#outofoffice

Soms gebeurt wat goed is voor je bedrijf, juist buiten je bedrijf

#outofoffice

Soms gebeurt wat goed is voor je bedrijf juist buiten je bedrijf. Kan een wandeling in het bos tot nieuwe inzichten leiden. Of levert een diner met collega’s meer op dan een lange vergadering. Want wil je als mens, team of organisatie verder komen, dan zijn de ingrediënten voor groei vaak buiten de muren van je kantoor te vinden. 

Daar weten we bij Bilderberg alles van.

Wij geloven dat een inspirerende omgeving het beste in je naar boven brengt. Bij Bilderberg ervaar je de rust van de Veluwe, of wordt je geïnspireerd door de energie van de stad. Vind je de focus die je nodig hebt, of de bijzondere ontmoeting die je verder brengt. Met aandacht en vakmanschap bieden wij de inspiratie om samen te werken, patronen te doorbreken of een sterke toekomst te ontwikkelen op 17 bijzondere meetinglocaties in Nederland. Ga je mee #outofoffice? Lees meer.

Mijn #outofoffice

Animatiestudio-oprichter Arent Benthem over zijn inspiratieplek

In de zomer van 2009 richt Arent Benthem samen met compagnon Jerry Renes de animatiestudio in60seconds op. Zij geloven heilig in de kracht van visualiseren: door complexe verhalen in beeld te vangen, kun je ze vaak beter overbrengen in korte tijd. In een oud, Fries boerderijtje trekt Arent zich geregeld terug uit zijn drukke bestaan.

Onze bijzondere locaties

17 bijzondere locaties voor evenementen en zakelijke bijeenkomsten

Professioneel overtuigen doe je zo

Met deze psychologisch onderbouwde communicatietechnieken maak je indruk.

Hoe zorg je er voor dat jouw verhaal - hoe goed dan ook - iedereen overtuigt tijdens een meeting? Journalist Laura Kemp gaat op onderzoek uit bij Bureau Zuidema, Joni Bais en Leo Pot.

De #outofoffice van Event Regisseur Marieke

"Mijn #outofoffice plek? Ik heb er meerdere, maar het bos achter ons hotel is wel mijn favoriet. Daar kom ik echt tot rust én tot nieuwe ideeën. Sowieso krijg ik de beste ideeën als ik in beweging ben. Ik ben daarom een fan van wandelend vergaderen - ik trek iedereen mee naar buiten!"

Meer #outofoffice verhalen

Ontdek hoe inspirerende omgevingen het beste in je naar boven kan brengen

"Ga je mee #outofoffice? Nieuwe energie en inspiratie opdoen om verder te kunnen groeien als organisatie? Ik zit vol ideeën over hoe je dit kan doen - en die deel ik graag met je. Bijvoorbeeld onder het genot van een goede kop koffie."


             Anouk-Keurntjes-transparant-bijgesnedenpng.png

bilderberg momenten

Deel uw mooie #outofoffice momenten op instagram.

Deel uw mooie #outofoffice momenten op instagram. Voeg de tag #outofoffice toe aan uw instagram foto. Iedere week kiezen wij een foto uit om te delen op ons instagram account. volg ons

hoe werkt dit? volg ons