Vaals

Geniet van de Limburgse gastvrijheid

Glooiende heuvels, groene bossen, uitgestrekte velden; het landschap van Zuid-Limburg voelt aan alsof u in het buitenland bent. Vanaf het moment dat u de snelweg verlaat en richting Vaals rijdt, bevindt u zich in een prachtig buitengebied dat uitnodigt om te wandelen of te fietsen. Bezoek het Drielandenpunt of de steden Aken/Maastricht voor een ultieme combinatie tijdens een weekend weg, dagje uit of zakelijke bijeenkomst.

Overnachten in Vaals

Kasteel Vaalsbroek in Vaals is een prachtig gelegen hotel en kasteel op een landgoed van 18 hectare in het schilderachtige Limburgse heuvellandschap, dichtbij het Drielandenpunt, Maastricht en Aken.

BEKIJK HOTEL

Vergaderen in Vaals

Het prachtige Kasteel Vaalsbroek in het Limburgs heuvellandschap laat u het echte bourgondische gevoel ervaren in eigen land. Meetings en events staan bij Kasteel Vaalsbroek in het teken van gastronomie, historie en beleving.

BEKIJK VERGADERRUIMTES

Hotel arrangementen in Vaals

Ontdek Vaals

De 3 populairste dingen om te doen in Vaals

Het Drielandenpunt

Het Drielandenpunt bij Vaals is het hoogste punt van Nederland en een plaats waar de grenzen tussen Nederland, België en Duitsland samenkomen. Deze unieke plek is sinds 1919 één van de trekpleisters van Limburg en omgeving.

Black Table Magic Theater

Ervaar magische momenten van dichtbij aan de Black Table in Aken. Een tafel, twee artiesten, vier handen en 62 toeschouwers staan ​​garant voor een avond vol magie, humor en entertainment. Black Table Magic Theater is een aanrader als u van spanning en beleving houdt.

Aken Kathedraal

Deze prachtige Rooms-Katholieke kerk ligt in Aken en straalt pracht en praal uit. Door zijn hoge structuur kunt u het gebouw al vanaf grote afstand bewonderen. Het bouwwerk, dat is voortgekomen uit de hofkerk van Karel de Grote, is zeker een bezoek waard door zijn schoonheid.

Dineren in Vaals

In de oude watermolen

In het à la carte restaurant ‘In de Oude Watermolen’ proeft u Zuid-Limburg. Geïnspireerd door de omgeving en vol passie bereid met verse ingrediënten. In onze gezellige bar/bistro kunt u terecht voor een drankje en hapje van onze kleine kaart. In de zomer vertoeft u heerlijk op het terras aan de kasteelvijver.

Drie activiteiten in Vaals

Een unieke belevenis voor iedereen

Ontdek Valkenburg

In het zuidelijkste punt van Zuid-Limburg, verscholen achter de mosgroene heuvels van de Limburgse natuur, ligt Valkenburg. Al meer dan 125 jaar is deze stad een trekpleister voor internationale en nationale toeristen, met name door het schitterende landschap dat ook wel "Toscane aan de Geul" genoemd wordt. Aan cultuur is hier ook genoeg te beleven van kastelen tot mergelgrotten en openluchttheaters.

Geniet van een wijnproeverij

Heerlijke wijnen proeven en daarmee ook nog eens uw wijnkennis verbreden? Geniet van een wijnproeverij bij Wijngaard St. Martinus in het nabijgelegen Vijlen. Naast een proeverij kunt u ook een rondleiding krijgen in de wijnkelder.

Een dag naar Maastricht

Maastricht is een geliefde stad in Zuid-Limburg. Deze stad, die doorsneden wordt door de Maas en is omringd door het glooiende landschap, geeft u het gevoel dat u in het buitenland bent. Geniet van de karakteristieke panden, mooi pleinen en design winkels. Diverse horecagelegenheden en gezellige terrassen. Maastricht biedt het allemaal!

Hulp nodig?

Heeft u een vraag over Kasteel Vaalsbroek of ontvangt u liever persoonlijke ondersteuning bij uw wensen en behoeften? Wij helpen u graag!

  • Persoonlijke ondersteuning
  • 24/7 bereikbaar
  • Alleen via Bilderberg.nl de beste prijs

Neem contact op