Venlo

Limburgse gastvrijheid en Bourgondisch genieten in een levendige stad

Hotels in Venlo

Op zoek naar een hotel in Venlo? Voel u thuis in Bilderberg Hotel De Bovenste Molen, een authentieke hotel waar u geniet van rust en ruimte. Bezoek de levendige stad Venlo of geniet van de Limburgse natuur.

Hotel De Bovenste Molen

Hotel De Bovenste Molen ligt net buiten het centrum van Venlo. U kunt hier genieten van een gezellig verblijf in een bourgondische sfeer. De 82 gerenoveerde hotelkamers bieden alle rust en luxe om bij te komen. Ga wandelen door het Limburgse landschap of winkelen in Venlo. Maar ook in het Wellness Centre en restaurant staat wij voor u klaar.

Meetinglocatie in Venlo

Vergaderen in het Limburgse bos

Venlo - Limburg

  • 6 meetingruimtes
  • 82 hotelkamers
  • Tot 90 personen
  • Bosrijke omgeving

Omgeven door het Limburgse woud bij Venlo biedt Hotel De Bovenste Molen een ideale mix van focus en ontspanning. Vergaderen met zicht op het bos, mountainbiken door de natuur of dineren in het stoere Woodz.

Meer over deze locatie

Hotel arrangementen in Venlo

Over Venlo

Limburg staat bekend om haar sprookjesachtige karakter, uitgestrekte heuvellandschappen, bossen en velden. Het is hier heerlijk vertoeven en tijdens een mooie wandeling of fietstocht kunt u deze omgeving perfect ontdekken. Om Hotel De Bovenste Molen ligt 35 ha bosgebied. Vanaf de vijver van het hotel loopt u zo midden in de bossen voor een wandeling en bent u slechts enkele autominuten verwijderd van het gezellige centrum.

Restaurant Venlo

Activiteiten Venlo

Venlo

De binnenstad van Venlo, met haar kronkelige straten, heeft een prachtig winkelcentrum. De gezellige binnenstad is uitgeroepen tot de beste van nederland 2013-2015. Ook staat Venlo bekend om de grote woonboulevard met meer dan 50 winkels.

Toverland

Komt u samen met uw kinderen? Dan kan een bezoek aan attractiepark Toverland niet ontbreken. Uniek, sprankelend, verrassend en een vleugje magie zijn kenmerkend voor een heerlijke dag in Toverland.

Hertog Jan Proeverij

Bij de Café Hertog Jan Proeverij in Arcen bet u verzekerd van een gezellige dag uit. Bewonder de in 1915 gebouwde brouwerij en proef zelf de verschillende bieren. Ook kunt u in het café terecht voor een hapje, lunch of diner.