Hotel De Bilderberg Restaurant

Julia's Kitchen

Telefoon: +31 (0)26 339 63 33

E-mail: bilderberg@bilderberg.nl

Julia's Kitchen: een Frans Amerikaanse keuken die is geïnspireerd op de beroemde kokkin Julia Child die als eerste (en ook nog vrouwelijke!) kok er in slaagde de Franse keuken met de Amerikaanse keuken te combineren. De ingrediënten die gebruikt worden in onze smaakvolle gerechten zijn afkomstig van lokale leveranciers met passie voor hun vak. In Julia’s Kitchen geniet u van unieke gerechten bereid met lokale ingrediënten in een sfeervolle ambiance.

Openingstijden

Lunch Ma t/m za 12.00 tot 17.00 uur
Bar Bites Ma t/m za 17.00 tot 22.00 uur
Diner Ma t/m zo 18.00 tot 21.00 uur
     

 

Reserveren

Telefoon +31 (0)26 339 63 33
bilderberg@bilderberg.nl

Over Julia's Kitchen

Bij Julia's Kitchen kunt u genieten van smaakvolle gerechten. Deze gerechten zijn puur en seizoensgebonden, zoals ook in de jaren 50 vanzelfsprekend was. Gedurende de zomermaanden serveren wij geregeld een uitgebreide BBQ waarin de heerlijke gerechten van de menukaart van Julia’s Kitchen naar voren komen.

Trattoria Artusi

Telefoon: +31 (0)26 339 63 72

E-mail: bilderberg@bilderberg.nl

Geïnspireerd op zijn reis door Italië, bracht Pellegrino Artusi zijn boek 'De wetenschap in de keuken en de kunst om goed te eten' uit. Zijn boek is de basis voor restaurant Trattoria Artusi. U herkent de vloer uit de Marken, de wijnkasten uit Toscane en de schilderijen die het Italiaanse leven uitbeelden. Onze chefs laten zich inspireren door de meester Artusi zelf. Fine dining op zijn Italiaans.

Openingstijden

Di - za 18.00 tot 21.00 uur
                                             
   
   

Reserveren

Telefoon +31 (0)26 339 63 72
bilderberg@bilderberg.nl

Over Trattoria Artusi

In 1891 bracht Pellegrino Artusi zijn boek 'De wetenschap in de keuken en de kunst om goed te eten' uit. Geïnspireerd op zijn reis door zijn geboorteland Italië. Tijdens zijn reis beschreef hij recepten, Italiaanse gewoonten, de taal en de mensen die hij ontmoet. Nu, ruim 130 jaar later, is zijn boek de basis voor Trattoria Artusi. Waar u wordt meegenomen op een smaakvolle reis door Italie.

Culinaire arrangementen

Reviews Trattoria Artusi en Julia's Kitchen

Het hartelijke ontvangst valt op

"We hebben een heerlijke avond gehad, vooral de hartelijke ontvangst viel op. Het eten was goed, we zijn voor het menu van de chef gegaan, dat is ook zeer betaalbaar!"

Iris B. - bezocht Trattoria Artusi in juni 2019

Eccellente mangiato...

"Inderdaad voortreffelijk gegeten. Op een maandagavond Italiaans gegeten in dit restaurant, we verbleven in het Bilderberg hotel. Ondanks de maandagavond toch een redelijke bezetting. Vriendelijke, gedreven gastvrouw, open en geinteresseerd in haar gasten. Uitstekend voorgerecht van verschillende hamsoorten, portobello's, garnalen etc. Hoofdgerecht: rib-eye gemarineerd en gegrild in Italiaanse kruiden. Goede hoeveelheid en daarbij zeer goede rode wijn. De sfeer was prima, de ambiance uitstekend. Gezellige inrichting, geen pizzaria-toestanden. Mooi gedekte tafels met fijn glaswerk. En nogmaals met een ervaren restaurantmedewerkster; fijn om aan tafel te hebben. Uitstekend dessert en een goede cappuccino. Kortom: goede keus geweest."

Kaagje - bezocht Trattoria Artusi in maart 2019

Geweldig!

"Wij waren met 8 personen en kwamen onverwacht op zaterdagavond zonder reservering (die hadden we bij een ander restaurant die gesloten bleek te zijn). Dat was geen probleem. Er werd 5 minuten gevraagd om een tafel voor 8 personen op te dekken. Binnen de tijd kregen we een top tafel. Heerlijk gegeten, top bediening, kortom een geweldige locatie. Julia's Kitchen, jullie hebben ons jaarlijkse avondje uit gered. Dank jullie wel!"

Laura B. - bezocht Julia's Kitchen in februari 2019