Résidence Groot Heideborgh

Mindfull Business

Hogesteeg 50, 3886 MA Garderen +31 (0)577 46 27 00

 • 16 meetingruimtes
 • Tot 350 personen
 • 85 hotelkamers
 • Aandacht voor lichaam en geest
downloadcapaciteitsoverzicht

Bij Résidence Groot Heideborgh vergader je met aandacht voor lichaam en geest. Goede voeding, inspiratie uit de topsport en ruimte voor ontspanning zorgen voor groei vanuit balans.

Energie, concentratie en ontspanning: niet de eerste termen waar je aan denkt bij vergaderen? Bij Bilderberg Résidence Groot Heideborgh wel. Een smaakvolle smoothie als gezond tussendoortje geeft je extra energie en een actieve break in het bos zorgen voor vernieuwde concentratie. Teambuilding door samen in beweging te komen of persoonlijke ontwikkeling door bewust te zijn van je kunnen. In samenwerking met topsporters en vitaliteitcoaches zorgen we voor een programma dat helpt om het beste uit je team te halen.

“Wij geloven dat je het beste uit jezelf kan halen wanneer lichaam en geest in balans zijn. Daarom zorgen wij voor smaakvol powerfood, voor actieve breaks en voor vitale bewustwording.”

De Buitenplaats

Nieuw Bij Bilderberg Résidence Groot Heideborgh: De Buitenplaats. Een 200 m2 outdoor eventlocatie aan het rand van het bos. Kom dineren in de tent, barbecueën in het bos of loungen bij het water.

Voor wie?

Bilderberg Résidence Groot Heideborgh biedt een inspirerende locatie voor organisaties die tijdens hun bijeenkomst aandacht willen geven aan vitaliteit. Zowel organisaties die meer bewustwording willen creëren als organisaties en trainingsbureaus die talent willen ontwikkelen voelen zich bij ons thuis.

Ligging en hotel

Résidence Groot Heideborgh is omringd door een prachtig natuurgebied, maar ligt toch slechts twintig minuten van Amersfoort af. De volledig vernieuwde meetingruimtes hebben een geavanceerd Philips School Vision. Daarnaast heeft het hotel 85 ruime en vernieuwde hotelkamers, een restaurant en een sfeervol Grand Café. Het hotel heeft gratis parkeergelegenheid en biedt een shuttle service naar het treinstation.

Vergaderen met je hoofd én je lijf

"Wij geloven dat je het beste uit jezelf kan halen wanneer lichaam en geest in balans zijn. Net als bij topsporters zijn goede voeding en ontspanning belangrijk om te kunnen presteren. Daarom zorgen wij voor smaakvol powerfood, voor actieve breaks en voor vitale bewustwording."

Inspiratie

Voor een energieke meeting bij Résidence Groot Heideborgh

Wat anderen zeggen

Over meetings en events bij Résidence Groot Heideborgh

Volledige focus

"Ik ken als trainer alle hotels, van Zeeland tot de Duitse grens. Groot Heideborgh steekt er bovenuit. Ik word als trainer in de watten gelegd en hoef me alleen maar te concentreren op mijn eigen werk. Een vaste contactpersoon neemt me alle zorg rond logistiek en catering uit handen. Geweldig!"

Eric Elbers, Thara

Full service

"Zoals altijd het geval is, sinds vele jaren, zijn de deelnemers heel tevreden over het hotel en de ‘full service’ die door alle medewerkers wordt geleverd. De intensiteit van de training en daardoor de gevoeligheid bij deelnemers voor ongewenste omgevingsfactoren, weten de medewerkers voortreffelijk op in te spelen. Ik ben er zeker van dat dit een positieve invloed heeft op de totaalwaardering van de training."

Jan Pieter van der Zouwen, Reddin

Onze meetingruimtes

16 Meetingruimtes
Tot 350 personen in theateropstelling
Evenementen tot 350 personen
Maak kennis met onze Buitenplaats!
Philips School Vision: verlichting voor iedere situatie

"Speciale wensen, wijzigingen in het programma, niets is mij te gek! Als Maître B' sta ik voor u en uw deelnemers klaar zodat uw programma volledig naar wens zal verlopen."


             Maitre B Heideborgh.png

Faciliteiten & Extra's

Bij de meetingruimte

In de meetingruimte

Vergaderkit
Beamer met projectiescherm
Wifi
Flipovers

Coffeecorner

Koffiemachine met Piazza D'Oro bonen
Verse muntthee
Fruitwater
Chocolademelk

Faciliteiten

Maître B'

In het hotel

Ligging

22 km tot Apeldoorn
45 autominuten vanaf Utrecht
70 km tot vliegveld (Schiphol)
10 km tot NS station (Putten)

Bereikbaarheid

Gratis parkeren (150 parkeerplekken)
Bereikbaar voor minder validen
Lift

Services

Roomservice
Wekservice
Bagage opslag
Shuttle service

Eten en drinken

À la carte restaurant
Private dining
Grand Café
Ontbijtbuffet
Buitenterras

Wellness en sport

Overdekt zwembad
Sauna
Infrarood cabine
Solarium
Diverse beautybehandelingen (op afspraak)
Fitness
Tennisbaan
Fietsverhuur
Quad rijden onder begeleiding (op aanvraag en vanaf 10 personen)

Overnachten

85 hotelkamers
Kamers met aanpassingen voor mindervaliden