maken, een sfeervolle huiskamer voor een coaching sessie of voor de Buitenplaats waar je een onvergetelijk evenement organiseert midden in de Veluwse bossen?

 • Kasteel Vaalsbroek

  Uniek kasteel als decor voor bijzondere bijeenkomsten Vaals - Limburg

  Omringd door de glooiende heuvels van Zuid-Limburg vind je een historisch landgoed. Een stukje buitenland in eigen land. Een uniek decor voor bijzondere bijeenkomsten met de mogelijkheid om te overnachten. Hier komen gastronomie, historie en beleving samen. Welkom bij Kasteel Vaalsbroek!

 • Hotel De Keizerskroon

  Royale vergaderlocatie in de stad Apeldoorn Apeldoorn - Veluwe

  Van oudsher is Hotel De Keizerskroon de herberg van Paleis het Loo. Deze royale achtergrond is nog iedere dag voelbaar op deze unieke vergaderlocatie in Apeldoorn. Geniet van ultiem gastheerschap, culinaire gerechten en geef jouw vergadering, training of heidag een koninklijk tintje.

 • Hotel 't Speulderbos

  De meest creatieve vergaderlocatie op de Veluwe Garderen - Veluwe

  Vergaderen is leuk! Daar geloven wij bij Hotel ’t Speulderbos heilig in. Op deze vergaderlocatie, gelegen in één van de oudste bossen van ons land, voegen we creativiteit en plezier toe aan iedere bijeenkomst. Het effect? Bijeenkomsten vol ideeën, fun en samenwerking.

Vergaderen bij Bilderberg

Waarom onze gasten voor ons kiezen

Eten & Drinken

Wij geloven dat de eetmomenten het hoogtepunt van de dag zijn. Daarom eet je bij Bilderberg Heerlijk & Eerlijk. Eerlijke ingrediënten, verse producten uit het seizoen en zo min mogelijk verspilling. Maar vooral: met heel veel smaak. Zo zorgen we goed voor jou en je gasten, én voor de wereld om ons heen.

De Bilderberg Service

Onze Meeting & Event regisseurs helpen je met veel plezier tijdens het organisatietraject. Ze zijn een vast aanspreekpunt en weten als geen ander jullie vergaderdoel te vertalen naar een compleet programma op maat. Met enthousiasme delen ze hun kennis, ervaring én inspiratie.
Tijdens de bijeenkomst krijg je als organisator of trainer een eigen servicepartner. Hij of zij zorgt er persoonlijk voor dat jouw bijeenkomst perfect verloopt en dat het de gasten aan niets zal ontbreken. Jullie kunnen je volledig focussen op de inhoud. Wij regelen de rest!

 

Populaire activiteiten

Het ingrediënt voor meer verbinding? Maak samen plezier!

Winter Events

Inspiratie voor een onvergetelijke winter

Rijkelijk verlichte bomen die een oprijlaan markeren, flakkerende vuurkorven die zorgen voor een warm welkom, een onvergetelijke tocht met huskey's door de bossen of een luxe diner in een betoverend kasteel. De winter is hét seizoen dat bijeenkomsten juist extra warmte en sfeer geeft. Laat je inspireren door onze winter events.

#outofoffice verhalen

Lees onze verhalen over bijzondere locaties, inspirerende personen en ontmoetingen die je verder brengen.

Aangenaam! Mijn naam is Marieke, regisseur van bijzondere ontmoetingen. Met veel plezier denk ik met je mee om jouw volgende zakelijke bijeenkomst bijzonder te maken. Het uitgangspunt? Dat is het doel van jouw meeting. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten.


             Marieke.png

Bilderberg Buiten

Vergaderen in een heksenkring in het bos, brainstormen aan het strand, proosten in een sfeervolle stadstuin of geniet samen van een onvergetelijk evenement op één van onze buitenplaatsen. Met Bilderberg Buiten ga je écht #outofoffice.

Meer informatie

Bewust Bilderberg

Als hotelketen draagt Bilderberg graag bij aan een duurzame wereld. Bewust Bilderberg is een initiatief om op strategisch en operationeel niveau keuzes te maken die het welzijn van mens, dier en planeet voorp zetten.

Meer informatie

Relatiegeschenken

Wil je iemand een fijn vooruitzicht geven? Met de Bilderberg cadeaucard geef je het perfecte cadeau aan relaties of collega's. Kies uit een vrij op te waarderen bedrag of een compleet arrangement. 

Meer informatie