Tegelen

Ontdek de prachtige Limburgse natuur nabij Venlo

Hotel in Tegelen

Op zoek naar een hotel in Tegelen, nabij het Limburgse Venlo? Bilderberg Château Holtmühle in Tegelen is een gastvrij hotel vol luxe en comfort. Ontdek het levendige Venlo en de groene omgeving vanuit dit volledig gerenoveerde kasteel.

Château Holtmühle

Château Holtmühle is een uniek historisch kasteel uit de middeleeuwent waar u koning te rijk bent. Rust en een luxueuze ambiance in een romantische omgeving zorgen dat u zich in stijl kunt laten verwennen. Een nacht in één van onze 66 geweldig sfeervolle kamers voorzien van alle gemakken maken dat u zich meteen kasteelvrouw en -heer voelt.

Meetinglocatie in Tegelen

Authentiek middeleeuws kasteel

Tegelen - Limburg

  • 9 meetingruimtes
  • 66 hotelkamers
  • Tot 120 personen
  • Exclusief te huren

Verscholen in het Limburgse groen biedt het middeleeuwse kasteel Château Holtmühle een rustpunt waar gastvrijheid en stijl samenkomen. Ook is het hotel exclusief af te huren.

Meer over deze locatie

Hotel arrangementen in Tegelen

Over Tegelen

Tegelen ligt midden In de schitterende Limburgse natuur waar u zich meteen welkom voelt. Limburg staat bekend om uitgestrekte heuvellandschappen, groene bossen en eindeloze velden. Hier doet u zich even in het buitenland wanen. De natuur nodigt uit om er eens heerlijk op uit te trekken voor een stevige wandeling of heerlijke fietstocht.

Restaurant Tegelen

Die Alde Heerlickheijt

In de voormalige keldergewelven van het kasteel vindt u restaurant Die Alde Heerlickheijt. Ervaar een ware ontdekking in culinair opzicht. Kies uit de rijke menukaart die u een diversiteit aan specialiteiten biedt. Naast Restaurant Die Alde Heerlickheijt beschikken wij ook over serrerestaurant d’ Orangerie, het is afhankelijk van de hotelbezetting in welk restaurant het diner geserveerd wordt.

Activiteiten Tegelen

Venlo

Laat u verrassen in de binnenstad van Venlo met een prachtig winkelcentrum. De kronkelige straten verbinden gezellige pleinen van de stad. Naast een gezellige binnenstad, kent Venlo een grote woonboulevard met meer dan 50 winkels. Na een indrukwekkende dag kunt u bij één van de talloze horecagelegenheden terecht, voor pure Limburgse gastvrijheid!

Lees meer

Kasteeltuinen Arcen

Urenlang door de talrijke tuinen wandelen met prachtige kleuren en geuren van de natuur. Bekijk het Rosarium met meer dan 8.000 rozen en loop langs beekjes, schitterende watervallen en vijvers. Ook een subtropische natuur is te vinden bij Kasteeltuinen Arcen met palmen, olijfbomen en kleurige bloemen.

Lees meer

Designer Outlet Roermond

Designer Outlet Roermond is de perfecte plek voor iedereen die graag een dag winkelt. Met 150 winkels en 200 designermerken tegen kortingen die oplopen tot 70% is er voor ieder wat wils in deze outlet. Verder kunt u na het winkelen even bijkomen in één van de cafés en restaurants.

Lees meer