10x winterse tips voor uw verblijf bij Hotel De Bovenste Molen

Inclusief de alom bekende attracties van Venlo én verrassende onontdekte plekken

Deel deze pagina

Welkom bij Hotel De Bovenste Molen. Hier aan de rand van Venlo, vindt u alle rust en winterse gezelligheid die Limburg te bieden heeft. Loop het uitgestrekte en bijzondere natuurgebied rondom het hotel, voor een wandeling door het glooiende Limburgse landschap. In de buurt van ons winterhotel is natuurlijk ook genoeg te doen. Lees gauw mee met onze 10 tips!

10x onze tips

1. Limburgs Museum
Ontdek meer over de cultuur geschiedenis van Limburg. Het museum staat op een bijzondere plek waar eeuwenlang de stadsmuren van Venlo lagen. Naast de vaste expositie, zijn er ook meerdere wisselende tentoonstellingen.

2. Museum van Bommel van Dam
Voor moderne kunst kunt u een bezoek brengen aan Museum van Bommel van Dam. De hele collectie in dit voormalig postkantoor was ooit in bezit van een Amsterdams echtpaar. Zeker een bezoek waard!

3. Boulderkerk
Zin in een activiteit in een unieke omgeving? Ga klimmen in de Boulderkerk. In deze voormalige kerk klimt iedereen vanaf 6 jaar bent.

4. Café de Keizerin
Tip van onze collega's: Café De Keizerin. Het belooft een gezellige avond te worden in huiskamerlijke sfeer. Noëit miér naor hoés! Oftwel; Nooit meer naar huis.

5. Taurus World of Adventure
Een wereld aan avontuur! Ga bowlen, lasergamen, glow-in-the-dark golfen of ontsnap uit een spannende escape room. Hier is het hele gezin uren zoet.

6. Koffieschenkerij de Genuujerie
Doet u het liever wat rustiger aan? Bezoek dan Koffieschenkerij de Genuujerie. Deze bijzondere plek is gevestigd in een voormalige boerderij en ligt achter het kapelke van Genuuje. Een unieke locatie voor een heerlijke kop koffie.

7. Jump Town 
Wij raden Jump Town aan als u met het hele gezin verblijft en met slecht weer toch even alle energie kwijt moet. Niet alleen voor de kleintjes is dit een succes, maar hier mogen de oudere kinderen en ouders ook meedoen! Verblijft u alleen met kleine kinderen? Dan raden wij Monkey Town aan.

8. Sounds Venlo
Voor alle muziekliefhebbers is er Sounds. Met maar liefst 800 vierkante meter voor muziek is dit één van de grootste muziekwinkels in Nederland. Naast deze aanrader, is er in het gezellige Venlo genoeg te winkelen.

9. Foodhall Mout
Venlo heeft zowaar een eigen Foodhall. Geniet van streetfood uit 7 verschillende keukens. Voor de kinderen is er een speciale hoek, dus dit is ook een tip voor het hele gezin!

10. Kinderboerderij Hagerhof
Op woensdag, zaterdag en zondag kunt u Kinderboerderij Hagerhof bezoeken. Er zijn koeien, kippen, konijnen en talloze andere dieren om te aaien en voer. Voor een koffiepauze kunt u terecht in het restaurant. 

 

Kies één van de geliefde arrangementen

Kom deze winter genieten bij Bilderberg met één van onze winterse arrangementen

HULP NODIG BIJ UW RESERVERING?

Reserveren doet u eenvorudig online. Heeft u een vraag over arrangementen of ontvangt u liever persoonlijke ondersteuning bij uw reservering? Wij helpen u graag!

  • Beste prijsgarantie
  • Geen reserveringskosten
  • Gratis annuleren tot 24 uur voor aankomst
  • Geen creditcard nodig - u betaalt pas in het hotel

Neem contact op