10x winterse tips voor uw verblijf bij Hotel 't Speulderbos

Inclusief de alom bekende attracties van de Veluwe én verrassende onontdekte plekken

Deel deze pagina

Welkom bij Bilderberg Hotel ’t Speulderbos, bij uitstek hét familiehotel van Bilderberg. Deze winter is hier genoeg te beleven voor jong en oud. Met een zwembad, speelkamer, gevulde spelletjeskast en spannende speurtocht door het hotel komen jullie straks tijd te kort! Willen jullie er toch op uit? Op de Veluwe is er deze winter zoveel te beleven! Wij inspireren u graag met onze tips.  

10 x onze tips

1. Nationaal Park De Hoge Veluwe
Ontspannen in de natuur? Nationaal Park De Hoge Veluwe biedt een schat aan mogelijkheden! Met wandel- en fietspaden kunnen kan het hele gezin samen op ontdekkingstocht gaan. Ga fietsen of wandelen, neem deel aan een workshop of breng een bezoek aan het Museonder. 

2. Molen De Hoop
Aan de rand van Garderen staat Molen De Hoop. Deze molen is in 1852 gebouwd en is op donderdag en zaterdag te bezoeken van 10:00 tot 15:30. U kunt de bijzondere molen bekijk en een praatje maken met de molenaar.

3. Boswachter op zaterdag
Iedere zaterdag kunt u samen met onze boswachter een wandeling door het Garderense bos maken. Hij verklapt het geheim van ‘de dansende bomen’ en heeft op alle vragen een antwoord! Start iedere zaterdag bij Hotel 't Speulderbos, aanmelden is verplicht. 

4. Klimmen en klauteren bij Monkey Town
Ga naar Monkey Town in Barneveld; een geweldig binnenspeelparadijs waar kinderen zich kunnen uitleven op speeltoestellen, glijbanen en trampolines. Of kies voor Kok Experience met een bioscoop, escape rooms, lasergame en een binnen speeltuin. 

5. Zwemmen bij Subtropisch Bosbad Putten 
Natuurlijk is er een zwembad in Hotel ’t Speulderbos, maar bij slecht weer is het subtropisch zwembad in Putten extra leuk! Geniet van volop waterpret en ontspanning.

6. Hans en Grietje Zeewolde
Stap in een betoverende wereld en smul van heerlijke pannenkoeken in dit magische pannenkoekenrestaurant. Het speelpark buiten staat garant voor uren speelplezier

7. Aviodrome
Bij Luchtvaartmuseum Aviodrome ontdekt u een wereld vol avontuur en ervaart u de luchtvaart van toen en nu. Ga, doe en ontdek het zelf!

8. Informatiecentrum 't Leesten Staatsbosbeheer
Ontdek allerlei interessante natuurfeiten en doe de test om er achter te komen hoe groen uw boswachtershart is. Ook start hier Het Bosdierenpad, een route van ongeveer 1 kilometer voor gezinnen met jonge kinderen. Huur een bostas met materialen en opdrachten die u tijdens de route tegenkomt. 

9. Museum Nairac Barneveld
Dit museum kent u misschien nog niet. Van buiten oogt het als een normaal huis, maar binnen is er prachtige kunst te vinden. Naast de vaste tentoonstelling, is er een wisseltentoonstelling te zien. Een kleinschalig, lokaal museum, maar zeker het bezoeken waard.

10. Het Nederlandse Bakkerij Museum Hattem
Smul van versgebakken koek en ontdek het ambacht van brood en banket bakken. Laat kinderen zelf de handen uit de mouwen steken tijdens workshops en bezoek de geroemde tentoonstelling van de bakker.

Geliefde winterarrangementen

Kom deze winter genieten bij Bilderberg met één van onze winterse arrangementen

HULP NODIG BIJ UW RESERVERING?

Reserveren doet u eenvorudig online. Heeft u een vraag over arrangementen of ontvangt u liever persoonlijke ondersteuning bij uw reservering? Wij helpen u graag!

  • Beste prijsgarantie
  • Geen reserveringskosten
  • Gratis annuleren tot 24 uur voor aankomst
  • Geen creditcard nodig - u betaalt pas in het hotel

Neem contact op