Veelgestelde vragen over onze Bilderberg Hotels

Heeft u een vraag over één van onze Bilderberg hotels? De antwoorden op de meest gestelde vragen vindt u hieronder. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact op met het hotel, of stel uw vraag via onze geautomatiseerde chat.

Uw verblijf

Vanaf hoe laat kan ik inchecken en uitchecken?

Per hotel gelden er verschillende tijden wat betreft het in- en uitchecken tijdens uw verblijf bij Bilderberg. Hieronder vindt u een overzicht van onze 12 prachtige hotels met de geldende tijden.

Hotel De Bilderberg 't Speulderbos Europa Hotel Groot Heideborgh Garden Hotel Bellevue Hotel Dresden

Inchecktijd (vanaf)

16.00 uur 16.00 uur 15.00 uur 15.00 uur 15.00 uur 15.00 uur
Uitchecktijd (uiterlijk) 11.00 uur 11.00 uur 11.00 uur 11.00 uur 11.00 uur 11.00 uur

 

Hotel Parkhotel De Bovenste Molen Kasteel Vaalsbroek Grand Hotel Wientjes De Keizerskroon  Château Holtmühle 
Inchecktijd (vanaf) 14.00 uur 15.00 uur 14.30 uur 15.00 uur 16.00 uur 15.00 uur
Uitchecktijd (uiterlijk) 11.00 uur 11.00 uur 11.00 uur 12.00 uur 11.00 uur 11.00 uur

 

Wat houdt de toeristenbelasting in?

U betaalt toeristenbelasting als u verblijft in een gemeente waar u niet staat ingeschreven. Ook als u een zakelijk bezoek brengt aan een stad geldt deze toeristenbelasting. De hoogte van de toeristenbelasting verschilt per gemeente, hierdoor verschillen de tarieven per hotel. Het tarief kunt u vinden in uw reserveringsbevestiging.

Hoe kan ik mijn verblijf betalen?

De betaling van uw reservering bij Bilderberg hoeft niet gelijk bij de boeking voldaan te worden. Het is mogelijk uw betaling te voldoen bij aankomst in het hotel. De betaling voor uw reservering kan worden voldaan door middel van creditcard, een pinbetaling, contante betaling of een Bilderberg cadeaucard.

Kan ik mijn bagage achterlaten voor inchecken of na uitchecken?

U kunt te allen tijde uw bagage achterlaten in de bagagerie van het desbetreffende hotel. 

Is online reserveren veilig?

Online reserveren is veilig. Uw gegevens worden versleuteld verzonden over een beveiligde verbinding. U kunt dit zien aan het gesloten slotje, links in de adresbalk van uw browser waar 'https://' staat. Uw gegevens worden met de grootste zorgvuldigheid behandeld.

Hoe is de totaalprijs van mijn reservering opgebouwd?

De totaalprijs van uw reservering bestaat uit uw verblijfskosten, servicecharge en toeristenbelasting. De servicecharge geldt voor personen vanaf 12 jaar en is een standaardbedrag van € 3,75 per persoon per nacht. De toeristenbelasting wordt bepaald door de gemeente en is hierdoor per hotel verschillend.

Hoe kan ik mijn reservering wijzigen?

Uw reservering bij Bilderberg online wijzigen is mogelijk. In de ontvangen e-mail met uw reserveringsbevestiging kunt u onderaan het kopje 'reservering wijzigen' vinden. Wanneer u hier op klikt komt u in de reserveerstraat om zo uw reservering aan te passen. Uiteraard helpen we u ook graag persoonlijk per e-mail of telefoon.

Ik ben mijn reserveringsbevestiging kwijt. Wat moet ik doen?

U ontvangt uw reserveringsbevestiging binnen een uur na het vastleggen van uw reservering. Indien u deze bevestiging niet hebt ontvangen, verzoeken wij u om contact op te nemen met het betreffende hotel. Wij zullen vervolgens uw reserveringsbevestiging opnieuw naar u sturen per e-mail. De reserveringsbevestiging heeft u niet nodig tijdens het inchecken bij het hotel.

WAT HOUDT DE BESTE PRIJSGARANTIE IN?

Vergelijken hoeft niet meer, via de website van Bilderberg ontvangt u de beste prijs voor uw hotelovernachting én krijgt u korting op het uitgebreide ontbijt van Bilderberg. Bovendien heeft u keuze uit álle kamertypes die beschikbaar zijn in het hotel.

Parkeren en bereikbaarheid

Kan ik parkeren bij het Bilderberg hotel waar ik wil verblijven?

Bij alle Bilderberg hotels is er bij het hotel of direct in de omgeving parkeergelegenheid. Bij Parkhotel Rotterdam, Europa Hotel Scheveningen, Grand Hotel Wientjes, Hotel De Keizerskroon en Garden Hotel Amsterdam zijn er kosten verbonden aan het parkeren en/of is vooraf reserveren nodig. Kijk bij het hotel van uw keuze voor meer informatie over parkeergelegenheid. 

Is er bij het hotel een oplaadpunt voor elektrische voertuigen?

Bij ieder Bilderberg hotel, met uitzondering van het Garden Hotel Amsterdam, zijn er oplaadpalen voor elektrische voertuigen beschikbaar. Bij het Garden Hotel Amsterdam zijn er oplaadpalen van de gemeente direct naast het hotel aanwezig. Neem contact op met het hotel voor meer informatie.

Hebben de hotels een shuttle service?

De hotels beschikken niet over een shuttle service.

Kan ik een taxi bestellen bij het Bilderberg hotel waar ik verblijf?

Het is bij alle Bilderberg hotels mogelijk om een taxi te bestellen. Neem hiervoor contact op met het hotel waar u verblijft. 

Hotelfaciliteiten

Welke hotels hebben een zwembad?

Alle hotels behalve Garden Hotel, Europa Hotel Scheveningen Parkhotel Rotterdam en Grand Hotel Wientjes hebben een zwembad. Openingstijden van het zwembad verschillen per hotel. Neem hiervoor contact op met het hotel als u hier vragen over heeft.

Welke hotels hebben een sauna?

Alle hotels behalve Garden Hotel, Hotel de Keizerskroon, Europa Hotel Scheveningen en Grand Hotel Wientjes hebben een sauna. Openingstijden van de sauna verschillen per hotel. Neem hiervoor contact op met het hotel als u hier vragen over heeft.

Welke hotels hebben een fitness ruimte?

Alle hotels behalve Garden Hotel, Europa Hotel Scheveningen en Grand Hotel Wientjes hebben een fitness. Openingstijden van de fitness verschillen per hotel. Neem hiervoor contact op met het hotel als u hier vragen over heeft.

Fietsen bij Bilderberg

Kan ik een fiets huren bij het hotel?

Het is mogelijk om een (elektrische) fiets te huren tijdens uw verblijf in een Bilderberg hotel. Om te garanderen dat er genoeg fietsen beschikbaar zijn, raden wij u aan om vooraf te reserveren. Neem hiervoor contact met het hotel naar keuze. De kosten variëren per hotel.

 

Kan ik mijn fiets veilig stallen?

Onze Bilderberg hotels, met uitzondering van Parkhotel Rotterdam, Garden Hotel Amsterdam en Château Holtmühle, hebben een afgesloten fietsenstalling waar u uw fiets kan stallen. Deze stalling bevat ook oplaadpunten voor uw elektrische fiets. Kijk bij het hotel van uw keuze voor meer informatie over het meenemen van uw fiets. 

Biedt Bilderberg fietsarrangementen aan?

Bij Bilderberg bieden wij het originele Klavertje Vier Fietsarrangement aan. Hierbij fietst u in vijf dagen van hotel naar hotel over de Veluwe. Elke avond verblijft u in een ander Bilderberg hotel en geniet u van een culinair diner en luxe hotelfaciliteiten. Het bagagevervoer regelen wij. Heeft u een vraag over dit fietsarrangement of kunnen wij helpen met het maken van een reservering? Wij helpen u graag! Mail ons of bel naar +31 (0)577 46 27 00.

Biedt Bilderberg fietsroutes aan?

Bij de receptie van uw Bilderberg hotel kunt u vragen naar fietsroutes in de omgeving. Bent u nu alvast benieuwd naar enkele mogelijke fietsroutes rondom onze hotels? Klik dan hier!

Kan ik een e-bike huren bij Bilderberg?

Bijna alle Bilderberg hotels verhuren ook e-bikes. Neem hiervoor contact met het hotel naar keuze. De kosten verschillen per hotel.

Kinderen bij Bilderberg

Ik ben op zoek naar een kindvriendelijk hotel. Bij welk hotel kan ik het beste terecht?

Hotel 't Speulderbos in Garderen staat bekend als familiehotel. Dit hotel beschikt over extra faciliteiten voor een kindvriendelijk verblijf, zoals familiekamers (met een slaapbank), kinderbuffet en een speelkamer. Ook worden er leuke activiteiten voor kinderen georganiseerd, zoals diverse workshops en een bosbingo.

Tot welke leeftijd verblijven kinderen gratis bij Bilderberg?

Bij een overnachting met ontbijt betaalt u voor kinderen t/m 11 jaar alleen voor de eventuele kosten voor het bijzetten van een kinderbed. En bijkomende kosten, zoals diner, consumpties en toeristenbelasting. Bij arrangementen (een overnachting met diner of andere extra's) betaalt u voor kinderen een gereduceerd tarief.

Huisdieren

MAG MIJN HUISDIER MEE NAAR EEN BILDERBERG HOTEL?

In de meeste hotels zijn honden toegestaan. Dit is niet het geval bij het Bilderberg Garden Hotel, Hotel De Keizerskroon & Grand Hotel Wientjes. Ieder hotel heeft eigen regels wat betreft het meenemen van een huisdier. Kijk voor deze regels en bijbehorende kosten op deze pagina.

zakelijk verblijf

KAN IK EEN BIJEENKOMST ORGANISEREN BIJ BILDERBERG?

Wat leuk dat u een meeting of evenement wilt organiseren! Via deze pagina kunt u uw wensen aangeven. Aansluitend ontvangt u van ons een offerte.

Welke bilderberg hotels hebben een vergaderruimtes?

Elk Bilderberg hotel heeft meerdere vergaderruimtes. Klik hier voor een overzicht van alle meetinglocaties.

KAN MIJN FACTUUR OP NAAM VAN HET BEDRIJF WORDEN GEZET?

Het is mogelijk om de factuur van uw verblijf op naam van het bedrijf te zetten. Wij vragen u dit aan te geven bij het maken van de reservering. Maakt u niet zelf de reservering? Dan vragen wij u om dit door te geven bij aankomst in het hotel.

Arrangementen en extra's

Biedt Bilderberg arrangementen aan?

Bilderberg heeft een ruime keuze aan bijzondere arrangementen. Kies uit ruim 25 culinaire, culturele, actieve of ontspannende arrangementen. Er is altijd een arrangement dat bij u past. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan onze arrangementen pagina.

Kan ik na het maken van een reservering extra's bijboeken?

Dat kan zeker! Bij Bilderberg zijn er veel mogelijkheden om uw verblijf extra bijzonder te maken. Of het nou gaat om een diner, een fles champagne op de kamer of fietsverhuur, wij denken graag mee over de mogelijkheden.

Overige vragen

Gelden er corona-maatregelen waar ik rekening mee moet houden?

Ieders gezondheid staat op de eerste plaats. Middels deze pagina houden we jou up-to-date over eventuele maatregelen m.b.t. de reisbranche.

Ik heb speciale wensen en/of eisen voor mijn verblijf, zoals een allergie. Hoe maak ik deze kenbaar?

Omdat wij graag al onze gasten willen laten genieten, vinden wij het belangrijk om zoveel mogelijk rekening te houden met eventuele wensen en/of eisen. Het is voor ons prettig om dergelijke wensen/eisen van tevoren te weten, zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Neem hiervoor contact op met het desbetreffende hotel. 

Ik ben mindervalide, kan ik terecht bij Bilderberg?

Natuurlijk bent u van harte welkom bij Bilderberg. Vanzelfsprekend zullen wij er alles aan doen om uw verblijf zo comfortabel mogeljik te maken. Voor specifieke vragen neem contact op met een van onze hotels.

WAT IS HET SALDO VAN MIJN CADEAUCARD?

Check het saldo van uw Bilderberg Cadeaucard en verzilver deze voor bijvoorbeeld een heerlijk diner of een overnachting bij één van onze hotels. Het saldo kunt u hier checken.

WAAR KAN IK MIJN CADEAUCARD BESTEDEN?

De Bilderberg Cadeaucard is vrij te besteden bij alle Bilderberg hotels, restaurants en Wellness Centres van Bilderberg. Het is niet mogelijk om reserveringen waar vooraf een creditcard betaling wordt vereist te voldoen met de Cadeaucard.

Hoe kan ik mijn cadeaukaart verzilveren?

Heeft u een Bilderberg cadeaucard ontvangen? Verzilver hier uw cadeaukaart eenvoudig en we hopen u snel te mogen ontvangen in een van onze bijzondere locaties.

Contact

Mijn vraag is nog onbeantwoord

Heeft u nog vragen of wil het online reserveren niet lukken? Wij helpen u graag. Stel uw vraag bij één van de receptiemedewerkers van het desbetreffende hotel. Klik hier voor een overzicht van alle hotels met de bijhorende contactgegevens.

  • U kunt ook het formulier invullen
  • Binnen één werkdag reactie
  • Via e-mail of telefoon

Stel uw vraag