Zwolle

Authentieke Hanzestad vol stijl en sfeer

Hotel in Zwolle

Op zoek naar een overnachting in Zwolle? In deze prachtige Hanzestad voelt u zich direct thuis. Overnacht in Bilderberg Grand Hotel Wientjes, een statig en authentiek hotel in het centrum van Zwolle.

Grand Hotel Wientjes

Het hotel is een begrip in Zwolle en omstreken. Dankzij de centrale ligging en de persoonlijke aandacht van onze mensen is Wientjes niet alleen een intiem hotel om te verblijven tijdens een vakantie. Het speelt sinds jaar en dag een centrale rol als lokale ontmoetingsplek in het historische Zwolle. U zult al snel merken, aankomen bij Wientjes is thuis komen.

Meetinglocatie in Zwolle

Ontmoetingsplek van Zwolle

Zwolle - Overijssel

  • 12 meetingruimtes
  • 57 hotelkamers
  • Tot 250 personen
  • Centraal gelegen

Vergaderen in een prachtige authentieke locatie in het centrum van Zwolle. Persoonlijke service en culinaire hoogstandjes in een historische omgeving met grandeur.

Meer over deze locatie

Hotel arrangementen in Zwolle

Over Zwolle

Zwolle ademt één en al sfeer uit, met prachtige en sfeervolle historische panden in de binnenstad. Een bruisende stad waar u aan het juiste adres bent om gezellig te winkelen. In Zwolle zijn honderden verschillende winkels te vinden, van grote namen tot kleine speciaalzaken en boetieks. Dit maakt Zwolle tot dé shopstad van Overijssel. Ook het aanbod aan culturele activiteiten is verrassend. Van theaters en beeldende kunst tot beroemde musea. Na een indrukwekkende dag kunt u heerlijk culinair eten in één van de talloze restaurants.

Restaurant Zwolle

Restaurant W

Restaurant W is dé plek om te genieten van alles dat de Franse keuken ons te bieden heeft, onder het mom van All Day Dining. Onder leiding van onze chef de cuisine, Kees Mellink, kunt u genieten van de mooiste gerechten. Daarnaast verrassen wij u door het jaar heen met diverse culinaire thema’s en zodra het weer het toelaat, serveren wij lunch en diner op ons zonovergoten terras.

Activiteiten Zwolle

Musea

Voor een culturele uitstap kunt u verschillende bekende musea bezoeken in en rondom Zwolle. Zo kunt u een omvangrijke collectie beeldende kunst en de kunstcollectie van de Provincie Overijssel bewonderen in Museum de Fundatie. Om meer te weten te komen over de cultuurhistorie van Zwolle kunt u een bezoek brengen aan het Stedelijk Museum in Zwolle. Dit museum heeft een oud en een nieuw gedeelte. Het contrast tussen deze twee bouwstijlen is al een bezienswaardigheid op zich!

Lees meer

Giethoorn

Giethoorn wordt ook wel Nederlands Venetië genoemd. Het dorp met ongeveer drie duizend inwoners is uniek in Nederland: heel veel water, boogbruggetjes en vonders. Hierdoor ontstaan verschillende eilandjes waar de huizen op staan. Deze 18e en 19e eeuwse boerderijen liggen verscholen tussen bomen en houten bruggen, wat het best te bewonderen is tijdens een vaartocht. Ideaal voor een rustgevende dag uit op een fluisterboot.

Lees meer

IJsselhallen

Op zoek naar indrukwekkende evenementen tijdens uw verblijf? De IJsselhallen in Zwolle is dé uitgelezen locatie om grote beurzen of spectaculaire evenementen te bewonderen. Allen even divers en uiteenlopend. Van de befaamde Vakbeurs en autobeurzen tot de grootste muziekfestivals, elk moment van het jaar is er in de IJsselhallen wel wat anders te beleven. Voor een gezellige dag of avond uit met uw gezin of samen, bent u bij de IJsselhallen aan het juiste adres!

Lees meer