Grand Hotel Wientjes Restaurant

Restaurant W

Telefoon: +31 (0)38 425 42 54

E-mail: restaurantw@bilderberg.nl

Wientjes heeft alles in zich om naast een heerlijk hotel u ook de culinaire genoegens van het leven te laten ervaren. Van een eenvoudige snelle lunchsalade, een uitgebreidere zakenlunch, aangeklede borrel of diner; iedereen kan bij ons terecht. De keukenbrigade staat onder leiding van chef de cuisine Daiël van Lente, die de gerechten op de menukaart heeft samengesteld met passie voor pure smaken. Geniet van de mooiste combinaties, waarbij de beste ingrediënten, biologisch en veelal uit de streek, de basis vormen. Wij houden graag rekening met uw dieetwensen en vertellen u alles over onze vegetarische mogelijkheden. 

Openingstijden

Ma t/m za 17:30 tot 21:00 uur
Zondag Gesloten

*Onze terrassen zijn geheel rookvrij

Reserveren

Telefoon +31 (0)38 425 42 54
restaurantw@bilderberg.nl

Over Restaurant W

Restaurant W serveert u op elk moment van de dag lokale heerlijkheden en klassiekers. En met mooi weer strijkt u neer op ons gezellige terras aan de voorkant van Bilderberg Grand Hotel Wientjes in Zwolle. Schuif na een enerverende dag in het mooie Zwolle aan in ons Grand Café en geniet daar van een informeel diner in ongedwongen sfeer.

Restaurant W

Lunch, diner en High Tea/High Wine

Grand Café

Openingstijden:
Ma - Do: 8:00 tot 23:00
Vr - Za: 08:00 tot 00:00 uur
Zo: 08:00 tot 22:30 uur (alleen voor een borrel, de keuken is gesloten voor lunch en diner) 

Voor een heerlijke kop koffie en thee of een goed glas wijn met smakelijke hapjes bent u van harte welkom in het Grand Café van het hotel. De knusse ambiance in het café creëert het gevoel van thuis komen. Het café wordt dan ook wel de huiskamer van Zwolle genoemd.

 

LUNCH

Openingstijden: 12:00 tot 16:30 uur
Op zondag serveren wij geen lunch

In ons Grand Café kunt u genieten van smaakvolle lunchgerechten. Gaat u voor onze sandwiches, een heerlijke kop soep of ontdek een van onze warme lunchgerechten. Onze mederwerkers zijn dol op de Bilderburger, een echte aanrader! Wij vinden dat gerechten lekker, puur en eerlijk moeten zijn. In onze keuken werken wij met ingrediënten die zoveel mogelijk zonder schade voor de leefomgeving, het dierenwelzijn en de gezondheid zijn geproduceerd.

HIGH TEA / HIGH WINE

Openingstijden High Tea: 12:00 tot 16:00 uur
Openingstijden High Wine: 15:00 tot 21:00 uur
Op zondag is er geen High Tea / Wine mogelijk

Geniet van zoete en hartige gerechten tijdens een heerlijke High Tea voor 29,95 p.p. Voor onze wijnliefhebbers serveren wij een High Wine voor 29,95 euro p.p. Onder het genot van een glas wijn, kunt u genieten van 3 amuses met olijven, kaas en worst.

Grand Café

Telefoon: +31 (0)38 425 42 54

E-mail: restaurantw@bilderberg.nl

EEN WELKOMENDE SFEER IN HET GRAND CAFÉ

Voor een heerlijke lunch of diner, een kop koffie of thee, uitstekende wijnen en smakelijke snacks en hapjes, bent u van harte welkom in het Grand Café van het hotel. Door de gezellige sfeer in het café zult u zich thuis voelen. Het Grand Café wordt het soms de woonkamer van het Grand Hotel Wientjes genoemd.

Openingstijden

Maandag t/m donderdag 08:00 tot 23:00
Vrijdag t/m zaterdag 08:00 tot 24:00
Zondag 08:00 tot 22:30

 

Reserveren

Telefoon +31 (0)38 425 42 54
restaurantw@bilderberg.nl

CULINAIRE ARRANGEMENTEN

Reviews restaurant W

Heerlijk gegeten op het terras

"Op de heetste dag van het jaar heerlijk gegeten op het terras. Het personeel is vriendelijk en gastvrij. Het eten is heerlijk en het gezouten caramelijs met crème brûlée was een waanzinnige afsluiting."

Proever - Juli 2019

Grand Hotel Wientjes deed zijn predikaat 'Grand' eer aan

"Via Luxury Hotel Company een arrangement inclusief 3 gangen diner geboekt bij Grand Hotel Wientjes in Zwolle. In tegenstelling tot het vaak gehanteerde kiezen uit de kaart, wordt bij Restaurant W een vast menu gehanteerd bij het arrangement. Voorgerecht bestond uit een combinatie van dorade, quinoarolletje en een garnalenbitterbal. Smaakte prima. Als hoofdgerecht een heerlijke eendenborst met dito ganituur. Dessert met een luchtige chocolade mousse en een smakelijke parfait. Ondanks het feit dat 'er niks te kiezen viel' een heerlijk diner. Bediening was bijzonder enthousiast, professioneel, attent en liep gesmeerd. Voelden ons echt een gast. Wijnkaart biedt ruime keus en is redelijk geprijsd. Grand Hotel Wientjes deed zijn predikaat 'Grand' eer aan. Dit arrangement is een aanrader!"

Lex B. - Mei 2019

Zeker voor herhaling vatbaar!

"We zijn vriendelijk ontvangen door de gastvrouw van het restaurant. Het door ons gekozen verrassingsmenu doet de naam eer aan: verrassend lekker en gevarieerd, waarbij rekening is gehouden met de door ons aangegeven dinerwensen. Bezoek aan dit restaurant is zeker voor herhaling vatbaar."

Jan S. - Maart 2019