Vaals

Geniet van de Limburgse gastvrijheid

Hotels in Vaals

Op zoek naar een heerlijke overnachting in een hotel in Vaals, Zuid-Limburg? Bilderberg Kasteel Vaalsbroek verwelkomt u graag. Een prachtig en sfeervol hotel gelegen in de Zuid-Limburgse heuvels bij Vaals. Geniet van de Limburgse gastvrijheid en bezoek het Drielandenpunt, Maastricht of Aken.

Kasteel Vaalsbroek

Kasteel Vaalsbroek in Vaals is een prachtig gelegen hotel op een landgoed van 18 hectare in het schilderachtige Limburgse heuvellandschap, dichtbij het Drielandenpunt, Maastricht en Aken. Het hotel biedt een uitgebalanceerde mix van ontspanning, stedelijke inspiratie en landelijke rust op hoog niveau. U logeert in één van de 130 sfeervolle kamers of suites in de hotelvleugel naast het kasteel met eigen patio of schitterend uitzicht over het glooiende Limburg.

Hotel arrangementen in Vaals

Over Vaals

Glooiende heuvels, groene bossen, uitgestrekte velden; het landschap van Zuid-Limburg doet u even in het buitenland wanen. Vanaf het moment dat u de snelweg afdraait richting Vaals bevindt u zich in een prachtig buitengebied dat uitnodigt om te wandelen of te fietsen. Bezoek het Drielandenpunt of de steden Aken of Maastricht voor een ultieme combinatie tussen ontspanning en cultuur.

Restaurant Vaals

In de oude watermolen

In heta la carte restaurant ‘In de Oude Watermolen’ proeft u Zuid-Limburg. Geïnspireerd om de omgeving en vol passie bereid met verse ingrediënten. Wilt u echt genieten van alles dat Zuid-Limburg te bieden heeft? Dan adviseren wij u graag over een geschikte Limburgse wijn. In onze gezellige bar/bistro kunt u terecht voor een drankje en hapje van onze kleine kaart. In de zomer vertoeft u heerlijk op het terras gelegen aan de kasteelvijver.

Activiteiten Vaals

Valkenburg

In het zuidelijkste punt van Zuid-Limburg, verscholen achter de mosgroene heuvels van de Limburgse natuur ligt Valkenburg. Al meer dan 125 is deze stad een trekpleister voor internationale en nationale toeristen, met name door het schitterende landschap dat ook wel "Toscane aan de Geul" genoemd wordt. Aan cultuur is hier ook genoeg te beleven van kastelen tot mergelgrotten en openluchttheaters.

Lees meer

Wijnproeverij

Genieten van heerlijke wijnen? En daarmee ook nog eens uw wijnkennis verbreden? Geniet van een wijnproeverij bij Wijngaard St. Martinus in het nabijgelegen Vijlen. Naast een proeverij, kunt u ook een rondleiding krijgen en een kijkje nemen in de wijnkelder.

Lees meer

Maastricht

Maastricht is een geliefde stad in Zuid-Limburg. Deze stad, die doorsneden wordt door de Maas en is omringd door het glooiende landschap, laat u even wanen in het buitenland. Geniet van de karakteristieke panden, mooi pleinen en design winkels. Diverse horecagelegenheden en gezellige terrassen. Maastricht biedt het allemaal!

Lees meer