Bilderberg Hotel De Bovenste Molen

Bourgondische gastvrijheid in Noord-Limburgs landschap.

Bekijk alle foto's

Omgeving

Limburg staat bekend om haar uitgestrekte landschappen, talloze bossen en eindeloze velden. In de schitterende Limburgse natuur vindt u ultieme rust en lijkt het of u zich even in het buitenland waant. Tijdens een prachtige wandeling of heerlijke fietstocht kunt u de mooie omgeving ontdekken.

Limburgs landschap

Het Limburgs landschap heeft een sprookjesachtig karakter. Met eindeloze velden, schitterende bossen en kronkelende beekjes door de heuvels heen is het heerlijk vertoeven in de Limburgse natuur. Om het hotel ligt een 35 ha bosgebied. Vanaf het terras aan de vijver loopt u zo de bossen in voor een heerlijke wandeling terwijl u slechts enkele autominuten verwijderd bent van het gezellige centrum van Venlo.

Activiteiten en bezienswaardigheden

Designer Outlet Roermond

Designer Outlet Roermond is de perfecte plek voor iedereen die graag een dag winkelt. Met 150 winkels en 200 designermerken tegen kortingen die oplopen tot 70% is er voor ieder wat wils in deze outlet. Verder kunt u na het winkelen even bijkomen in één van de cafés en restaurants.

Venlo

De binnenstad van Venlo heeft een prachtig winkelcentrum met kronkelige straten die de gezellige pleinen van de stad verbinden. Deze gezellige binnenstad van Venlo is uitgeroepen tot de beste van Nederland 2013-2015! Venlo staat ook bekend om de grote woonboulevard met meer dan 50 winkels. Na een indrukwekkende dag ontdekt u de pure Limburgse gastvrijheid tijdens een lunch of diner!

Hertog Jan Proeverij

Tijdens een bezoek aan Café Hertog Jan Proeverij in Arcen bent u verzekerd van een gezellige dag uit. Bewonder de échte Hertog Jan Brouwerij uit 1915 tijdens de rondleiding en proef de bieren zelf bij de proeverij. Een heerlijk hapje, lunch of diner kunt u verkrijgen in het café. Een bezoek aan Café Hertog Jan Proeverij is een goed idee als bedrijfsuitje, teambuilding, met uw partner of vrienden.

Jammerdal

Ten zuidoosten van Venlo ligt op de overgang van hoog- naar middenterras het gebied Onderste en Bovenste Molen, ook wel Jammerdal genoemd. Het Jammerdal is een 39ha natuurterrein, bestaande uit droog eikenbos en vochtig elzenbroekbos. Prachtig voor een wandeling of excursie.

Toverland

Een dag naar Toverland zal een onvergetelijke ervaring worden voor u en voor de kinderen! Het attractiepark heeft de leukste attracties voor zowel jong en oud. Uniek, sprankelend, verrassend en een vleugje magie zijn kenmerkend voor een dag in Toverland.

Museum van Bommel van Dam

Het museum van Bommel van Dam is midden in Venlo te vinden. Dit is dé plek waar u kennis maakt met moderne beeldende kunst. Tijdens diverse tentoonstellingen geniet u van tekeningen en schilderijen, artistieke foto’s en videokunst. Bovendien worden verschillende presentaties georganiseerd op basis van de tentoonstelling.

Kasteeltuinen Arcen

Door de Kasteeltuinen loopt u zo urenlang langs schitterende tuinen met de prachtigste kleuren en geuren. Zo bevindt zich op het landgoed het Rosarium met meer dan 8.000 rozen. Overal zijn beekjes, schitterende watervallen en vijvers te vinden. Ook kunt u genieten van een subtropische natuur bij de Kasteeltuinen met palmen, olijfbomen en kleurige bloemen.