10x winterse tips voor uw verblijf bij Hotel De Bilderberg

Inclusief de alom bekende tips én verrassende onontdekte plekken

Deel deze pagina

Vlakbij Arnhem, verscholen in de prachtige bossen van de Veluwe, ligt Hotel De Bilderberg. Buiten is het koud, maar in ons winterhotel is het knus en warm. Maak een ontspannende wandeling in de omgeving van het hotel, onstpan in de sauna of geniet in restaurant Julia's Kitchen van heerlijke Frans Amerikaans georiënteerde gerechten. In de buurt van ons hotel is natuurlijk ook genoeg te doen. Lees gauw mee met onze tips!

Onze tips

1. Het Airborne Museum
Een bekende maar indrukwekkende tip. Leer meer over de Slag om Arnhem en de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog in dit museum. De Militaire Begraafplaats ligt er naast en is ook zeker het bezoeken waard.

2. Monkey Town 
Een tip voor als u met kleine kinderen verblijft en met slecht weer toch even alle energie kwijt moet. Wij raden Monkey Town aan in Arnhem. Hier springt elk kind een gat in de lucht! 

3. Nederlands Watermuseum
Alles over water! Het Nederlands Museum in Arnhem is een aanrader voor jong en oud. Hét doemuseum over water, waterhuishouding, drinkwater en nog veel meer.

4. Sonsbeek Park Arnhem
​Sonsbeek is een van de oudste parken van ons land. Het water uit de Jansbeek voerde langs zeven watermolens waar graan werd gemalen, planken werden gezaagd en papier werd geperst. Vanaf 1899 werd de gemeente eigenaar en werd het park opengesteld voor het publiek. Met als publiekstrekkers de grote waterval, de theeschenkerij en de hertenkamp. En nu, ruim honderd jaar later is het park misschien nog wel mooier dan toen.

5. Trattoria Artusi
​Deze tips is gelegen in Hotel De Bilderberg zelf. Al 25 jaar lang worden hier smaakvolle gerechten en pure Italiaanse wijnen geserveerd. Geniet nu van het Jublieum menu.

6. Naar de film
Met minder weer is er altijd nog een mogelijkheid tot een bezoek aan de bioscoop. Voor elk gezelschap draait er wel een film naar keuze. Naast Pathé Arnhem, raden wij ook het Focus Filmtheater aan.

7. De Oude Herbergh
Zin in pannekoeken? Dit gezellige restaurant dichtbij het hotel is een echte aanrader. Ook voor een kop koffie, lunch of diner is dit de plek.

8. Duno Plateau
Het uitzicht over de Rijn vanaf het Dunoplateau is erg indrukkend. In ons hotel hebben we prachtige routes voor u klaarliggen zodat u hier ook naar toe kan wandelen.

9. Café 't Pumpke
Tip van onze collega's uit Oosterbeek: Café 't Pumpke. Dit bruine café in Oosterbeek is de gezelligste plek om na te praten over uw belevenissen die dag.

10. Winkelen in Arnhem
Shoppen in Arnhem is anders dan gewoon. Neem bijvoorbeeld de Zeven Straatjes; Een historisch stuk Arnhem met unieke winkels. Of het Modekwartier, waar u naast winkelen ook heerlijk kunt eten en drinken.

 

Kies één van de geliefde arrangementen

Kom deze winter genieten bij Bilderberg met één van onze winterse arrangementen

HULP NODIG BIJ UW RESERVERING?

Reserveren doet u eenvorudig online. Heeft u een vraag over arrangementen of ontvangt u liever persoonlijke ondersteuning bij uw reservering? Wij helpen u graag!

  • Beste prijsgarantie
  • Geen reserveringskosten
  • Gratis annuleren tot 24 uur voor aankomst
  • Geen creditcard nodig - u betaalt pas in het hotel

Neem contact op