Rotterdam

Bruisende havenstad vol bezienswaardigheden

Hotel in Rotterdam

Op zoek naar een hotel in Rotterdam? Of u de prachtige havenstad Rotterdam nu bezoekt voor een zakelijke bijeenkomst of een ontspannen weekend weg, Bilderberg Parkhotel Rotterdam is een modern en gastvij hotel in het hart van de stad. Vanuit het hotel in Rotterdam loopt u zo de stad in, naar het bruisende centrum, het Museumpark of naar bijvoorbeeld het Erasmus UMC ziekenhuis.

Parkhotel Rotterdam

Het Parkhotel in Rotterdam is hét hotel in het hart van Rotterdam. Het Parkhotel biedt u de rust en service, die er voor zorgen dat u tot rust komt in één van onze ruime hotelkamers met prachtig uitzicht over de skyline. Vanaf het hotel bent u lopend zo bij het Museumpark, het centrum van Rotterdam en de Markthal. Culinair kunt u uw hart ophalen bij ons prijswinnend restaurant The Park, dé hotspot voor van Rotterdam.

Meetinglocatie in Rotterdam

Hotspot van Rotterdam

Rotterdam - Randstad

  • 6 meetingruimtes
  • 194 hotelkamers
  • Tot 100 personen
  • Stadstuin

In het centrum van bruisend Rotterdam is Parkhotel Rotterdam de locatie om in stijl samen te komen. Geef je meeting extra impact met een culinair diner in The Park.

Meer over deze locatie

Hotel arrangementen in Rotterdam

Over Rotterdam

Rotterdam is een stad die je zelf moet ervaren. Een jonge, dynamische wereldstad met een bruisend hart en waar altijd iets te doen is. Een stad die zichzelf in hoog tempo blijft vernieuwen en in 2015 door zowel de New York Times als de Rough Guides werd getipt als stad die je écht gezien moet hebben. Bij ieder bezoek is de toch al imposante skyline verder uitgebreid en word je verrast door nieuwe bezienswaardigheden of evenementen. Dat alles maakt Rotterdam tot een stad die je steeds opnieuw kunt ontdekken.

 

Restaurant Rotterdam

The Park

Restaurant The Park bevindt zich in het Bilderberg Parkhotel Rotterdam. De inrichting is warm, gezellig en eigentijds. Samen eten, een goed glas wijn drinken en elkaar ontmoeten, iets voor de echte Rotterdammer. The Park biedt een uitstekende kwaliteit tegen een vriendelijke prijs in een prachtig en sfeervol restaurant.

Activiteiten Rotterdam

De Markthal

De Markthal in Rotterdam. De culinaire ontmoetingsplek met verse en eerlijke producten. Onder het grootste kunstwerk van Nederland kunt u winkelen, genieten in één van de restaurants of cafés, wordt er gewoond en gewerkt. In de Markthal in Rotterdam vind u meer dan 100 versunits uit alle foodbranches. Ideaal voor een gezellige dag uit.

Lees meer

Museum Boijmans van Beuningen

Museum Boijmans van Beuningen biedt een reis door de geschiedenis van de kunst. U vindt hier de Nederlandse en Europese topstukken die een overzicht geven van de middeleeuwen tot aan de 21ste eeuw. U zult bijvoorbeeld Van Gogh en Dali voorbij zien gaan tijdens een bezoek aan het museum. Het museum is een van de oudste van Nederland.

Lees meer

De Euromast

De Euromast is één van de bekendste bezienswaardigheden in Rotterdam. De mast vormt de hogste uitkijktoren van Nederland. Met een hoogte van 186 meter, de mogelijkheid om te genieten van een culinaire maaltijd en meer dan 30 kilometer uitzicht bij helder weer, kunt u dit niet missen tijdens een bezoek aan Rotterdam!

Lees meer