Restaurant Grand Hotel Wientjes

Geniet van (h)eerlijke en pure gerechten

Restaurant W

Telefoon: +31 (0)38 425 42 54

E-mail: restaurantw@bilderberg.nl

Wientjes heeft alles in zich om naast een heerlijk hotel u ook de culinaire genoegens van het leven te laten ervaren. Van een eenvoudige snelle lunchsalade, een uitgebreidere zakenlunch, aangeklede borrel of diner; iedereen kan bij ons terecht. De keukenbrigade staat onder leiding van chef de cuisine Daiël van Lente, die de gerechten op de menukaart heeft samengesteld met passie voor pure smaken. Geniet van de mooiste combinaties, waarbij de beste ingrediënten, biologisch en veelal uit de streek, de basis vormen. Wij houden graag rekening met uw dieetwensen en vertellen u alles over onze vegetarische mogelijkheden.

Openingstijden

Ma t/m Za 17:00 tot 21:30 uur
Zondag Gesloten

Reserveren

Telefoon +31 (0)38 425 42 54
restaurantw@bilderberg.nl

Reserveer nu online

Over Restaurant W

Restaurant W serveert u op elk moment van de dag lokale heerlijkheden en klassiekers. En met mooi weer strijkt u neer op ons gezellige terras aan de voorkant van Bilderberg Grand Hotel Wientjes in Zwolle. Schuif na een enerverende dag in het mooie Zwolle aan in ons Grand Café en geniet daar van een informeel diner in ongedwongen sfeer.

Restaurant W

Lunch, diner en High Tea/ High Wine

Grand Café

Openingstijden: 08:00 tot 01:00 uur 

Voor een heerlijke kop koffie en thee of een goed glas wijn met smakelijke hapjes bent u van harte welkom in het Grand Café van het hotel. De knusse ambiance in het café creëert het gevoel van thuis komen. Het café wordt dan ook wel de huiskamer van Zwolle genoemd. 

 

BEKIJK HIER DE DRANKENKAART 

BEKIJK HIER DE BORRELKAART 

 

 

LUNCH

Openingstijden: 11:30 tot 16:00 uur 

In ons Grand Café kunt u genieten van smaakvolle lunchgerechten. Gaat u voor onze sandwiches, een heerlijke kop soep of ontdek een van onze warme lunchgerechten. Onze mederwerkers zijn dol op de Bilderburger, een echte aanrader! Wij vinden dat gerechten lekker, puur en eerlijk moeten zijn. In onze keuken werken wij met ingrediënten die zoveel mogelijk zonder schade voor de leefomgeving, het dierenwelzijn en de gezondheid zijn geproduceerd.

BEKIJK HIER DE LUNCHKAART 

HIGH TEA / HIGH WINE

Openingstijden High Tea: 12:00 tot 16:00 uur
Openingstijden High Wine: 15:00 tot 21:00 uur

Geniet van zoete en hartige gerechten tijdens een heerlijke High Tea voor 24,50 p.p. Voor onze wijnliefhebbers serveren wij een High Wine voor 26 euro p.p. Onder het genot van een glas wijn, kunt u genieten van 3 amuses met olijven, kaas en worst. 

 

 

BEKIJK ONZE HIGH TEA / HIGH WINE KAART

CULINAIRE ARRANGEMENTEN

Reviews restaurant W

Heerlijk eten met vrienden

"Eerst een drankje in het café. Het café heeft de uitstraling en gezelligheid van een bruin café zonder dat het te overdrijven. De bediening is uiterst vriendelijk en de wijn was heerlijk. Daarna gegeten in het restaurant. Dat is iets strakker maar ook gezellig. Het klopt allemaal. Ook in het restaurant zeer vriendelijk personeel. We hebben ons laten verrassen met een zes gangen diner. Het was werkelijk verrassen in positieve zin met mooie gerechtjes. Ook de wijnkeuze klopte. Zeker een restaurant om weer te bezoeken."

Ben, bezocht in Oktober 2018

Top restaurant

"Restaurant W is onderdeel van hotel Wientjes en ik kan niet anders zeggen dan dat het top is hier. Een mooie keuze qua menu, smakelijk alles bereid en goede service. In de ochtend wordt hier ook ontbijt geserveerd en eigenlijk hetzelfde zeer positieve verhaal, een absolute aanrader!"

Thomas, bezocht in Oktober 2018

Lekker gegeten

"Omdat het eten in het Grand Café van het hotel zo lekker was hebben we 's avonds hun Restaurant W gebrobeerd. Geen spijt van gehad. Wat een aangename bediening. De rib-eye was perfect gebakken en de groenten heerlijk. Corvina of ombervis kenden we niet maar die was erg lekker, blij dat ik die gekozen had."

Bezocht in Maart 2018