10x winterse tips voor uw verblijf bij Garden Hotel Amsterdam

Inclusief de alom bekende attracties én verrassende onontdekte plekken.

Deel deze pagina

Beleef Amsterdam deze winter vanuit het elegante Garden Hotel Amsterdam. Als het buiten koud is, is het knus en warm in ons winterhotel. Ontspan u in één van de 124 stijlvolle hotelkamers of drink een goed glas wijn in de bar of lounge. In het levendige Amsterdam is er ook in de winter altijd wat te beleven. Lees gauw mee met onze 10 tips!

10x onze tips

1. Begijnhof
In de drukke stad is het begijnhof een baken van rust. Ook dit is Amsterdam. Deze historische binnenplaats was tijdens de middeleeuwen de woonplaats voor wel ruim 100 katholiek gelovige vrouwen.

2. A'dam Lookout
Vanaf dit observatiedek kijkt u uit over onze hoofdstad en ziet u al het moois wat Amsterdam te bieden heeft. Voor de echte waaghaals is hier 'Over The Edge': De hoogste schommel van Europa.

3. Jaap Eden Schaatsbaan
De Jaap Eden IJsbaan in Amsterdam was in 1961 de derde 400-meterbaan in de wereld die zijn poorten opende. Hier is het heerlijk om tijdens de wintermaanden te schaatsen in de frisse buitenlucht.

4. Vaar over de Amsterdamse grachten
Ook in de wintermaanden is een rondvaart over de grachten een goed idee. In een heerlijk verwarmde boot beleeft u Amsterdam in wintersferen.

5. De Noordermarkt
Aan de voet van de Noorderkerk, wordt op maandag en zaterdag de Noordermarkt gehouden. Deze markt heeft een groot aanbod van antiek en curiosa tot eten en drinken. Er is op deze gezellige markt voor ieder wat wils.

6. Kaasfondue bij Café Bern
De deur van Café Bern ging open op 26 augustus 1978, maar tot op heden is dit ook nog steeds een geliefde plek van Amsterdamse locals. Hier kunt u terecht voor klassieke kaasfondue of een Entrecôte Café Bern.

7. Noordermarkt
Aan de voet van de Noorderkerk, wordt op maandag en zaterdag de Noordermarkt gehouden. Deze markt heeft een groot aanbod van antiek en curiosa tot eten en drinken. Er is op deze gezellige markt voor ieder wat wils.

8. Winkel 43
Na het struinen over de markt zin gekregen in appeltaart? Voor de allerlekkerste gaat u naar Winkel 43. Ga op tijd, want deze taart is ook beroemd buiten Amsterdam. Het is er dus altijd gezellig!

9. Haarlemmerbuurt
In deze levendige buurt vindt u leuke winkels en boutiques. Wij raden hiervoor met name Haarlemmerdijk en Haarlemmerstraat aan. Daarnaast is er een groot aantal horeca gelegenheden om bij te komen van het winkelen.

10.  Ons' Lieve Heer op Solder
Het Van Gogh Museum al gezien en ook al meermaals naar Het Stedelijk Museum geweest? Gelukkig heeft Amsterdam een rijk aanbod aan musea. Bezoek eens het Museum Ons' Lieve Heer op Solder. Ga op ontdekking door deze voormalige schuilkerk en bewonder de historisch ingerichte vertrekken. Het is na het Rijksmuseum het oudste museum van onze hoofdstad.

Kies één van de geliefde arrangementen

Kom deze winter genieten bij Bilderberg met één van onze winterse arrangementen

HULP NODIG BIJ UW RESERVERING?

Reserveren doet u eenvorudig online. Heeft u een vraag over arrangementen of ontvangt u liever persoonlijke ondersteuning bij uw reservering? Wij helpen u graag!

  • Beste prijsgarantie
  • Geen reserveringskosten
  • Gratis annuleren tot 24 uur voor aankomst
  • Geen creditcard nodig - u betaalt pas in het hotel

Neem contact op