Oosterbeek

Autentieke sfeer en allure komen samen in dit Veluwse dorp nabij Arnhem

Hotel in Oosterbeek

Oosterbeek, een sfeervol dorp omgeven door de prachtige bossen van de Veluwe en nabij Arnhem. Op zoek naar een hotel in Oosterbeek? Ontdek Hotel de Bilderberg.

Hotel De Bilderberg

In de prachtige bossen van de Veluwe ligt onze Grande Dame en naamgever: Hotel De Bilderberg. Als u Oosterbeek inrijdt en onze statige oprit nadert begrijpt u waarom Hotel De Bilderberg inmiddels een icoon is. Waar u het hotel ook uitwandelt u staat zo midden in het schitterende Veluwse bos. En vergeet ook niet onze wellness, waar u ontspannen de avond tegemoet gaat na een duik in ons zwembad of bezoek aan de sauna.

Meetinglocatie in Oosterbeek

Connected Business

Oosterbeek - Veluwe

  • 25 meetingruimtes
  • 146 hotelkamers
  • Tot 250 personen
  • Historische locatie

Kom samen op de plek waar Prins Bernhard de eerste Bilderberg Conferentie organiseerde. De statige naamgever van Bilderberg is het conferentiecentrum van Nederland voor meetings en events.

Meer over deze locatie

Hotel arrangementen in Oosterbeek

Over Oosterbeek

In de omgeving van Oosterbeek zijn verschillende bezienswaardigheden te vinden. In het plaatselijke Airborne Museum is historie en beleving te vinden in het enige slagveldmuseum van Nederland. Een unieke experience waar duidelijk wordt dat vrijheid nooit vanzelfsprekend is! Of maak een reis door de tijd in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem. Ontdek hier authentieke gebouwen, voorwerpen en ware verhalen. In het Nationale Park De Hoge Veluwe kunt u genieten van de natuur en een bezoek brengen aan het Kröller-Müller Museum.

Restaurants Oosterbeek

Trattoria Artusi

Beleef de typische sfeer die zo kenmerkend is voor de eetgelegenheden in Italië in Trattoria Artusi. U herkent de vloer uit de Marken, de wijnkasten uit Toscane en de schilderijen die het Italiaanse leven uitbeelden. Proef pure Italiaanse wijnen en zoals het in vele Trattoria’s betaamt, van zeer betaalbaar tot zeldzaam en exclusief. De oprechte gastheerschap van het team maakt uw belevenis compleet.

Lees meer

Julia's Kitchen

Beleef het nieuwe restaurant van Hotel De Bilderberg: Julia’s Kitchen. Een Frans Amerikaanse keuken met een knipoog naar de fifties. Met een verwijzing in de gerechten naar de jaren 50 toen het nog vanzelfsprekend was dat de gerechten puur en seizoensgebonden waren. In Julia’s Kitchen geniet u van unieke gerechten bereid met lokale ingrediënten in een sfeervolle ambiance.

Lees meer

Activiteiten Oosterbeek

Arnhem

Arnhem is een bruisende stad dat een gezellige drukte kent in combinatie met een bosrijke omgeving en rust. In de binnenstad vindt u talloze winkels en boetieks. Culinair genieten en heerlijk ontspannen doet u op één van de sfeervolle terrassen. Arnhem kent ook verschillende attracties, zoals Burger's Zoo en het Nederlands Openluchtmuseum. 

Lees meer

Dierentuin

Een grote diversiteit aan dieren spotten doet u in Burgers' Zoo. Hier vindt u de grootste Oost-Afrikaanse vlakte van Nederland met prachtige giraffen, jachtluipaarden en de leeuwenfamilie. Ga daarnaast op expeditie in de mangrove en begeef u voor even midden in de woestijn! In Ouwehands Dierenpark Rhenen vindt u een unieke collectie dieren in combinatie met veel (indoor) speelmogelijkheden voor de kids!

Lees meer

Nijmegen

Nijmegen is een ideale stad voor een heerlijke dag uit. Zo heeft de stad een zeer gevarieerd winkelaanbod met meer dan 400 winkels. In het historisch stadsgedeelte zijn unieke boetieks en speciaalzaken te vinden die u nergens anders tegenkomt! Culinair genieten? Het is heerlijk dineren of lunchen in één van de bistro's of restaurants.

Lees meer