Hotel 't Speulderbos

Fun, creativiteit en innovatie

Speulderbosweg 54, 3886 AP Garderen +31 (0)577 46 15 46

 • 25 meetingruimtes
 • Tot 375 personen
 • 102 hotelkamers
 • Creatieve brainstormruimte
downloadcapaciteitsoverzicht

Voeg een dosis fun toe aan je meeting bij Hotel 't Speulderbos. Vergaderen in een van de oudste bossen van Nederland met ruimte voor creativiteit en innovatie.

VIRTUAL TOUR BIJ HOTEL 'T SPEULDERBOS

Creativiteit naar boven brengen in de Whiteboardroom of een event organiseren in Theater 't Speuld? Dat kan bij Hotel 't Speulderbos in Garderen, Veluwe. Neem een kijkje in onze virtual tour en ervaar het zelf.

Vergaderen bij Hotel 't Speulderbos

Voeg een dosis fun toe aan je meeting bij Bilderberg Hotel 't Speulderbos. Vergaderen in een van de oudste bossen van Nederland met ruimte voor creativiteit en innovatie. Zo is de Whiteboardroom speciaal ontworpen om te brainstormen. En biedt 't Speuld de ruimte voor bijeenkomsten tot 375 personen en maakt onze foodtruck elke bijeenkomst bijzonder. Wij geloven namelijk dat iedere organisatie wel wat creativiteit kan gebruiken. Het effect? Bijeenkomsten vol frisse ideeën, innovatie, plezier en samenwerking.

“Wij geloven dat creativiteit de basis is voor vernieuwing. 'Kan het ook anders?' is een vraag die we onszelf dan ook graag stellen.”

Voor wie

Bij Bilderberg Hotel 't Speulderbos kom je als je wilt brainstormen, wilt innoveren of fun wilt toevoegen aan je meeting. De locatie is dankzij de vele vergaderruimtes, grote theaterzaal en omliggend bosgebied ideaal voor teamdagen, personeelsfeesten en evenementen. Hotel 't Speulderbos heeft de capaciteit om evenementen tot 750 personen te verzorgen. 

Ligging en bereikbaarheid

Vanaf Utrecht rijd je in veertig minuten naar het hotel, dat in het bosrijke gebied tussen Amersfoort en Apeldoorn ligt. Het hotel beschikt over 250 gratis parkeerplaatsen en biedt een shuttle service van en naar het treinstation.

Inspiratie

Voor een meeting met een dosis creativiteit of fun

 • Vanaf 6 personen
  Vanaf € 59 p.p.

  Be creative kickstart

  Kom tot nieuwe ideeën in onze speciaal ingerichte creatieve ruimte.

 • Op maat
  Op maat

  Creëer je eigen festival

  Op het festivalterrein van 't Speulderbos krijgt elke meeting of event extra impact.

 • Tot 10 personen
  Op maat

  In je eigen bubbel

  Om uit je bubbel te komen, moet je er soms eerst in. Letterlijk. Bubble Ball scoort het hoogst als het gaat om competitie, hilariteit en samenwerking. Duik jij de Bubble Ball in?

Onze meetingruimtes

25 Meetingruimtes
Tot 375 personen in theateropstelling
Bijzonder vergaderen in brainstormruimte
Theaterzaal voor evenementen
Buiten vergaderen mogelijk
Eigen foodtuktuk

Wat anderen zeggen

Over meetings en events bij Hotel 't Speulderbos

Professionele aanpak

Regelmatig maken wij gebruik van diverse Bilderberg hotels en altijd naar volle tevredenheid. We kiezen specifiek voor Bilderberg door de professionele aanpak. Zowel in de voorbereiding tijdens het reserveringsproces als in de uitvoering op locatie wordt er altijd goed meegedacht en staat alles klaar zoals afgesproken. Daarbij wordt niet alleen binnen de standaarden gewerkt maar is er veel flexibiliteit en is alles mogelijk. Zo hebben we een tweedaagse Congres Festival georganiseerd in Bilderberg Speulderbos in Garderen en niks was te gek! De kwaliteit van de Bilderberg hotels is altijd erg goed. En het personeel dat maakt echt het verschil. Bedankt voor jullie goede zorgen en graag tot snel!

Erik WernersEigenaar 'De vergaderstoel'

Meedenken in oplossingen

"Bijzonder vriendelijke medewerkers, hele mooie kamers, lekker eten en meedenkend in oplossingen als je iets graag wilt. Vooral de kleinde diengen vielen op; als reserveerder werd er een plek nabij de entree gereserveerd zodat ik zo min mogelijk met spullen hoefde te sjouwen. Iemand in mijn team wilde graag kip met eten terwijl dat die avond geen onderdeel van het buffet was. Geen probleem, de keuken kwam even later met heerlijke kip terug. Erg dienstverlenend, chapeau".

 

Erik van Diermen (januari 2020)

 

"Samen met jou heb ik maar een doel: jouw gasten herinneren zich morgen wat wij vandaag samen voor elkaar hebben gekregen!"


             Giso---Hotel-'t-Speulderbos-bijgesneden.png

Faciliteiten & Extra's

Bij de meetingruimte

In de meetingruimte

Vergaderkit
Beamer
Wifi
Flipovers

Coffee corner

Koffiemachine met Piazza D'Oro bonen
Verse muntthee
Fruitwater
Chocolademelk

Faciliteiten

Maître B'

In het hotel

Ligging

20 km tot Apeldoorn
45 autominuten vanaf Utrecht
70 km tot vliegveld (Schiphol)
10 km tot NS station (Putten)

Bereikbaarheid

Gratis parkeren (250 parkeerplekken)
2 oplaadpunten voor elektrische auto's
Bereikbaar voor minder validen
Lift

Services

Roomservice
Wekservice
Bagage opslag
Shuttle service

Eten en drinken

À la carte restaurant
Grand Café (tapas)
Bar
Ontbijtbuffet
Buitenterras

Wellness en sport

Overdekt zwembad
Sauna
Fitness
Solarium
Tennisbaan
Fietsverhuur
Squashbaan

Overnachten

102 hotelkamers
Kamers met aanpassingen voor mindervaliden