10x winterse tips voor uw verblijf bij Résidence Groot Heideborgh

Inclusief de alom bekende attracties van de Veluwe én verrassende onontdekte plekken

Deel deze pagina

Welkom bij Résidence Groot Heideborgh. Hier in Garderen, staat genieten deze winter centraal. Omringd door de prachtige bossen van de Veluwe komt u in dit hotel helemaal tot rust. Onstpan in onze wellness of maak een prachtige winterwandeling. In de buurt van ons hotel is natuurlijk ook genoeg te doen. Lees gauw mee met onze 10 tips!

10x onze tips

1. Nationaal Park De Hoge Veluwe
Nationaal Park De Hoge Veluwe biedt een schat aan mogelijkheden! Met wandel- en fietspaden kunnen kan het hele gezin samen op ontdekkingstocht gaan. Ga fietsen of wandelen, neem deel aan een workshop of breng een bezoek aan het Museonder.

2. Bezoek de prachtige kastelen
Gelderland staat bekend om haar vele kastelen. Volg de kastelen en paleizen route van De Veluwe Specialist en bekijk Kasteel De Vanenburg, Kasteel Staverden, Kasteel de Essenburgh, Landgoed Schovenhorst en Kasteel Cannenburch. Deze activiteit extra bijzonder maken? Huur een leuk vervoersmiddel zoals een e-chopper of tandemfiets.

3. Jachthuis Sint Hubertus
Jachthuis Sint Hubertus is het voormalige buitenverblijf van het echtpaar Kröller-Müller. Dit gebouw is één van de meest iconische gebouwen van Nederland. Zeker een bezoek waard.

4. Bakkersmuseum Hattem
Smul van versgebakken koek en ontdek het ambacht van brood en banket bakken. Laat de kinderen zelf de handen uit de mouwen steken tijdens workshops en bezoek de geroemde tentoonstelling van de bakker.

5. Avond naar het theater
Zin om naar het theater tijdens een verblijf bij Résidence Groot Heideborgh? Theater Harderwijk, Theater Stroud en Orpheus zijn alledrie een goede optie voor een avond uit.

6. Zwaluwhoeve
Bij ons hotel hebben we een heerlijke spa & wellness met zwembad en sauna waar u helemaal tot rust komt. Op zoek naar nog meer wellness? Bezoek dan De Zwaluwhoeve.

7. Boshuis Drie
Tip van onze collega's van Résidence Groot Heideborgh! Midden in het bos met de dansende bomen ligt dit gezellige boshuis. De perfecte plek voor appeltaart met slagroom, lunch of diner.

8. Museum Nairac
In het nabij gelegen Barneveld ligt deze onontdekte tip. Van buiten lijkt het een knus huis, maar binnen schuilt een lokaal museum. Naast de vaste expositie, zijn er ook wisselende tentoonstellingen.

9. Hans en Grietje Zeewolde
Eropuit met de kinderen? Stap in een betoverende wereld en smul van heerlijke pannenkoeken in dit magische pannenkoekenrestaurant. Het speelpark buiten staat garant voor uren speelplezier. 

10. Aviodrome
Bij Luchtvaartmuseum Aviodrome ontdek je een wereld vol avontuur en ervaart u de luchtvaart van toen en nu. Ontzettend leuk met jong en oud. Ga, doe en ontdek het zelf! 

Kies één van de geliefde arrangementen

Kom deze winter genieten bij Bilderberg met één van onze winterse arrangementen

HULP NODIG BIJ UW RESERVERING?

Reserveren doet u eenvorudig online. Heeft u een vraag over arrangementen of ontvangt u liever persoonlijke ondersteuning bij uw reservering? Wij helpen u graag!

  • Beste prijsgarantie
  • Geen reserveringskosten
  • Gratis annuleren tot 24 uur voor aankomst
  • Geen creditcard nodig - u betaalt pas in het hotel

Neem contact op