De Bilderberg WinterWeken; Heidi ging alvast vooruit

Heidi Klein van ReisTop5 reist de wereld over langs de mooiste plekken; van haar vertrouwde Veluwe tot een verre vliegreis. Onlangs mochten wij haar verwelkomen in Résidence Groot Heideborgh tijdens de Bilderberg Winterweken. 'Een little big escape met een culinaire twist', zoals ze het zelf noemt. In deze blog vertelt ze alles over haar verblijf.

Deel deze pagina

'Onthaasten in eigen land, dat is onze lievelings en al helemaal wanneer je ook nog eens volledig ontzorgd wordt. Het Bilderberg WinterWeken arrangement is zo’n fijne waarvan wij vinden dat iedereen er ééntje per winter zou moeten meepakken. Van het bos tot de stad, de keuze uit deelnemende hotels is reuze. Nieuwsgierig naar wat het nou precies inhoudt? Dat vertellen we je graag.' Aldus Heidi.

OVER REISTOP5
Heidi Klein van Reistop5 schrijft een prachtig reisblog, van relaxte Staycation in eigen land tot unieke vliegvakantie. Heidi weet iedereen te inspireren. Op uitnodiging kwam Heidi genieten van de Bilderberg WinterWeken. Zij koos voor Résidence Groot Heideborgh op de Veluwe. Een luxe hotel aan de rand van het bos mét wellness. 

RÉSIDENCE GROOT HEIDEBORGH
'Wij mochten kiezen uit één van de negen hotels en kozen voor Résidence Groot Heideborgh. Ook al was de strijd met Grand Hotel Wientjes en Château Holtmühle serieus te noemen.' volgens Heidi. 'Het fijne van het WinterWeken arrangement is namelijk dat het voor ons hand in hand gaat met opladen en ontspannen. Het mooie Résidence Groot Heideborgh voldoet daar met de prachtige locatie op de Veluwe en de knusse wellness zonder twijfel aan. Goed om te weten: de meeste Bilderberg hotels beschikken over een wellness met sauna, zwembad en/of fitness.'

“Het WinterWeken arrangement is een uitstekend samengestelde mix van overnachten, ontspannen & eten. Het is zo bedacht dat wanneer je er even tussenuit piept in één van de deelnemende hotels, je nergens meer aan hoeft te denken.”

WinterWeken Arrangement

2x overnachting in een sfeervol hotel

2x Het Bilderberg Ontbijt

1x culinair driegangendiner 

Wintercheque t.w.v. € 25

Vanaf
€289,00
op basis van 2 personen

Meer informatie

VAN BOS NAAR STAD; 9 DEELNEMENDE HOTELS
'9 van de 12 Nederlandse Bilderberg hotels nemen deel aan het WinterWeken arrangement waardoor het aanbod groot en divers is. Van het luxe Résidence Groot Heideborgh in Garderen tot het statige Grand Hotel Wientjes in de verrassende stad Zwolle: er voldoen altijd een paar hotels aan je wensen. En dat is ook wel prettig, want de geliefde Bilderberg hotels zijn regelmatig volgeboekt. Wil je in het weekend of tijdens de vakanties gaan? Dan hoort plannen er ook bij!'

Culinair genieten

'Eerlijk is eerlijk, wat is een arrangement zonder goed eten? Bij het WinterWeken arrangement zit een culinair driegangendiner inbegrepen in het restaurant van je hotel keuze. Wij mochten hiervan genieten bij Restaurant Het Element (fantastisch!) maar schoven ook al eens in Oosterbeek bij Julia's Kitchen (Hotel de Bilderberg). Wat je kunt zeggen: een culinair avontuur met lokale ingrediënten en unieke gerechten. In de ochtend is het genieten van het uitgebreide ontbijtbuffet (je bed uitrollen naar het buffet, wat wil een mens nog meer?).'

Meer inspiratie

Bent u benieuwd naar de luxe arrangementen van Bilderberg? Klik hier. Of wilt u nog meer inspiratie opdoen? Dat kan! Klik hier om inspiratie op te doen voor een culinaire vakantie. 

Vanaf
€157,00
op basis van 2 personen

Bekijk arrangementen