Den Haag

Stijlvolle stad aan de kust

Hotel in Scheveningen, Den Haag

Op zoek naar een hotel in Scheveningen bij Den Haag? Genieten van cultuur, natuur, zee en strand? Ontdek het Bilderberg Europa Hotel in Scheveningen. Een gastvrij hotel bij Den Haag gelegen aan de boulevard van het Scheveningse strand.

Europa Hotel Scheveningen

Het prachtige Europa Hotel ligt zoals geen ander hotel in Nederland. Ingenesteld in het bruisende Scheveningen met het gezicht naar de zee. U bent in precies 198 stappen op het strand waar u uitwaait na een enerverende dag in Den Haag, Madurodam of Duinrell. ’s Avonds kunt u genieten van heerlijke gerechten en een goed glas wijn in SALT Coastal Bistro & Bar.

Meetinglocatie in Den Haag

198 stappen van het strand

Scheveningen - Randstad

  • 11 meetingruimtes
  • 174 hotelkamers
  • Tot 210 personen
  • Color Your Event

Op slechts 198 stappen van het strand, direct aan de boulevard van het levendige Scheveningen, geeft Europa Hotel Scheveningen jouw bijeenkomst een special touch. Events krijgen bij Europa Hotel kleur met de unieke Color Your Event mogelijkheid.

Meer over deze locatie

Hotel arrangementen in Den Haag

Over Den Haag

Voor wie een dag wil shoppen, cultuur opzoeken of culinair wilt genieten heeft in Den Haag de ideale stad gevonden! De binnenstad van Den Haag is gekozen tot de Beste Binnenstad van Nederland 2013-2015. Zo beschikt de binnenstad over exclusieve winkels, bekende namen en grote warenhuizen. Den Haag ademt cultuur en historie, dit is bijvoorbeeld te zien op het Binnenhof en Mauritshuis.

Restaurant Den Haag

SALT Coastal Bistro & Bar

De kust van Scheveningen, herkenbaar aan haar zilte zeelucht en de zoute zee. Een bron van inspiratie voor SALT Coastal Bistro en Bar. In het vernieuwde restaurant SALT van het Europa hotel wordt u verrast door smaakvolle gerechten waarbij er subtiel gebruik gemaakt wordt van bijzondere soorten zout. .

Duik in Den Haag

Duik in Den Haag en dompel je onder in alles wat de stad aan zee te bieden heeft. Laat je inspireren op www.denhaag.com

Activiteiten Den Haag

Madurodam

Overdags is er genoeg te beleven in Scheveningen en omgeving. Met het hele gezin er op uit? Ontdek de indrukwekkende onderwaterwereld in het SEA LIFE of bewonder Nederland in het klein in Madurodam.

Lees meer

AFAS Circustheater

Scheveningen is de ideale stad voor een gezellige avond uit! Musical liefhebbers kunnen de grootste theatervoorstellingen bewonderen in het AFAS Circustheater, gelegen op loopafstand van het hotel. Of ga met de voeten van de vloer bij Crazy Piano's.

Lees meer

SEA LIFE

Er eens gezellig op uit met het hele gezin? Naast dat de kinderen kastelen kunnen bouwen op het strand van Scheveningen of zwemmen in de zee, heeft Scheveningen speciale attracties voor de kinderen. Bij SEA LIFE staan jullie oog in oog met de onderwaterwereld. Maak kennis met meer dan 3.000 dieren!

Lees meer