Résidence Groot Heideborgh

Vergaderen in het Veluwse bos

Hogesteeg 50, 3886 MA Garderen +31 (0)577 46 27 00

 • 16 meetingruimtes
 • Tot 350 personen
 • 85 hotelkamers
 • Aandacht voor lichaam en geest
downloadcapaciteitsoverzicht

Bij Résidence Groot Heideborgh vergader je midden in de natuur. Onze vernieuwde meetingruimtes en geweldige buitenlocatie geven ruimte aan inspirerende meetings en bijzondere events.

VIRTUAL TOUR BIJ RÉSIDENCE GROOT HEIDEBORGH

Met De Buitenplaats, inspiratieruimtes en een prachtige ligging in het groen is Résidence Groot Heideborgh in Garderen de perfecte locatie om jouw meeting te organiseren. Neem een kijkje in onze virtual tour en ervaar het zelf.

Meetings en events bij Résidence Groot Heideborgh

Energie krijgen van je vergadering? Of een event organiseren waar je aandacht en ontspanning kan combineren? Bij Bilderberg Résidence Groot Heideborgh kan het. Omringd door de bossen van de Veluwe bied deze unieke vergader- en eventlocatie de perfecte combinatie van inspanning en ontspanning. Onze 16 vergaderruimtes zijn fris en ruimtelijk ingericht, en bieden plaats voor maximaal 350 personen in een standaard theater opstelling. Dankzij het Philips School Vision systeem pas je de verlichting aan op iedere situatie. Onze zes nieuwe break out rooms zijn ideaal voor creatieve of parallele sessies in kleine groepen. 

En wil je echt onze locatie ten volle benutten? Dan zetten we ook graag onze buitenlocatie in. De Buitenplaats is een compleet ingericht eventterrein met overdekte tent, buitenkeuken, vuurplaatsen en een prachtige tuinkamer.

“Wij geloven dat je het beste uit jezelf kan halen wanneer lichaam en geest in balans zijn. Daarom zorgen wij voor smaakvol powerfood, voor actieve breaks en voor vitale bewustwording.”

Wat wij bieden

Staat jouw bijeenkomst in het teken van talentontwikkeling, teambuilding, vitaliteit of bewustwording? Dan biedt Bilderberg Résidence Groot Heideborgh een inspirerende locatie op een prachtige plek. Met aandacht voor lichaam en geest - onze smaakvolle smoothies zijn inmiddels beroemd! -, een brede selectie aan teambuilding activiteiten en een veelzijdigheid aan ruimtes staan wij voor je klaar. Zo organiseer je een bedrijfsevent, congres of training waar je het beste uit jezelf kan halen. 

Ligging en hotel

Résidence Groot Heideborgh is omringd door een prachtig natuurgebied, maar ligt toch slechts twintig minuten van Amersfoort af. De volledig vernieuwde meetingruimtes hebben een geavanceerd Philips School Vision. Daarnaast heeft het hotel 85 ruime en vernieuwde hotelkamers, een restaurant en een sfeervol Grand Café. Het hotel heeft gratis parkeergelegenheid en biedt een shuttle service naar het treinstation.

Onze meetingruimtes

16 Meetingruimtes
Tot 350 personen in theateropstelling
Evenementen tot 350 personen
Buitenterrein De Buitenplaats

De Buitenplaats

Breng je event naar buiten!

De Buitenplaats is een uniek 200 m2 outdoor eventlocatie aan het rand van het bos. Kom dineren in de tent, barbecueën in het bos of loungen bij het water.

Vergaderen met je hoofd én je lijf

"Wij geloven dat je het beste uit jezelf kan halen wanneer lichaam en geest in balans zijn. Net als bij topsporters zijn goede voeding en ontspanning belangrijk om te kunnen presteren. Daarom zorgen wij voor smaakvol powerfood, voor actieve breaks en voor vitale bewustwording."

Inspiratie

Voor een energieke meeting bij Résidence Groot Heideborgh

Wat anderen zeggen

Over meetings en events bij Résidence Groot Heideborgh

Volledige focus

"Ik ken als trainer alle hotels, van Zeeland tot de Duitse grens. Groot Heideborgh steekt er bovenuit. Ik word als trainer in de watten gelegd en hoef me alleen maar te concentreren op mijn eigen werk. Een vaste contactpersoon neemt me alle zorg rond logistiek en catering uit handen. Geweldig!"

Eric Elbers, Thara

Full service

"Zoals altijd het geval is, sinds vele jaren, zijn de deelnemers heel tevreden over het hotel en de ‘full service’ die door alle medewerkers wordt geleverd. De intensiteit van de training en daardoor de gevoeligheid bij deelnemers voor ongewenste omgevingsfactoren, weten de medewerkers voortreffelijk op in te spelen. Ik ben er zeker van dat dit een positieve invloed heeft op de totaalwaardering van de training."

Jan Pieter van der Zouwen, Reddin

"Speciale wensen, wijzigingen in het programma, niets is mij te gek! Als Maître B' sta ik voor u en uw deelnemers klaar zodat uw programma volledig naar wens zal verlopen."


             Maitre B Heideborgh.png

Faciliteiten & Extra's

Bij de meetingruimte

In de meetingruimte

Vergaderkit
Beamer met projectiescherm
Wifi
Flipovers

Coffeecorner

Koffiemachine met Piazza D'Oro bonen
Verse muntthee
Fruitwater
Chocolademelk

Faciliteiten

Maître B'

In het hotel

Ligging

22 km tot Apeldoorn
45 autominuten vanaf Utrecht
70 km tot vliegveld (Schiphol)
10 km tot NS station (Putten)

Bereikbaarheid

Gratis parkeren (150 parkeerplekken)
2 oplaadpunten voor elektrische auto's
Bereikbaar voor minder validen
Lift

Services

Roomservice
Wekservice
Bagage opslag
Shuttle service

Eten en drinken

À la carte restaurant
Private dining
Grand Café
Ontbijtbuffet
Buitenterras

Wellness en sport

Overdekt zwembad
Sauna
Infrarood cabine
Solarium
Diverse beautybehandelingen (op afspraak)
Fitness
Tennisbaan
Fietsverhuur
Quad rijden onder begeleiding (op aanvraag en vanaf 10 personen)

Overnachten

85 hotelkamers
Kamers met aanpassingen voor mindervaliden