Rotterdam

Bruisende havenstad vol bezienswaardigheden

Rotterdam is een stad die u zelf moet ervaren. Een jonge, dynamische wereldstad met een bruisend hart en waar altijd iets te doen is. Een stad die zichzelf in hoog tempo blijft vernieuwen en door zowel de New York Times als de Rough Guides werd getipt als stad die u écht gezien moet hebben. Bij ieder bezoek is de toch al imposante skyline verder uitgebreid en wordt u verrast door nieuwe bezienswaardigheden of evenementen. Een ideale locatie voor een weekend weg, dagje uit of zakelijke bijeenkomst.

Overnachten in Rotterdam

Het Parkhotel in Rotterdam is hét hotel in het hart van Rotterdam. Het Parkhotel biedt u de rust en service, die er voor zorgen dat u tot rust komt in één van onze ruime hotelkamers met prachtig uitzicht over de skyline. Vanaf het hotel bent u lopend zo bij het Museumpark, het centrum van Rotterdam en de Markthal.

Bekijk hotel

Vergaderen in Rotterdam

Wanneer u in Parkhotel Rotterdam bent, voelt u zich onderdeel van de stad, met haar innovatieve musea en levendige winkelstraten op steenworp afstand. Tegelijkertijd zijn de intieme meetingruimtes van het hotel een oase van rust. Zo biedt het Parkhotel een ideale mix van inspiratie van buitenaf en focus van binnenuit.

Bekijk vergaderruimtes

Hotel arrangementen in Rotterdam

Ontdek Rotterdam

De 3 populairste dingen om te doen in Rotterdam

De machtige haven van Rotterdam

Een combinatie van natuur en industrie maken deze haven tot een uniek gebied om doorheen te lopen. Een van de grootste havens in Nederland heeft een lengte van ruim 40 kilometer en is een perfect beeld voor prachtfoto's en portretten. De haven van Rotterdam is een must see tijdens een ontdekkingstocht door Rotterdam.

De populaire kubuswoningen

Deze ongekend populaire attractie in Rotterdam heeft zijn naam te danken aan de gekke, maar inspirerende kubusvorm. Ook is de gele kleur al vanaf honderden meters afstand te zien. U kunt verder de kijk-kubus bezoeken en ervaren hoe het is om schuin te wonen.

Rotterdamse fietstocht dwars door de stad

Rotterdam is de ideale stad om op fiets te verkennen. Doordat Rotterdam deel uit maakt van het fietsknooppuntennetwerk en er zich meer dan 600 kilometer aan fietspad in de stad bevindt, is het in Rotterdam ontzettend leuk om een fietstocht te houden. Ontdek plekken die u nooit eerder hebt gezien!

Drie activiteiten in Rotterdam

Een unieke belevenis voor iedereen

Ontdek de Markthal

De Markthal in Rotterdam. De culinaire ontmoetingsplek met verse en eerlijke producten. Onder het grootste kunstwerk van Nederland kunt u winkelen, genieten in één van de restaurants of cafés en wordt er gewoond en gewerkt. In de Markthal in Rotterdam vindt u meer dan 100 vers units uit alle foodbranches. Ideaal voor een gezellige dag uit.

Museum Boijmans van Beuningen

Museum Boijmans van Beuningen biedt een reis door de geschiedenis van de kunst. U vindt hier de Nederlandse en Europese topstukken die een overzicht geven van de middeleeuwen tot aan de 21ste eeuw. U zult bijvoorbeeld Van Gogh en Dali voorbij zien gaan tijdens een bezoek aan het museum. Het museum is één van de oudste musea van Nederland.

De beroemde Euromast

De Euromast is één van de bekendste bezienswaardigheden in Rotterdam. De mast vormt de hoogste uitkijktoren van Nederland. Met een hoogte van 186 meter, de mogelijkheid om te genieten van een culinaire maaltijd en meer dan 30 kilometer uitzicht bij helder weer, kunt u dit niet missen tijdens een bezoek aan Rotterdam!

Hulp nodig?

Heeft u een vraag over het Parkhotel Rotterdam of ontvangt u liever persoonlijke ondersteuning bij uw wensen en behoeften? Wij helpen u graag!

  • Persoonlijke ondersteuning
  • 24/7 bereikbaar
  • Alleen via Bilderberg.nl de beste prijs

Neem contact op