Grand Hotel Wientjes

Ontmoetingsplek van Zwolle

Stationsweg 7, 8011 CZ Zwolle +31 (0)38 425 42 54

 • 12 meetingruimtes
 • Tot 250 personen
 • 57 hotelkamers
 • Centraal gelegen
downloadcapaciteitsoverzicht

Vergaderen in een prachtige authentieke locatie in het centrum van Zwolle. Persoonlijke service en culinaire hoogstandjes in een historische omgeving met grandeur.

Virtual Tour bij Grand Hotel Wientjes

Vergaderen in een prachtige authentieke locatie in het centrum van Zwolle. Persoonlijke service en culinaire hoogstandjes in een historische omgeving met grandeur. Neem een kijkje in onze virtual tour en ervaar het zelf.

Vergaderen bij Grand Hotel Wientjes, Zwolle

Het Grand Hotel Wientjes stamt uit 1867 en doet sinds de jaren '30 van de vorige eeuw dienst als hotel. De centrale ligging en karakteristieke uitstraling maken dat het hotel van oudsher een ontmoetingsplek is voor de Zwollenaar. De vernieuwde meetingruimtes van Grand Hotel Wientjes hebben nog altijd hun karakter behouden. De persoonlijke service en het hoge culinaire niveau zorgen dat je bij Wientjes vergadert in stijl. Zwolle is een Hanzestad met veel historie, en staat bekend als de groenste gemeente van Nederland. Een bijeenkomst in Grand Hotel Wientjes is dan ook ideaal te combineren met een wandeling door het historische centrum, een bezoek aan museum De Fundatie of een rondvaart door de grachten.

“Al decennia lang is Grand Hotel Wientjes de plek in Zwolle om samen te komen. In het Grand Café worden plannen gemaakt, herinneringen opgehaald en de dag doorgenomen. Ook voor onze zakelijke gast is Grand Hotel Wientjes een plek waar je tot elkaar komt en nieuwe ideeën ontstaan.”

Voor wie

Grand Hotel Wientjes is ideaal voor een effectieve dag vergaderen of bijeenkomen. De persoonlijke service en kleinschalige opzet geven een intieme sfeer. Door de ideale ligging is het hotel goed te bereiken met openbaar vervoer en kan een meeting uitstekend gecombineerd worden met een stadswandeling of andere activiteit.

Ligging en bereikbaarheid

Door de ideale ligging tegenover het spoorknooppunt van station Zwolle en bereikbaarheid via de A28 en A50, is Grand Hotel Wientjes de ideale locatie om af te spreken. Het oude gezellige stadscentrum en het zakencentrum liggen op korte loopafstand.

Inspiratie

Maak jouw bijeenkomst extra bijzonder met een vergaderarrangement, workshop of activiteit.

Onze meetingruimtes

12 Meetingruimtes
Tot 250 personen in theateropstelling
Recent gerenoveerd met behoud van authentieke details

Wat anderen zeggen

Over vergaderen bij Grand Hotel Wientjes

Boskalis

"Fijn geholpen bij het maken van de zaalreservering, dit verliep heel vlot. Prachtige centrale locatie en goed bereikbaar. Onze vergadering was tot in de puntjes verzorgd, inclusief een heerlijke lunch. Er werd ook goed rekening gehouden met de huidige regelgeving omtrent corona. Na onze vergadering nog een borrel met hapje buiten op het terras in de zon. Al met al een zeer geslaagde vergadering".

Erika Havelaar - Boskalis - 25 juni 2020

Let's Get Virtual!

"In de aanloop was er continu contact over de mogelijkheden en de onmogelijkheden. Wientjes dacht mee in oplossingen en zorgde dat het op de dag zelf geregeld was. Eventuele (last minute) aanvullende wensen werd goed afgehandeld.
Een goede locatie met veel mogelijkheden voor kleine en grote bijeenkomsten. Was niet de eerste boeking hier en zeker niet de laatste!"

Martin Koekenberg (via MeetingReview.nl)

"Verblijven bij Grand Hotel Wientjes voelt als thuiskomen. Mijn collega's en ik zorgen ervoor dat het u aan niets zal ontbreken!"


             Jurriaan Theloosen - Transparante Achtergrond.png

Faciliteiten & Extra's

Bij de meetingruimte

In de meetingruimte

Vergaderkit
Beamer
Wifi
Flipovers

Coffee corner

Koffiemachine met Piazza D'Oro bonen
Verse muntthee
Fruitwater
Chocolademelk

Faciliteiten

Maître B'

In het hotel

Ligging

Centrum Zwolle
55 autominuten vanaf Utrecht
122 km tot vliegveld (Schiphol)
0,15 km tot NS station (Zwolle)

Bereikbaarheid

Betaald parkeren hotel (25 parkeerplekken)
1 oplaadpunt voor elektrische auto's
Publieke parkeergarage op 200 meter afstand
Bereikbaar voor minder validen
Lift

Services

Roomservice
Wekservice
Bagage opslag

Eten en drinken

À la carte restaurant
Grand Café
Ontbijtbuffet
Buitenterras

Overnachten

57 hotelkamers
Kamers met aanpassingen voor mindervaliden