Restaurant Hotel De Bilderberg

Geniet van (h)eerlijke en pure gerechten

Trattoria Artusi

Telefoon: 026 - 339 63 72

E-mail: bilderberg@bilderberg.nl

Beleef de typische sfeer die zo kenmerkend is voor de eetgelegenheden in Italië in Restaurant Trattoria Artusi in Oosterbeek. U herkent de vloer uit de Marken, de wijnkasten uit Toscane en de schilderijen die het Italiaanse leven uitbeelden. Geniet van smaakvolle gerechten en sluit de avond af met overheerlijke Italiaanse tiramisu. Proef pure Italiaanse wijnen en zoals het in vele Trattoria’s betaamt, van zeer betaalbaar tot zeldzaam en exclusief. De oprechte gastheerschap van het team maakt uw belevenis compleet.

Openingstijden

Ma t/m Za 18:00 tot 22:00 uur
Zondag Gesloten
  Bij feestdagen op zondag wel geopend.
  Gedurende de feestdagen serveren wij
  een aangepast menu.

 

 

Reserveren

Telefoon 026 - 339 63 72
bilderberg@bilderberg.nl

Reserveer nu online

Over Trattoria Artusi

Het vernoemen van de Trattoria naar de fameuze Pellegrino Artusi schept ook verplichtingen. De keukenbrigade werkt iedere dag weer aan het hooghouden van de reputatie van deze achttiende eeuwse culinaire schrijver; de herkenbare Italiaanse keuken zonder franje en met veel smaak.

Julia's Kitchen

Telefoon: 026 - 339 63 33

E-mail: bilderberg@bilderberg.nl

Julia's Kitchen: een Frans Amerikaanse keuken met een knipoog naar de fifties.  De ingrediënten die gebruikt worden in onze smaakvolle gerechten zijn afkomstig van lokale leveranciers met passie voor hun vak. In Julia’s Kitchen geniet u van unieke gerechten bereid met lokale ingrediënten in een sfeervolle ambiance. Geniet voor, tijdens of na het diner van ons aanbevolen apperatief, namelijk een heerlijke frisse Gin Tonic. 

Openingstijden

Ma t/m Zo 18:00 tot 21:00 uur
  Gedurende de feestdagen serveren wij
  een aangepast menu.

 

Reserveren

Telefoon 026 - 339 63 33
bilderberg@bilderberg.nl

Reserveer nu online

Over Julia's Kitchen

Bij Julia's Kitchen kunt u genieten van smaakvolle gerechten. Deze gerechten zijn puur en seizoensgebonden, zoals ook in de jaren 50 vanzelfsprekend was. Gedurende de zomermaanden serveren wij geregeld een uitgebreide BBQ waarin de heerlijke gerechten van de menukaart van Julia’s Kitchen naar voren komen.

Pop-up restaurant

In de maanden december en januari geniet u van een heerlijk diner in het pop-up restaurant in de glazen kas van Hotel De Bilderberg.

Culinaire arrangementen

Je moet nooit ophouden jezelf te verwennen!

"Vroeger was het op loopafstand. Nu moesten we er voor vliegen om onszelf weer eens te verwennen met een Italiaanse maaltijd. We namen het 4 gangen menu van de chef en waren blij verrast. Ook op het wijnadvies was niets aan te merken. Vriendelijke en attente bediening. Gewoon eens gaan!"

Frits, bezocht Trattoria Artusi in Oktober 2018

Vergeet je paspoort niet, want je gaat Italië in

"Naast Julia's Kitchen vind je in het Bilderberg Hotel ook Trattoria Artusi. Nou heb ik het nooit zo op de restaurants die in een hotel zitten. Meestal is de kwaliteit niet geweldig en hoe verder ze van het centrum afzitten, des te duurder zijn de gerechten. Fout gedacht! Hier dus niet. Hier wordt echt Italiaans gekookt. Dus ook met de juiste kruiden en de juiste smaak. De kaart is uitgebreid en voor eenieder wat wils. De bediening was ook hier vriendelijk en voorkomend (pluim voor Crispijn). Het dragen van een naamplaatje heeft dus zo ook zijn voordelen. Wil je alles snel achter elkaar, of neem je de tijd tussen de gerechten: Je zegt het maar. Wij hadden unaniem gekozen voor de Ravioli. Alsof een heel regiment engeltjes over je tong ....... Dat was uitstekend. Die zijn helemaal zelf gemaakt en daar kan dus geen kant-en-klaar product aan tippen. Er was aan het einde nog plaats voor een Tiramisu, en ook die kwam niet uit het een of andere bakje van de groothandel. Gewoon authentiek Italiaans. Je betaalt een behoorlijke prijs, maar die is het alles waard!" 

Robert, bezocht Trattoria Artusi in Juli 2018

Top restaurant

"Julia’s kitchen serveert een rijke keuze van heerlijke gerechten. Als onderdeel van het mooie Bilderberg hotel gesitueerd op een prachtige locatie een perfecte plek voor een lunch of diner. Bij mooi weer heerlijk buiten zitten en genieten van de mooie en bosrijke omgeving."

Arco, bezocht Julia's Kitchen in Mei 2018