Ga je mee #outofoffice?

Soms gebeurt wat goed is voor je bedrijf, juist buiten je bedrijf

Soms leidt een wandeling in het bos tot nieuwe inzichten. Levert een diner met collega’s meer op dan een vergadering. Of kom je tot rust als je een dag niet kiest. Juist als je denkt dat je er te druk voor bent; neem letterlijk en figuurlijk afstand. Doorbreek het patroon en ontspan. Want soms gebeuren dingen die goed zijn voor je bedrijf, juist buiten je bedrijf.

Ga je mee?

3 redenen om #outoffice te gaan bij Bilderberg

INSPIRATIE

Een verandering van omgeving kan je stimuleren om vaste patronen te doorbreken, nieuwe oplossingen te bedenken of beter samen te gaan werken. Een insperende omgeving brengt het beste naar boven. 

AANDACHT

Aandacht hebben voor je werk; hebben we nog steeds allemaal dezelfde stip op de horizon voor ogen. Maar nog veel belangrijker, aandacht voor elkaar. Oprecht en zonder afleiding. 

DOORBREEK HET PATROON

Een overvolle agenda. Van meeting naar meeting. Van de ene deadline naar de volgende. Lunchen achter je bureau. Efficiëntie als middle name. Herkenbaar? Doorbreek het patroon.

Meetings & Events

Bij Bilderberg

Kies je voor de energie van de stad, de rust van de bossen of de sfeer van een authentiek kasteel? Welke van de 12 locaties je ook kiest, bij Bilderberg ben je verzekerd van een inspirerende omgeving, uitstekende service en smaakvol eten en drinken.

Onze locaties

Hier ben je echt #outofoffice

#outofoffice verhalen

Ontdek hoe een andere omgeving het beste in je naar boven brengt.

"Ga je weer mee #outofoffice? Nieuwe energie en inspiratie opdoen om verder te kunnen groeien als organisatie? Ik zit vol ideeën over hoe je dit kan doen - en die deel ik graag met je. Bijvoorbeeld onder het genot van een goede kop koffie."


             Marieke Jongbloed 2022 Transparant.png