#outofoffice

Soms gebeurt wat goed is voor je bedrijf, juist buiten je bedrijf

#outofoffice

Soms gebeurt wat goed is voor je bedrijf juist buiten je bedrijf. Kan een wandeling in het bos tot nieuwe inzichten leiden. Of levert een diner met collega’s meer op dan een lange vergadering. Want wil je als mens, team of organisatie verder komen, dan zijn de ingrediënten voor groei vaak buiten de muren van je kantoor te vinden.

Daar weten we bij Bilderberg alles van.

Wij geloven dat een inspirerende omgeving het beste in je naar boven brengt. Bij Bilderberg ervaar je de rust van de Veluwe, of wordt je geïnspireerd door de energie van de stad. Vind je de focus die je nodig hebt, of de bijzondere ontmoeting die je verder brengt. Met aandacht en vakmanschap bieden wij de inspiratie om samen te werken, patronen te doorbreken of een sterke toekomst te ontwikkelen op 12 bijzondere meetinglocaties in Nederland. Ga je mee #outofoffice? Lees meer.

Winter in the Woods

Op het landgoed van Hotel De Bilderberg staat tot eind januari een prachtige glazen kas, die ruimte biedt aan 200 personen voor een vergadering of borrel en een diner tot 100 personen. Een geweldige plek voor een meeting, event of shared dinner.

Onze bijzondere locaties

12 bijzondere locaties voor evenementen en zakelijke bijeenkomsten

#outofoffice verhalen

Ontdek hoe inspirerende omgevingen het beste in je naar boven kan brengen.

"Ga je mee #outofoffice? Nieuwe energie en inspiratie opdoen om verder te kunnen groeien als organisatie? Ik zit vol ideeën over hoe je dit kan doen - en die deel ik graag met je. Bijvoorbeeld onder het genot van een goede kop koffie."


             Marieke.png

bilderberg momenten

Deel uw mooie #outofoffice momenten op instagram.

Deel uw mooie #outofoffice momenten op instagram. Voeg de tag #outofoffice toe aan uw instagram foto. Iedere week kiezen wij een foto uit om te delen op ons instagram account. volg ons

hoe werkt dit? volg ons