Over Ons

Wij staan graag voor u klaar, met oog voor detail

Over Bilderberg

Bilderberg is de hotelketen die zich al 100 jaar onderscheidt met de best denkbare service. Persoonlijke aandacht, vakmanschap en prachtige locaties maken dat elk verblijf, privé of zakelijk, een beleving op zich is. Onze hotels bevinden zich op schitterende locaties door heel Nederland en in Duitsland. Midden in het hart van bruisende steden en verscholen in de natuur met volop rust en ruimte. Waar we u ook mogen verwelkomen, u kunt rekenen op een unieke ervaring. Why settle for less?

  • 12 unieke locaties in Nederland en Duitsland
  • Midden in een bruisende stad of verscholen in de natuur
  • Stijlvolle meetings en events locaties, geheel op maat gemaakt
  • Geniet van onvergetelijke overnachtingen in onze 4 of 5 sterren hotels

Why settle for less?

"Een vergaderlocatie of een romantisch weekend. Een levendig stadshotel of een hotel in alle rust, midden in de natuur. Persoonlijke service en gastvrijheid van medewerkers die oog voor u hebben. Het zit in onze cultuur en alles wat we doen bij Bilderberg straalt het uit. Wij begrijpen dat elk detail telt. Want de details maken dat gasten bij Bilderberg precies krijgen wat ze graag willen: een onvergetelijk verblijf."

- Arlette Gilbert, Chief commercial officer

Bilderberg hotels

Bekijk de unieke locaties van onze hotels

Grand Hotel Wientjes

Grand Hotel Wientjes is als hotel in Zwolle en omstreken een begrip. De voormalige burgemeesterswoning is niet alleen al 90 jaar een heerlijk hotel om te verblijven tijdens een bezoek aan de stad, het is dankzij haar centrale ligging en persoonlijke aandacht ook een ontmoetingsplek voor Zwolle.

Bekijk hotel

Kasteel Vaalsbroek

Kasteel Vaalsbroek in Vaals is een prachtig gelegen hotel en kasteel op een landgoed van 18 hectare in het schilderachtige Limburgse heuvellandschap, dichtbij het Drielandenpunt, Maastricht en Aken. Verblijf in een van de 130 sfeervolle kamers in het glooiende Limburg.

Bekijk hotel

Hotel De Bilderberg

Vlakbij Arnhem, verscholen in de prachtige bossen van de Veluwe, ligt Hotel De Bilderberg. Wanneer u de groene oprit van het statige hotel oprijdt weet u het al: dit wordt genieten in rust en luxe. Het historische landgoed van Hotel De Bilderberg ligt midden in het schitterende Veluwse bos.

Bekijk hotel

Bekijk ons blog

Ontdek het vernieuwde Bilderberg Onbijt

Ons ontbijt wordt al jarenlang door onze gasten gewaardeerd met een 9. En toch vinden we dat het beter kan. Zonder in te leveren op kwaliteit wilden we stappen zetten op het gebied van duurzaamheid. De afgelopen maanden zijn 125 ontbijtproducten zorgvuldig geëvalueerd en waar nodig vervangen door duurzame(re) keuzes.

Lees de blog

Eropuit op de Veluwe met de kids

Weer of geen weer, bij Hotel 't Speulderbos is volop vertier voor iedereen. Met een squash- en tennisbaan, zwembad, speelkamer, gevulde spelletjeskast, spannende speurtocht door het hotel én een groot grasveld voor de deur komen jullie straks tijd te kort! Willen jullie er toch op uit? Op de Veluwe is zoveel te beleven! Wij inspireren u graag met maar liefst 25 tips.

Lees de blog

BEWUST BILDERBERG

Als hotelketen draagt Bilderberg graag bij aan een duurzame wereld. Zo werken wij samen met bedrijven, als Too Good To Go en The Good Roll. Daarnaast is Bewust Bilderberg een initiatief om op strategisch en operationeel niveau keuzes te maken die het welzijn van mens, dier en planeet voorp zetten. 

Meer informatie

EVENT HOTELS

Event Hotels is een familiebedrijf met haar hoofdzetel in Keulen (Duitsland) en satelliet kantoren in Amsterdam, Vaduz, Londen en Berlijn. Event Hotels voert het hotel management over individuele hotels en hotelportefeuilles in meer dan 100 Europese bestemmingen. Al meer dan 25 jaar maakt Event Hotels de belofte waar aan haar medewerkers, gasten en eigenaren ‘Hospitality at heart’. Zij doet dit vanuit de kernwaarden Kwaliteit, Passie, Vooruitgang, Vertrouwen en Diversiteit. Bilderberg is sinds 2018 onderdeel van Event Hotels. 

Werken bij Bilderberg?

Werken bij Bilderberg is uitdagend én leerzaam. Van receptie tot housekeeping en van keukenbrigade tot hoofdkantoor; elke dag zorgen onze ruim 1000 getalenteerde medewerkers voor een geweldige ervaring voor onze gasten. Ook werken bij Bilderberg? Bekijk de vacatures.

  • Leer de kneepjes van het vak
  • Geniet van flinke korting in onze hotels
  • Genoeg doorgroeimogelijkheden

Bekijk onze vacatures

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag over één van onze hotels of een algemene vraag?

Neem contact met ons op

Pers

Voor persinformatie neemt u contact op met:
Arlette Gilbert
Commercieel Directeur
agilbert@bilderberg.nl

Brochure Bilderberg locaties

Voor een overzicht van alle Bilderberg locaties in Nederland en Duitsland download hieronder de brochure. 

Download hier de brochure