Hotel 't Speulderbos

Fun, creativiteit en innovatie

Speulderbosweg 54, 3886 AP Garderen +31 (0)577 46 15 46

 • 25 meetingruimtes
 • Tot 375 personen
 • 102 hotelkamers
 • Creatieve brainstormruimte
downloadcapaciteitsoverzicht

Voeg een dosis fun toe aan je meeting bij Hotel 't Speulderbos. Vergaderen in een van de oudste bossen van Nederland met ruimte voor creativiteit en innovatie.

Vergaderen bij Hotel 't Speulderbos

Voeg een dosis fun toe aan je meeting bij Bilderberg Hotel 't Speulderbos. Vergaderen in een van de oudste bossen van Nederland met ruimte voor creativiteit en innovatie. Zo is de Whiteboardroom speciaal ontworpen om te brainstormen, biedt 't Speuld de ruimte voor feesten en evenementen en maakt ons (foodtruck)festival elke bijeenkomst bijzonder. Wij geloven namelijk dat iedere organisatie wel wat creativiteit kan gebruiken. Het effect? Bijeenkomsten vol frisse ideeën, innovatie, plezier en samenwerking.

“Wij geloven dat creativiteit de basis is voor vernieuwing. 'Kan het ook anders?' is een vraag die we onszelf dan ook graag stellen.”

Voor wie

Bij Bilderberg Hotel 't Speulderbos kom je als je wilt brainstormen, wilt innoveren of fun wilt toevoegen aan je meeting. De locatie is dankzij de vele vergaderruimtes, grote theaterzaal en omliggend bosgebied ideaal voor teamdagen, personeelsfeesten en evenementen. Hotel 't Speulderbos heeft de capaciteit om evenementen tot 750 personen te verzorgen.

Ligging en bereikbaarheid

Vanaf Utrecht rijd je in veertig minuten naar het hotel, dat in het bosrijke gebied tussen Amersfoort en Apeldoorn ligt. Het hotel beschikt over 250 gratis parkeerplaatsen en biedt een shuttle service van en naar het treinstation.

Inspiratie

Voor een meeting met een dosis creativiteit of fun

Onze meetingruimtes

25 Meetingruimtes
Tot 375 personen in theateropstelling
Bijzonder vergaderen in brainstormruimte
Theaterzaal voor evenementen tot 750 personen
Buiten vergaderen mogelijk
Eigen foodtuktuk

Wat anderen zeggen

Over meetings en events bij Hotel 't Speulderbos

Echt even weg van je dagelijkse werkplek

"Hotel 't Speulderbos heeft ons voor een twee-jaarlijkse bedrijfsoffsite twee dagen bijzonder hartig en goed ontvangen. De locatie van het hotel is helemaal top; in de bossen ben je écht even helemaal weg van je dagelijkse werkplek. Faciliteiten zijn uitstekend en kamers zijn ruim en verzorgd. 't Speulderbos heeft laten zien ook een grote groep goed aan te kunnen (65 personen). Aanrader dus!"

Mark Damink, SBC (via MeetingReview.nl)

Hoge mate van gastheerschap

"Het Automotive Manager van het Jaar Gala is een exclusief galadiner voor de top van de Nederlandse autobranche. Een feestelijke avond waarbij van het team van Bilderberg de timing van een Epke Zonderland wordt verwacht. Een ideale combinatie van multifunctionele en centraal gelegen locatie, ervaren en flexibel personeel, een smaakvolle, originele keuken en een hoge mate van gastheerschap, maken Bilderberg Hotel ’t Speulderbos een ideale locatie voor ons tweejaarlijkse event. Zeker omdat alle gasten na afloop van het diner natuurlijk de mogelijkheid hebben om te blijven overnachten."

Jelle Heidstra, Automotive Management

"Samen met jou heb ik maar een doel: jouw gasten herinneren zich morgen wat wij vandaag samen voor elkaar hebben gekregen!"


             Giso---Hotel-'t-Speulderbos-bijgesneden.png

Faciliteiten & Extra's

Bij de meetingruimte

In de meetingruimte

Vergaderkit
Beamer
Wifi
Flipovers

Coffee corner

Koffiemachine met Piazza D'Oro bonen
Verse muntthee
Fruitwater
Chocolademelk

Faciliteiten

Maître B'

In het hotel

Ligging

20 km tot Apeldoorn
45 autominuten vanaf Utrecht
70 km tot vliegveld (Schiphol)
10 km tot NS station (Putten)

Bereikbaarheid

Gratis parkeren (250 parkeerplekken)
Bereikbaar voor minder validen
Lift

Services

Roomservice
Wekservice
Bagage opslag
Shuttle service

Eten en drinken

À la carte restaurant
Grand Café (tapas)
Bar
Ontbijtbuffet
Buitenterras

Wellness en sport

Overdekt zwembad
Sauna
Fitness
Solarium
Tennisbaan
Fietsverhuur
Squashbaan

Overnachten

102 hotelkamers
Kamers met aanpassingen voor mindervaliden