Rotterdam

Bruisende havenstad vol bezienswaardigheden

Hotel in Rotterdam

Op zoek naar een hotel in Rotterdam? Of u de prachtige havenstad Rotterdam nu bezoekt voor een zakelijke bijeenkomst of een ontspannen weekend weg, Bilderberg Parkhotel Rotterdam is een modern en gastvij hotel in het hart van de stad. Vanuit het hotel in Rotterdam loopt u zo de stad in, naar het bruisende centrum, het Museumpark of naar bijvoorbeeld het Erasmus UMC ziekenhuis.

Parkhotel Rotterdam

Het Parkhotel in Rotterdam is hét hotel in het hart van Rotterdam. Het Parkhotel biedt u de rust en service, die er voor zorgen dat u tot rust komt in één van onze ruime hotelkamers met prachtig uitzicht over de skyline. Vanaf het hotel bent u lopend zo bij het Museumpark, het centrum van Rotterdam en de Markthal. Culinair kunt u uw hart ophalen bij ons prijswinnend restaurant The Park - Inspired by Erik van Loo, dé hotspot voor van Rotterdam.

Hotel arrangementen in Rotterdam

Over Rotterdam

Rotterdam is een stad die je zelf moet ervaren. Een jonge, dynamische wereldstad met een bruisend hart en waar altijd iets te doen is. Een stad die zichzelf in hoog tempo blijft vernieuwen en in 2015 door zowel de New York Times als de Rough Guides werd getipt als stad die je écht gezien moet hebben. Bij ieder bezoek is de toch al imposante skyline verder uitgebreid en word je verrast door nieuwe bezienswaardigheden of evenementen. Dat alles maakt Rotterdam tot een stad die je steeds opnieuw kunt ontdekken.

 

Restaurant Rotterdam

The Park

Restaurant The Park bevind zich in het Bilderberg Parkthotel Rotterdam. Geïnspireerd door topchef Erik van Loo is restaurant The Park dé nieuwe hotspot in Rotterdam. De inrichting is warm, gezellig en eigentijds. Samen eten, een goed glas wijn drinken en elkaar ontmoeten, iets voor de echte Rotterdammer. The Park biedt een uitstekende kwaliteit tegen een vriendelijke prijs in een prachtig en sfeervol restaurant.

Activiteiten Rotterdam

De Markthal

De Markthal in Rotterdam. De culinaire ontmoetingsplek met verse en eerlijke producten. Onder het grootste kunstwerk van Nederland kunt u winkelen, genieten in één van de restaurants of cafés, wordt er gewoond en gewerkt. In de Markthal in Rotterdam vind u meer dan 100 versunits uit alle foodbranches. Ideaal voor een gezellige dag uit.

Lees meer

Museum Boijmans van Beuningen

Museum Boijmans van Beuningen biedt een reis door de geschiedenis van de kunst. U vindt hier de Nederlandse en Europese topstukken die een overzicht geven van de middeleeuwen tot aan de 21ste eeuw. U zult bijvoorbeeld Van Gogh en Dali voorbij zien gaan tijdens een bezoek aan het museum. Het museum is een van de oudste van Nederland.

Lees meer

De Euromast

De Euromast is één van de bekendste bezienswaardigheden in Rotterdam. De mast vormt de hogste uitkijktoren van Nederland. Met een hoogte van 186 meter, de mogelijkheid om te genieten van een culinaire maaltijd en meer dan 30 kilometer uitzicht bij helder weer, kunt u dit niet missen tijdens een bezoek aan Rotterdam!

Lees meer

Rotterdam op ons blog

Mooie awards van Hotels.nl voor Bilderberg

Mooie awards van Hotels.nl voor Bilderberg

Afgelopen week zijn de awards van Hotels.nl bekend gemaakt. Alle gasten die via deze website een verblijf hebben geboekt, mogen een review schrijven over hun ervaringen. Afgelopen jaar zijn er meer dan 43.000 reviews ingevuld, waardoor er bij elk hotel een gemiddelde reviewscore wordt vermeld. Deze score is...

lees verder

Jaarlijkse Haringparty bij Parkhotel Rotterdam groot succes

Jaarlijkse Haringparty bij Parkhotel Rotterdam groot succes

Jaarlijkse Haringparty De Haringparty van het Parkhotel is inmiddels een bekend fenomeen in Rotterdam. Ruim 200 gasten waren dit jaar bij het feest aanwezig. De middag werd mede mogelijk gemaakt door De Kuyper, Schmidt Zeevis, The Barrelproof en Kwast Wijnkopers.          Parkhotel Rotterdam Het Parkhotel is gelegen in het hart van...

lees verder

Bilderberg Parkhotel schenkt beste kopje koffie

Bilderberg Parkhotel schenkt beste kopje koffie

Criteria De 20 koppige jury heeft de afgelopen tijd bij 135 Rotterdamse horeca zaken de koffie getest. Een van de meest belangrijke criteria was uiteraard de koffie. De koffie moet heet en vers zijn en de juiste samenstelling hebben. Naast de kwaliteit van de koffie, werd er ook beoordeeld op...

lees verder