Den Haag

Stijlvolle stad aan de kust

Ontdek Den Haag, een stijvolle stad aan de kust in de provincie Zuid-Holland. Met een historische binnenstad, gevarieerd winkelaanbod en de prachtige omliggende duinen biedt Den-Haag voor ieder wat wils. Een ideale locatie voor een weekend weg, dagje uit of zakelijke bijeenkomst.

Overnachten in Den Haag

Op slechts 198 stappen van het strand, direct aan de boulevard van het levendige Scheveningen, ligt het prachtige Europa Hotel Scheveningen. Verblijf comfortabel en voordelig bij dit hotel met zwembad en sauna en populair restaurant.

Bekijk hotel

Vergaderen in Den Haag

Europa Hotel Scheveningen ligt aan de boulevard van Scheveningen, op slechts tien minuten van het centrum van Den Haag. Ontdek hoe het hotel persoonlijke service heeft verheven voor vergaderingen en evenementen tot 210 personen.

Bekijk vergaderruimtes

Ontdek Den Haag

De 3 populairste dingen om te doen in Den Haag

Den Haag is de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland en heeft een kustlijn van elf kilometer. De stad beschikt over twee badplaatsen: Scheveningen en Kijkduin. Ook de Nederlandse regering en het parlement zijn in deze stad gevestigd en het is de residentie van het koninklijkhuis.

1. Bezoek Madurodam

Madurodam is een Nederlandse miniatuurstad. Het park geeft een beeld van hoe Nederland eruitziet door middel van ruim 700 maquettes van gebouwen uit alle delen van Nederland. In het park zijn veel bewegende vervoermiddelen zoals: auto's, rondvaartboten, vliegtuigen, treinen en trams. In Madurodam ontdek je waar het 'kleine' Nederland groot in is.

2. Geniet van een musical in het AFAS Circustheater

Scheveningen is de ideale plek voor een gezellige avond uit! U kunt de grootste theatervoorstellingen bewonderen in het AFAS Circustheater, gelegen op loopafstand van het Europa Hotel Scheveningen. Het AFAS Circustheater heeft ook een restaurant, Le Cirque, waar heerlijk gedineerd kan worden voorafgaand of na een theatervoorstelling.

3. Ontdek de onderwaterwereld bij SEA LIFE

SEA LIFE Scheveningen geeft een bijzonder kijkje in het wonderbaarlijke onderwaterleven. Kom oog in oog te staan met haaien en roggen, leer meer over zeeschildpadden en gevaarlijke piranha's en ontmoet de vriendelijke otters en pinguïns in hun mooie verblijf. SEA LIFE beschikt over maar liefst 45 aquaria met zeedieren en is elke dag geopend. Een leuk uitje voor zowel jong als oud.

Dineren in Den Haag

SALT Coastal Bistro & Bar

Dineren vlakbij het strand

De kust van Scheveningen, herkenbaar aan haar zilte zeelucht en de zoute zee. Een bron van inspiratie voor SALT Coastal Bistro en Bar. In het restaurant wordt u verrast door smaakvolle gerechten waarbij er subtiel gebruik wordt gemaakt van bijzondere soorten zout.

Hotel arrangementen in Den Haag