10x winterse tips voor uw verblijf bij Château Holtmühle

Inclusief de alom bekende attracties én verrassende onontdekte plekken.

Deel deze pagina

Welkom bij Bilderberg Château Holtmühle. Hier in Tegelen, staat gezelligheid en warmte deze winte centraal. Even terug naar de romantiek van de Middeleeuwen met de luxe van nu. Het gastvrije team van ons hotel ontvangt u in de Limburgse Maasvallei, net buiten de gezellige stad Venlo, waar u heerlijk kunt fietsen en wandelen. In de buurt van ons hotel is natuurlijk ook genoeg te doen. Lees gauw mee met onze 10 tips! 

10x onze tips

1. Missie Museum
In kloosterdorp Steyl ligt het Missie Museum met een volkenkundige en natuurhistorische collecties. Bekijk de overweldigende dierenverzameling of kom de kunst- en gebruiksobjecten van culturen uit heel de wereld zien.

2. Eissportzentrum Grefarth
Zin om te schaatsen? Net over de grens ligt Eissportzentrum Grefarth. Schaatsen kan hier zowel binnen als buiten op 8000 vierkante meter ijsbaan.

3. Foodhall Mout
Bij Foodhall Mout in Venlo vertegenwoordigen de koks de hele wereld. Met kleine gerechten om te delen uit 7 verschillende keukens is hier voor ieder wat wils.

4. Kloosterbrouwerij Steijl
Kloosterbrouwerij Steyl is een kleine bierbrouwerij, gelegen in het idyllische kloosterdorp Steyl in Limburg. Hier laat biersommelier en brouwer Paul Gansner zijn gasten proeven en genieten van ambachtelijk gebrouwen speciaalbieren.

5. Kefee Sintermerte
Tip van onze collega's van Château Holtmühle: Kefee Sintermerte. In dit bruine café in Tegelen kunt u terecht voor een gezellige borrel. 

6. Kepelke van Genuuje
Het Kepelke van Genuuje is een reliekenbewaarplaats waar generaties Venlonaren sinds jaar en dag naar toe gaan. Ook het programma 'Verborgen Verleden' bracht een bezoek. Nu alvast benieuwd? Breng dan een virtueel bezoek!

7. Keramiekcentrum Tiendschuur
Dit museum heeft een unieke historische en hedendaagse verzameling aan keramische kunst, met stukken teruggaand tot de prehistorie. Leer meer over de ambacht van vroeger tot nu!

8. Hertog Jan Proerverij
Tijdens een bezoek aan Café Hertog Jan Proeverij in Arcen bent u verzekerd van een gezellige dag uit. Bewonder de échte Hertog Jan Brouwerij uit 1915 tijdens de rondleiding en proef de bieren zelf bij de proeverij. 

9. Mind Mystery
Ontrafel alle mysteries bij Mind Mysterie in Horst. Ontdek wat de hersenen waarnemen en de ogen zien. Een verrassende beleving vol illusies en raadsels.

10. Museum van Wasrol tot DVD
Voor groepen vanaf 10 personen is Museum van Wasrol tot DVD een aanrader. In dit museum wordt de geschiedenis van beeld en geluid zichtbaar gemaakt. De collectie bevat bijzondere en zeldzame stukken en is leuk voor jong en oud.

Kies één van de geliefde arrangementen

Kom deze winter genieten bij Bilderberg met één van onze winterse arrangementen

HULP NODIG BIJ UW RESERVERING?

Reserveren doet u eenvorudig online. Heeft u een vraag over arrangementen of ontvangt u liever persoonlijke ondersteuning bij uw reservering? Wij helpen u graag!

  • Beste prijsgarantie
  • Geen reserveringskosten
  • Gratis annuleren tot 24 uur voor aankomst
  • Geen creditcard nodig - u betaalt pas in het hotel

Neem contact op