Bilderberg Buiten

De hei op met je laptop

Buiten ontmoeten

Een inspirerende omgeving haalt het beste in je naar boven

Buiten eten

Samen eten is het hoogtepunt van de dag

Buiten spelen

Creëer betrokkenheid door te kiezen voor bijzondere buitenactiviteiten

De natuur is een boost voor je brein, met rust die creativiteit aanwakkert en nieuwe inzichten laat bloeien. Buiten zijn maakt keuzes bewuster, minder impulsief en met oog op langetermijndoelen. Dus laat de betonnen jungle achter je en omarm de kracht van de natuur! Ga je mee #outofoffice?

Buiten ontmoeten

Maak kennis met onze unieke buitenlocaties

Summer in the Woods

Lange zomeravonden boordevol sfeer én smaak; dat is Summer in the Woods. Wat dacht je van een complete Italiaanse avond uit? Aan lange, gedekte tafels worden mediterraanse gerechten uit Trattoria Artusi geserveerd. Het diner sluit je af met echt Italiaans schepijs van de ijscoman of een kop Italiaanse espresso vanuit de Espresso Truck.

Lees meer

De Buitenplaats

Welkom op dé outdoor event locatie van Nederland. Verscholen in de bossen van het Veluwse Garderen vind je 200 m2 aan outdoor mogelijkheden. Zoek één van de sfeervolle buitenplekken om bij te praten, geniet van een unieke barbecue of kom samen onder de stretchtent voor een onvergetelijke avond terwijl je geniet van de prachtige omgeving en je gezelschap.

Lees meer

De Stadstuin

Verscholen achter de statige gevel van het Bilderberg Parkhotel ligt een onontdekt stukje Rotterdam. Het wordt niet voor niets het best bewaarde geheim van Rotterdam genoemd; een 320m2 grote stadstuin midden in de stad. Hier kom je samen voor gastronomische borrels, exclusieve events en feesten met een wow-factor. 

Lees meer

Het Strand

Wat is er beter dan een actieve break tijdens een dag vol vergaderingen? Ga het strand op! Kies jij voor een adrenaline boost met powerkiten, een ontspannende wandeling door natuurgebied het Meijendel of een workshop cocktails shaken aan het strand? Of dineer aan het strand terwijl de zon langzaam in de zee zakt.

Lees meer

Buiten eten

Samen eten creëert verbinding

Festival 't Speuld

Sluit je de meeting af met Festival 't Speuld, dan weet je 1 ding zeker: hier wordt nog lang over nagepraat! Hotel 't Speulderbos is het decor voor dit festival waarbij je geniet van de lekkerste gerechten, verfrissende drankjes en ontspannen muziek. 

Meer informatie

Lunch & Go

Naar buiten gaan kan op elk moment van de dag. Combineer bijvoorbeeld de lunch met een wandeling door het bos. Wij verzorgen een goed gevuld lunchpakket en jij kiest de plek in het bos waar jij kunt gaan genieten van je lunch. Eet smakelijk!

Meer informatie

Barbecue

Je neus wijst je de weg naar de locatie van dit smaakvolle diner. Een sfeervolle en informele setting zorgt voor voldoende sta- en zitplaatsen. En de gerechten? Die worden met liefde bereid op o.a. de Ofyr,  in de Smokey Joe en de pizza oven. 

Meer informatie

Buiten spelen

Plezier als verbindende factor

"Ben jij klaar om jouw volgende meeting buiten te organiseren? Met veel plezier denk ik mee in de invulling voor jouw buiten bijeenkomst. Bijvoorbeeld tijdens een Walk & Talk waarbij we al wandelend de voordelen van buiten samenkomen ervaren!"


             Marieke Jongbloed 2022 Transparant.png

Meer buiten inspiratie

Lees meer over de voordelen van buiten vergaderen én laat je inspireren door onze oplossingen.