Hotel De Bilderberg Restaurant

GASTVRIJ OP AFSTAND

We verzekeren u ervan dat ook in deze onzekere tijd het welzijn van onze gasten en onze medewerkers onze hoogste prioriteit blijft. Het restaurant van Hotel De Bilderberg is geopend. U kunt bij Julia's Kitchen aan tafel tussen 18.00 en 21.00 uur. Voor het ontbijt en diner werken wij met tijdslots. Het tijdslot van uw voorkeur kunt u bij check-in bespreken met een van onze medewerkers. Voor het terras kunt u enkel reserveren aan de deur. 

Julia's Kitchen

Telefoon: +31 (0)26 339 63 33

E-mail: bilderberg@bilderberg.nl

Julia's Kitchen: een Frans Amerikaanse keuken die is geïnspireerd op de beroemde kokkin Julia Child die als eerste (en ook nog vrouwelijke!) kok er in slaagde de Franse keuken met de Amerikaanse keuken te combineren. De ingrediënten die gebruikt worden in onze smaakvolle gerechten zijn afkomstig van lokale leveranciers met passie voor hun vak. In Julia’s Kitchen geniet u van unieke gerechten bereid met lokale ingrediënten in een sfeervolle ambiance.

Openingstijden

Ma t/m zo 18.00 tot 21.00 uur
                                                 
   

 

Reserveren

Telefoon +31 (0)26 339 63 33
bilderberg@bilderberg.nl

Reserveer nu online

Over Julia's Kitchen

Bij Julia's Kitchen kunt u genieten van smaakvolle gerechten. Deze gerechten zijn puur en seizoensgebonden, zoals ook in de jaren 50 vanzelfsprekend was. Gedurende de zomermaanden serveren wij geregeld een uitgebreide BBQ waarin de heerlijke gerechten van de menukaart van Julia’s Kitchen naar voren komen.

Trattoria Artusi

Telefoon: +31 (0)26 339 63 72

E-mail: bilderberg@bilderberg.nl

Beleef de typische sfeer die zo kenmerkend is voor eetgelegenheden in Italië in Restaurant Trattoria Artusi in Oosterbeek. U herkent de vloer uit de Marken, de wijnkasten uit Toscane en de schilderijen die het Italiaanse leven uitbeelden. De trattoria is vernoemd naar de beroemde schrijver, Pellegrino Artusi, van onder andere kookboeken, die de bekende Italiaanse keuken zonder franje en met veel smaak als insipiratie gebruikte. Geniet van smaakvolle gerechten en proef pure Italiaanse wijnen. De oprechte gastheerschap van het team maakt uw belevenis compleet.
Trattoria Artusi is voorlopig gesloten. 

Openingstijden

Ma t/m zo Gesloten
                                             
   
   

Reserveren

Telefoon +31 (0)26 339 63 72
bilderberg@bilderberg.nl

Reserveer nu online

Over Trattoria Artusi

Het vernoemen van de Trattoria naar de fameuze Pellegrino Artusi schept ook verplichtingen. De keukenbrigade werkt iedere dag weer aan het hooghouden van de reputatie van deze achttiende eeuwse culinaire schrijver; de herkenbare Italiaanse keuken zonder franje en met veel smaak.

Culinaire arrangementen

Reviews Trattoria Artusi en Julia's Kitchen

Het hartelijke ontvangst valt op

"We hebben een heerlijke avond gehad, vooral de hartelijke ontvangst viel op. Het eten was goed, we zijn voor het menu van de chef gegaan, dat is ook zeer betaalbaar!"

Iris B. - bezocht Trattoria Artusi in juni 2019

Eccellente mangiato...

"Inderdaad voortreffelijk gegeten. Op een maandagavond Italiaans gegeten in dit restaurant, we verbleven in het Bilderberg hotel. Ondanks de maandagavond toch een redelijke bezetting. Vriendelijke, gedreven gastvrouw, open en geinteresseerd in haar gasten. Uitstekend voorgerecht van verschillende hamsoorten, portobello's, garnalen etc. Hoofdgerecht: rib-eye gemarineerd en gegrild in Italiaanse kruiden. Goede hoeveelheid en daarbij zeer goede rode wijn. De sfeer was prima, de ambiance uitstekend. Gezellige inrichting, geen pizzaria-toestanden. Mooi gedekte tafels met fijn glaswerk. En nogmaals met een ervaren restaurantmedewerkster; fijn om aan tafel te hebben. Uitstekend dessert en een goede cappuccino. Kortom: goede keus geweest."

Kaagje - bezocht Trattoria Artusi in maart 2019

Geweldig!

"Wij waren met 8 personen en kwamen onverwacht op zaterdagavond zonder reservering (die hadden we bij een ander restaurant die gesloten bleek te zijn). Dat was geen probleem. Er werd 5 minuten gevraagd om een tafel voor 8 personen op te dekken. Binnen de tijd kregen we een top tafel. Heerlijk gegeten, top bediening, kortom een geweldige locatie. Julia's Kitchen, jullie hebben ons jaarlijkse avondje uit gered. Dank jullie wel!"

Laura B. - bezocht Julia's Kitchen in februari 2019