Garderen

Sfeervol dorp met oeroude bossen en tijdloze gastvrijheid

Hotels in Garderen

Op zoek naar een hotel in Garderen? Omgeven door de weelderige bossen van de Veluwe in Garderen vindt u Bilderberg Hotel 't Speulderbos en Bilderberg Résidence Groot Heideborgh. Twee gastvrije hotels waar u geniet van rust, ruimte en natuur.

Meetinglocaties in Garderen

Mindfull Business

Garderen - Veluwe

  • 16 meetingruimtes
  • 85 hotelkamers
  • Tot 350 personen
  • Aandacht voor lichaam en geest

Bij Résidence Groot Heideborgh vergader je met aandacht voor lichaam en geest. Goede voeding, inspiratie uit de topsport en ruimte voor ontspanning zorgen voor groei vanuit balans.

Meer over deze locatie

Fun, creativiteit en innovatie

Garderen - Veluwe

  • 25 meetingruimtes
  • 102 hotelkamers
  • Tot 375 personen
  • Creatieve brainstormruimte

Voeg een dosis fun toe aan je meeting bij Hotel 't Speulderbos. Vergaderen in een van de oudste bossen van Nederland met ruimte voor creativiteit en innovatie.

Meer over deze locatie

Hotel arrangementen in Garderen

Hotel ’t Speulderbos

In Hotel 't Speulderbos in Garderen geniet u van een combinatie van luxe en charme in de bosrijke omgeving van de Veluwe. Dit hotel is ideaal om uw kinderen mee naar toe te nemen. 't Speulderbos heeft een fijne speelkamer, entertainment en zelfs een babyfoon-service. De groene omgeving biedt alle ruimte om lekker buiten te fietsen en te wandelen. Binnen geniet u in Restaurant 't Speulderbos van de lokale specialiteiten.

Lees meer

Résidence Groot Heideborgh

Bij Résidence Groot-Heideborgh in Garderen bent u weg van de allerdaagse dingen. U kunt hier heerlijk tot rust komen in de natuur door lekker te fietsen en te wandelen op de Veluwe. Na een heerlijke dag in de frisse lucht kunt u in het hotel ontspannen in het Wellness Centre en dineren in het à la carte restaurant met seizoensgebonden producten.

Lees meer

Over Garderen

Garden ligt midden in de schitterende en natuurrijke bossen van de Veluwe. U kunt de omgeving van Garderen bezoeken door een wandeling- of fietstocht te maken en intens te genieten van al het moois wat u om u heen ziet. Vergeet ook niet een bezoek te brengen aan verschillende steden, attractieparken of knusse dorpjes in de buurt van Garderen.

Restaurants Garderen

Restaurant 't Speulderbos

Bij restaurant 't Speulderbos geniet u van het beste dat de Veluwe te bieden heeft. Verse kazen uit de regio, biologisch rundvlees van de beste kwaliteit of groente uit het seizoen zijn de smaakmakers voor onze menukaart. Speciaal voor de kleintjes hebben we elk weekend en in de vakanties een lekker kinderbuffet met speciale kindergerechten.

Lees meer

De Prinsenhof

Restaurant De Prinsenhof neemt u graag mee op een culinair avontuur! Laat u verrassen door de veelzijdige menukaart geïnspireerd door de omgeving van het hotel. Prachtig opgemaakte gerechten vol smaak en met verse, lokale ingrediënten. Kwaliteitsproducten zoals verse geitenkaas, biologisch kalfsvlees en seizoensgroenten uit de regio vormen een unieke basis. Daarnaast produceert het hotel haar eigen honing op het landgoed!

Lees meer

Activiteiten Garderen

Dolfinarium

In het nabijgelegen Harderwijk kan het zeezoogdierenpark Dolfinarium gevonden worden. Een dag Dolfinarium Harderwijk zal garant staan voor een ervaring vol ontdekkingen. Het Dolfinarium heeft een enorm groot aanbod aan zeezoogdieren, en is zelfs het grootste zeezoogdierenpark van Europa!

Nationaal Park De Hoge Veluwe

Nationaal Park De Hoge Veluwe is het grootste aaneengesloten en actiefbeheerde natuurgebied van Nederland dat maarliefst een oppervlakte heeft van 54 km². Kom tot rust in deze prachtige omgeving en geniet van de kleurrijke bossen, uitgestrekte weides en idyllische zandverstuivingen.

Harderwijk

Een stad met sfeervolle gebouwen, gezellige terrassen en sterrenrestaurants. Geheel omringd door de uitgestrekte Veluwe en Randmeren. Harderwijk is een combinatie van een gezellig binnenstad met weldadige rust daar buiten. Voor de watersporter is Harderwijk een ultiem genot. Zij kunnen hier onder andere: zeilen, surfen en kitesurfen.