Apeldoorn

Veelzijdige stad met een koninklijke alure

Hotel in Apeldoorn

Ontdek Apeldoorn, een prachtige stad vol historie en allure. Bent u op zoek naar een overnachting in Apeldoorn? Bilderberg Hotel de Keizerskroon, gelegen naast Paleis het Loo in Apeldoorn, verwelkomt u graag. Bezoek de sfeervolle binnenstad, het beroemde Paleis Het Loo of de uitgestrekte bossen van de Veluwe.

Hotel De Keizerskroon

Hotel De Keizerskroon heeft een schitterende historie die u voelt tot in de kleinste details van het hotel. Gelegen naast Paleis Het Loo en tot eind jaren 60 persoonlijk bezit van Koningin Wilhelmina, heeft het hotel 93 royale kamers. Na een korte wandeling of fietstocht door de schitterende omgeving staat u midden in het chique centrum van Apeldoorn.

Meetinglocatie in Apeldoorn

Inspiratie uit gastvrijheid

Apeldoorn - Veluwe

  • 5 meetingruimtes
  • 94 hotelkamers
  • Tot 235 personen
  • Naast Paleis Het Loo

Een koninklijk tintje en toch heel persoonlijk: Hotel De Keizerskroon in Apeldoorn combineert authentiek gastheerschap met oprechte gastvrijheid.

Meer over deze locatie

Hotel arrangementen in Apeldoorn

Over Apeldoorn

Apeldoorn is een bruisende stad, waar rust en ruimte een centraal staat! Een uitgestrekte bosrijke omgeving, prachtige plantsoenen en meerdere stadsparken om heerlijk te wandelen of te fietsen. Dit in combinatie met veel bezienswaardigheden en de moderne binnenstad waar talloze winkels en uitgaansgelegenheden te vinden zijn. Apeldoorn behoort ook nog eens tot één van de tien grootste Nederlandse steden.

Restaurants Apeldoorn

Kingstreet Restaurant

Op verzoek van vele gasten zijn de beroemde Keizerskroon grillgerechten weer terug in ons gerenoveerde restaurant Kingstreet. Het restaurant heeft een bijzonder concept met lokale producten, slow food en grill.  Aangepast aan deze tijd, want u kunt uw eigen gerecht samenstellen. Dit gecombineerd met mooie passende wijnen en een gezellige en huiselijke ambiance, maakt een avond in het Kingstreet Restaurant compleet.

Kingstreet Lounge Wines&Bites

Proeverijen van regionale producenten en deskundige adviezen over de uitgebreide selectie wijnen maakt dat u heerlijk geniet van deze bijzondere wijn en spijs combinaties. Geniet alle dgaen van de week vanaf 08:00 uur van de huiselijke en warme sfeer van Wines&Bites. Iedere zondagmiddag serveren wij bij de Keizerskroon een proeverij voor 2 personen met een glas Prosecco van het huis.

Activiteiten Apeldoorn

Paleis het Loo

Wilt u tijdens uw verblijf een culturele uitstap maken? Bezoek dan het ruim 300 jaar oude Paleis het Loo, waar alles sfeer en karakter ademt. Het Paleis is momenteel gesloten voor een renovatie, maar de de prachtige paardenstallen en tuinen met fonteinen en bloemenperken zijn nog steeds te bewonderen en zeker de moeite waard!

Lees meer

Apenheul

Altijd al eens apen van dichtbij willen zien? Kom dan naar de Apenheul, welke is gelegen in een prachtig groot bos midden op de Veluwe. Het is een hele belevenis om loslopende apen overal om je heen te zien klimmen, springen en slingeren. Voor uw kindere zijn er diverse leuke speelplekken waar zij zelf de aap kunnen uithangen.
 

Lees meer

Veluwse Bron

De Veluwse Bron is gelegen tussen Apeldoorn en Zwolle, midden in de prachtige natuur. Het is een ware droomplek waar u alle rust vindt om ultiem te kunnen ontspannen. Bij de Veluwse Bron heeft u keuze uit verschillende arrangementen, beautybehandelingen en massages. Tijdens uw verblijf kunt u geniten van alle Wellness faciliteiten.

Lees meer