Apeldoorn

Veelzijdige stad met een koninklijke allure

Apeldoorn is een bruisende stad, waar rust en ruimte centraal staan! Een uitgestrekte bosrijke omgeving, prachtige plantsoenen en meerdere stadsparken om heerlijk te wandelen of te fietsen. Dit in combinatie met veel bezienswaardigheden en de moderne binnenstad waar talloze winkels en uitgaansgelegenheden te vinden zijn. Apeldoorn behoort ook nog eens tot één van de tien grootste Nederlandse steden. Een ideale locatie voor een weekend weg, dagje uit of zakelijke bijeenkomst.

Overnachten in Apeldoorn

Een verblijf in Hotel De Keizerskroon voelt als thuiskomen. De luxe, gerenoveerde hotelkamers hebben een royale uitstraling en tegelijkertijd een intieme sfeer. In Kingstreet Restaurant staat culinaire gastvrijheid op het menu. Hier geniet u van comfort food met een verrassende twist. Het hotel, pal gelegen naast Paleis Het Loo, beschikt over 95 royale hotelkamers.

Bekijk hotel

Vergaderen in Apeldoorn

Dankzij de prachtige ligging is de omgeving van Apeldoorn een populair locatie voor meetings en events. Ontdek hoe Bilderberg Hotel De Keizerskroon authentiek gastheerschap combineert met oprechte gastvrijheid.

Bekijk vergaderruimtes

Hotel arrangementen in Apeldoorn

Ontdek Apeldoorn

De 3 populairste dingen om te doen in Apeldoorn

Kroondomein Het Loo

Bewonder uitgestrekte bos- en heidegebieden in Kroondomein Het Loo. Het gebied is al ruim 300 jaar verbonden met het Huis Oranje-Nassau. Met deze rijke cultuurhistorie, de diversiteit aan dieren en veel landschapsschoon is een dag op Kroondomein Het Loo een unieke belevenis op de Veluwe.

Pret bij Julianatoren

Attractiepark de Julianatoren is een werkelijk paradijs voor kinderen. Het park in Apeldoorn bestaat uit meer dan 60 leuke attracties en heeft verschillende shows. Ook worden er diverse evenementen georganiseerd gebaseerd op het seizoen. Er is hier dus altijd wat te beleven!

Jazz in the Woods

Het Jazz in the Woods festival is bekend in Apeldoorn en wordt al sinds de jaren '70 gevierd in de stad. Tegenwoordig wordt het festival gevierd op het Caterplein en heeft het festival meerdere podia met verschillende muziekgenres. Doordat de laatste jaren het bezoekersaantal flink steeg, mag het tot één van Apeldoorns belangrijkste culturele evenementen benoemd worden.

Dineren in Apeldoorn

Kingstreet Restaurant

Aan tafel! Culinaire gastvrijheid, dat staat op het menu in Kingstreet Restaurant. Chef-kok Steve Sykes heeft een verfrissende smaak. Verwacht comfort food met een verrassende twist. Hij kookt met ingrediënten uit het seizoen en koopt bij voorkeur in bij lokale leveranciers. Signature gerechten, een huiselijke sfeer en het gastvrije personeel wat u met passie bedient en zorgvuldig voor mooie wijn-spijs combinatie zorgt zijn dé ingrediënten voor een onvergetelijke en culinaire avond bij Kingstreet Restaurant. Hier proeft, voelt en ziet u de liefde voor gastronomie.

Lees meer

Kingstreet Lounge Wines & Bites

Proeverijen van regionale producenten en deskundige adviezen over de uitgebreide selectie wijnen maakt dat u heerlijk geniet van deze bijzondere wijn en spijs combinaties. Geniet alle dagen van de week vanaf 08:00 uur van de huiselijke en warme sfeer van Wines & Bites. Iedere zondagmiddag serveren wij bij de Keizerskroon een proeverij voor 2 personen met een glas Prosecco van het huis.

Lees meer

Drie activiteiten in Apeldoorn

Een unieke belevenis voor iedereen

Paleis het Loo

Wilt u tijdens uw verblijf een culturele uitstap maken? Bezoek dan het ruim 300 jaar oude Paleis Het Loo, waar alles sfeer en karakter ademt. Het Paleis is momenteel gesloten voor een renovatie, maar de prachtige paardenstallen en tuinen met fonteinen en bloemenperken zijn nog steeds te bewonderen en zeker de moeite waard!

Apen in de Apenheul

Altijd al eens apen van dichtbij willen zien? Kom dan naar de Apenheul, welke is gelegen in een prachtig groot bos midden op de Veluwe. Het is een hele belevenis om loslopende apen overal om heen te zien klimmen, springen en slingeren. Voor uw kinderen zijn er diverse leuke speelplekken waar zij zelf de aap kunnen uithangen.
 

Veluwse Bron

De Veluwse Bron is gelegen tussen Apeldoorn en Zwolle, midden in de prachtige natuur. Het is een ware droomplek waar u alle rust vindt om ultiem te kunnen ontspannen. Bij de Veluwse Bron heeft u keuze uit verschillende arrangementen, beautybehandelingen en massages. U kunt ook genieten van alle Wellness faciliteiten in Hotel De Keizerskroon.

Hulp nodig?

Heeft u een vraag over Hotel De Keizerskroon of ontvangt u liever persoonlijke ondersteuning bij uw wensen en behoeften? Wij helpen u graag!

  • Persoonlijke ondersteuning
  • 24/7 bereikbaar
  • Alleen via Bilderberg.nl de beste prijs

Neem contact op