Bilderberg Buiten

Ga naar buiten, want dat brengt nieuwe inzichten

Buiten ontmoeten

Een inspirerende omgeving haalt het beste in je naar boven

Buiten eten

Samen eten is het hoogtepunt van de dag

Buiten spelen

Creëer betrokkenheid door te kiezen voor bijzondere buitenactiviteiten

Buiten samenkomen zorgt ervoor dat jouw brein geactiveerd wordt. De rust van de natuur geeft jou de creativiteit om nieuwe inzichten te verkrijgen en daardoor met elkaar grote successen te behalen.

Ben jij op zoek naar inspiratie om jouw meeting buiten vorm te gaan geven? 
Laat je verrassen door onze bijzondere buitenlocaties met talloze mogelijkheden om elkaar te ontmoeten, met elkaar te eten en te spelen.

Buiten ontmoeten

Geef je bijeenkomst letterlijk alle ruimte

Strandbedjes aan de kust

Vanuit het Europa Hotel in Scheveningen sta je met 198 stappen op het strand. Ideaal voor een wandeling tijdens jouw bijeenkomst. Maar wanneer je plaatsneemt op een strandbedje kan dit zomaar eens de ideale brainstormlocatie zijn. Laat die creativiteit maar stromen!

Boek direct

Boomstammen in de Limburgse boomgaard

Zuid-Limburg heeft een prachtig heuvellandschap waardoor je het gevoel hebt in het buitenland te zijn. Zoek een fijne plek in de fruitboomgaard van Kasteel Vaalsbroek en laat je inspireren door de glooiende heuvels.

Boek direct

Heksenkring in het bos

't Speulderbos is één van de oudste bossen van Nederland en grenst aan het gelijknamige hotel in Garderen. Midden in dit unieke bos, maar op slechts 10 minuten loopafstand van het hotel, bevindt zich deze heksenkring. Zie jij jezelf al zitten?

Boek direct

Dé stadstuin van Rotterdam

Ontdek het best bewaarde geheim van Rotterdam: de stadstuin van het Parkhotel Rotterdam. Een inspirerende plek voor meetings, events, lunches en diners, borrels en feesten die bruisen van begin tot eind. 

Boek direct

Château De Buitenplaats

Verscholen achter Château Holtmühle, direct gelegen naast de kruidentuin, vind je de Buitenplaats van dit Château. Een verrassende, knusse locatie die direct extra cachet geeft aan jouw break, lunch, borrel of diner. 

Boek direct

Summer in the woods

Kom samen op het landgoed van Hotel De Bilderberg in Oosterbeek en ontdek daar het unieke decor voor jouw volgende event. Kies je voor een sfeervol foodfestival of een Italiaans familiediner met gerechten van Trattoria Artusi?

Boek direct

Jouw unieke pop-up vergaderlocatie

Of ga zelf op zoek naar de perfecte plek om buiten samen te komen. Pak je custom made pop-up stoel en strijk neer op een plek in de natuur die jou van inspiratie voorziet. Dat is buiten samenkomen pur sang.

Buiten eten

Samen eten creëert verbinding

De Buitenplaats

Welkom op De Buitenplaats! Een unieke outdoor eventlocatie aan de rand van het bos. Zoek één van de sfeervolle buitenplekjes op om bij te praten. Geniet van een uniek diner dat onze chefs bereiden in de diverse buitenkeukens. Kom samen onder de stretchtent en verwonder je over de prachtige omgeving, geniet van je gezelschap en van de smaakvolle gerechten. Dit wordt gegarandeerd een bijeenkomst om niet meer te vergeten.

Festival 't Speuld

Sluit je de meeting af met Festival 't Speuld, dan weet je 1 ding zeker: hier wordt nog lang over nagepraat! Hotel 't Speulderbos is het decor voor dit festival waarbij je geniet van de lekkerste gerechten, verfrissende drankjes en ontspannen muziek. Deze festivalsfeer zorgt direct voor verbinding! 

Meer informatie

DIY Break

De ideale onbreking van jouw programma: de gasten stellen zelf hun break samen. Denk bijvoorbeeld aan een DIY Poke Bowl of DIY Fruit Bar. Deze break is een leuke aanvulling op een teambuilding; je leert namelijk ook nog eens elkaars smaak kennen. 

Meer informatie

Picknick

Naar buiten gaan kan op elk moment van de dag. Combineer bijvoorbeeld eens je lunch met een wandeling door het bos. Wij verzorgen een goed gevulde picknickmand die je voldoende energie geeft voor de rest van jouw dag en jij kiest de plek in het bos waar jij kunt gaan genieten van de picknick. Eet smakelijk!

Meer informatie

Buiten spelen

Plezier als verbindende factor

"Ben jij klaar om jouw volgende meeting buiten te organiseren? Met veel plezier denk ik mee in de invulling voor jouw buiten bijeenkomst. Bijvoorbeeld tijdens een Walk & Talk waarbij we al wandelend de voordelen van buiten samenkomen ervaren!"


             Anouk-Keurntjes-transparant-bijgesnedenpng.png

Meer buiten inspiratie

Lees meer over de voordelen van buiten vergaderen én laat je inspireren door onze oplossingen.