Virtual tours

Bekijk onze eventlocaties via een virtual tour

Onze locaties

Online hotels bezoeken, het kan met deze tours

Online kennismaking

Bezoek de hotels online; waar je maar wil, wanneer je maar wil

Oneindig delen

Eenvoudig te delen met alle betrokkenen van jouw bijeenkomst

Elkaar virtueel ontmoeten heeft een enorme vlucht genomen. Daarom hebben wij bij Bilderberg ervoor gekozen al onze locaties toegankelijk te maken middels een Virtual Tour. 'Loop' door de hotels alsof je er echt bent. Veel plezier met deze online kennismaking in onze hotels!

Wil je graag een online rondleiding met één van onze event regisseurs? Dat kan! Neem gerust contact met ons op. 

 • Bespaar reistijd en bezoek de hotels online
 • Loop door het hotel alsof je er echt bent
 • Ervaar online de look en feel van het hotel
 • Deel de virtual tour met jouw collega's
 • Gebruik de tour in communicatie met deelnemers, leveranciers en dagvoorzitters

De virtual tours

van onze eventlocaties

Résidence Groot Heideborgh

Met De Buitenplaats, inspiratieruimtes en een prachtige ligging in het groen is Résidence Groot Heideborgh in Garderen de perfecte locatie om jouw meeting te organiseren.

Bekijk de virtual tour

Hotel De Keizerskroon

Wil jij een koninklijk tintje geven aan jouw bijeenkomst? Dan is Hotel De Keizerskroon in Apeldoorn dé locatie voor jou. Een prachtig hotel met een rijke historie. 

Bekijk de virtual tour

Hotel 't Speulderbos

Creativiteit naar boven brengen in de Whiteboardroom of een event organiseren in Theater 't Speuld? Dat kan bij Hotel 't Speulderbos in Garderen, Veluwe. 

Bekijk de virtual tour

Hotel De Bilderberg

Wil je samenkomen op de plek waar Prins Bernhard de eerste Bilderberg Conferentie organiseerde? Hotel De Bilderberg is de plek voor grote congressen en meetings. 

Bekijk de virtual tour

Kasteel Vaalsbroek

Het prachtige Kasteel Vaalsbroek in het Limburgs heuvellandschap laat je het echte bourgondische gevoel ervaren in eigen land. Meetings en events staan hier in het teken van gastronomie, historie en beleving.

Bekijk de virtual tour

Château Holtmühle

Verscholen in het Limburgse groen biedt het middeleeuwse kasteel Château Holtmühle een rustpunt waar gastvrijheid en stijl samenkomen. Ook is het hotel exclusief af te huren.

Bekijk de virtual tour

Europa Hotel Scheveningen

Op slechts 198 stappen van het strand, direct aan de boulevard van het levendige Scheveningen, geeft het Europa Hotel jouw bijeenkomst een special touch. Laat je inspireren door de zee en haal het optimale uit een vergadering of event.

Bekijk de virtual tour

Hotel De Bovenste Molen

Omgeven door het Limburgse woud bij Venlo biedt Hotel De Bovenste Molen een ideale mix van focus en ontspanning. Vergaderen met zicht op het bos, mountainbiken door de natuur of dineren in het stoere Woodz.

Bekijk de virtual tour

Grand Hotel Wientjes

Vergaderen in een prachtige authentieke locatie in het centrum van Zwolle. Persoonlijke service en culinaire hoogstandjes in een historische omgeving met grandeur.

Bekijk de virtual tour

Garden Hotel

In het stijlvolle Amsterdam-Zuid komen luxe en gastronomie samen. Vergaderen vlakbij het WTC en het Museumkwartier in een intieme sfeer.

Bekijk de virtual tour

Parkhotel Rotterdam

Het Parkhotel biedt een ideale mix van inspiratie van buitenaf en focus van binnenuit. Als extra verrassing heeft het Parkhotel een ruime stadstuin, die zich ideaal leent voor evenementen en borrels.

Bekijk de virtual tour

''Heb je een vraag over onze virtual tours? Of mag ik je persoonlijk begeleiden tijdens dit online bezoek aan onze hotels? Dat kan! Ik help je graag."


             Anouk-Keurntjes-transparant-bijgesnedenpng.png

Het nieuwe samenkomen

Lees meer over onze aangepaste meetinglocaties én onze inspirerende oplossingen.