Virtual tours

Bekijk onze eventlocaties via een virtual tour

Onze locaties

Online hotels bezoeken, het kan met deze tours

Online kennismaking

Bezoek de hotels online; waar je maar wil, wanneer je maar wil

Oneindig delen

Eenvoudig te delen met alle betrokkenen van jouw bijeenkomst

Elkaar virtueel ontmoeten heeft een enorme vlucht genomen. Vooral wanneer je elkaar niet face-to-face kunt treffen, is dit een uitstekende oplossing gebleken. Maar een echt compleet beeld bij een locatie krijgen, dat is online uitdagend. Daarom hebben wij bij Bilderberg ervoor gekozen al onze locaties toegankelijk te maken middels een Virtual Tour: Je ‘loopt’ door het hotel alsof je echt op locatie bent. 
 

Wil je graag een online rondleiding met een van onze event regisseurs, dat kan! Neem gerust contact met ons op. 

Veel plezier met deze online kennismaking met onze hotels. 

De virtual tours

van onze eventlocaties

Résidence Groot Heideborgh

Met De Buitenplaats, inspiratieruimtes en een eigen livestream studio is Résidence Groot Heideborgh in Garderen de perfecte locatie om jouw meeting te organiseren.

Bekijk de virtual tour

Hotel De Keizerskroon

Wil jij een koninklijk tintje geven aan jouw bijeenkomst? Dan is Hotel De Keizerskroon in Apeldoorn dé locatie voor jou. Een prachtig hotel met een rijke historie gelegen op een bijzondere locatie. 

Bekijk de virtual tour

Hotel 't Speulderbos

Creativiteit naar boven brengen in de Whiteboardroom of een event organiseren in Theater 't Speuld? Dat kan bij Hotel 't Speulderbos in Garderen, Veluwe. 

Bekijk de virtual tour

De virtual tour van de overige locaties worden binnenkort verwacht. Kun je niet zo lang wachten? Of heb je al een voorkeur voor een locatie? Vraag dan een online rondleiding aan.

Struin zelf door het hotel van jouw voorkeur en ontdek de mogelijkheden. Op deze manier maak je gemakkelijk kennis met de look en feel van de hotels. Is de gewenste locatie inmiddels geboekt? Gebruik deze virtual tour dan tijdens de voorbereidingen. Deel de link van jouw locatie met de organisatieleden of collega's, maar ook met de dagvoorzitter of deelnemers. Zo kan iedereen zich goed voorbereiden op de bijeenkomst. 

 • Maak gemakkelijk kennis met de look en feel van het hotel
 • Loop door het hotel zonder fysiek aanwezig te zijn
 • Deel de virtual tour met jouw collega's
 • Stuur ook een link naar de dagvoorzitter en deelnemers

''Heb je een vraag over onze virtual tours? Of mag ik je persoonlijk begeleiden tijdens dit online bezoek aan onze hotels? Dat kan! Ik help je graag."


             Anouk-Keurntjes-transparant-bijgesnedenpng.png

Het nieuwe samenkomen

Lees meer over onze aangepaste meetinglocaties én onze inspirerende oplossingen.