Amsterdam

Ontdek onze hoofdstad in al haar facetten

Amsterdam is een stad die u zelf moet ervaren. Door de levendige en bruisende omgeving is er altijd iets te beleven in onze hoofdstad. De adembenemende panden, verschillende parken en prachtige grachten die door de hele stad heen kronkelen zijn typerend voor Amsterdam. De lijst met bezienswaardigheden is eindeloos; van het indrukwekkende Anne Frank Huis tot de echte Amsterdamse Albert Cuyp markt, en van de Heineken Experience tot het Rijksmuseum. Een ideale locatie voor een weekend weg, dagje uit of zakelijke bijeenkomst.

Overnachten in het Garden Hotel

Vanuit het Garden Hotel beleeft u alle facetten van Amsterdam. Het hotel, gelegen in het Museumkwartier, is op loopafstand van chique winkels, gezellige restaurants en het Museumplein, met het Rijksmuseum, Stedelijk Museum en Van Gogh Museum. Maar ook de RAI en de Zuidas/WTC zijn goed te bereiken. Ontspan in één van de 124 stijlvolle kamers of geniet van een goed glas wijn in onze bar of lounge. 

Bekijk hotel

Vergaderen in hartje Amsterdam

Bij het Garden Hotel komt het mooiste van Amsterdam samen. Een vijfsterrenhotel vol stijl en uitstraling, midden tussen de prachtige herenhuizen van Amsterdam-Zuid. De wereld aan uw voeten, maar toch volledige privacy en rust wanneer u een meetingruimte betreedt. 

Bekijk vergaderruimtes

Hotel arrangementen in Amsterdam

Ontdek Amsterdam

De 3 populairste dingen om te doen in Amsterdam

Het Rijksmuseum in zijn glorie

Het Rijksmuseum is misschien wel één van de bekendste musea in Nederland en heeft die status te danken aan een uitgebreide kunstcollectie van onder andere Rembrandt, Vermeer en Hals. Sinds 1885 zijn de deuren van dit prachtige gebouw geopend en is dit een must see als je in Amsterdam bent.

 

Het beroemde Anne Frank Huis

Het beroemde Anne Frank Huis is een uiterst bijzondere plek; het is een museum en monument ter gedachtenis aan Anne Frank en haar Joodse familie tijdens de Tweede Wereldoorlog. Anne Frank werd bekend doordat zij in deze periode haar beroemde dagboek schreef; Het Achterhuis. Het Anne Frank Huis is een unieke ervaring voor jong en oud.

Ga naar het Van Gogh Museum

Het Van Gogh Museum is een aan de Nederlandse schilder Vincent van Gogh gewijd museum in Amsterdam-Zuid. Met ruim tweehonderd schilderijen, vijfhonderd tekeningen en zevenhonderd brieven van Van Gogh is dit een uitgebreid museum voor alle generaties.

 

Drie activiteiten in Amsterdam

Een unieke belevenis voor iedereen

De Grachtentocht

Wilt u Amsterdam ontdekken? Boek dan een rondvaart door de grachten van Amsterdam, zowel overdag als 's avonds. Ook kunt u een speciale museumtocht maken door de grachten. En zelfs dineren of genieten van cocktails op de boot is mogelijk.

Koninklijk Concertgebouw

Amsterdam heeft een groot aanbod aan locaties waar u diverse evenementen kunt bezoeken. Zo kunt u prachtige theatershows bewonderen, de grootste beurzen bezoeken en de mooiste concerten bijwonen.

P.C. Hooftstraat

Als u gaat shoppen in Amsterdam heeft u een uitgebreide keuze. Het centrum heeft een grote diversiteit aan winkels. Ook in de bekende "9 straatjes"  en de P.C. Hooftstraat is het heerlijk vertoeven met gespecialiseerde en luxe winkels.

Hulp nodig?

Heeft u een vraag over het Garden Hotel of ontvangt u liever persoonlijke ondersteuning bij uw wensen en behoeften? Wij helpen u graag!

  • Persoonlijke ondersteuning
  • 24/7 bereikbaar
  • Alleen via Bilderberg.nl de beste prijs

Neem contact op