Hotel De Keizerskroon

Inspiratie uit gastvrijheid

Koningstraat 7, 7315 HR Apeldoorn +31 (0)55 521 77 44

 • 8 meetingruimtes
 • Tot 235 personen
 • 94 hotelkamers
 • Naast Paleis Het Loo
downloadcapaciteitsoverzicht

Een koninklijk tintje en toch heel persoonlijk: Hotel De Keizerskroon in Apeldoorn combineert authentiek gastheerschap met gastvrijheid.

VIRTUAL TOUR BIJ HOTEL DE KEIZERSKROON

Wil jij een koninklijk tintje geven aan jouw bijeenkomst? Dan is Hotel De Keizerskroon in Apeldoorn dé locatie voor jou. Een prachtig hotel met een rijke historie. Neem een kijkje in onze virtual tour en ervaar het zelf.

Vergaderen bij Hotel De Keizerskroon, Veluwe

Bij Hotel De Keizerskroon ervaar je hoe echte gastvrijheid voelt, proeft, ruikt en oogt. En hoe je zelf gastvrijer kan worden. Met onze inspiratie op het gebied van klantbeleving helpen wij organisaties om een geweldige beleving te creëren voor hun klanten. Als hotel beheersen we de kunst van het gastheerschap als geen ander en daarmee inspireren we graag organisaties om hetzelfde te doen. Met de Hospitality Kickstart voeg je eenvoudig gastvrije inspiratie toe aan iedere meeting. Van een gastvrijheidsworkshop of een belevingsdiner tot een tweedaagse training waarbij je als team meeloopt in ons hotel.

“Als hotel beheersen we de kunst van het gastheerschap als geen ander en daarmee inspireren we graag organisaties om hetzelfde te doen”

Dineren in de tuinen van Paleis Het Loo

In samenwerking met Paleis Het Loo verzorgt Hotel De Keizerskroon in Apeldoorn recepties, diners en events bij de stallen of in de weelderige paleistuinen van Paleis Het Loo. Kom samen op de plek waar vroeger koningen en koninginnen het glas hieven.

Voor wie?

Hotel De Keizerskroon heeft een warm welkom voor organisaties waarbij klanttevredenheid en klantbeleving hoog op de agenda staan. Direct naast Paleis Het Loo biedt Hotel De Keizerskroon een ideale locatie voor organisaties die een koninklijk tintje aan hun meeting willen geven of willen genieten van de rijke natuur van het omliggende Paleispark.

Ligging en hotel

Hotel De Keizerskroon ligt direct naast Paleis Het Loo in Apeldoorn. Midden in de Veluwe, op nog geen uur rijden vanaf Utrecht en een half uur vanaf Zwolle en Arnhem. Het hotel heeft gratis parkeergelegenheid en de compleet vernieuwde vergaderruimtes zijn voorzien van de nieuwste vergaderfaciliteiten. Gezelschappen kunnen dineren in een aparte ruimte of in het restaurant, maar ook op een unieke externe locatie zoals het naastgelegen Paleis Het Loo en de Zwitsalfabriek.

Inspiratie

Voor een meeting vol gastvrijheid

Onze meetingruimtes

8 Meetingruimtes
Tot 235 personen in theateropstelling
Evenementen tot 295 personen
Buiten vergaderen mogelijk
Ook catering op externe locaties

Wat anderen zeggen

Over vergaderen bij Hotel De Keizerskroon

Alle wensen zijn vervuld

"Tevoren hebben we veel wensen geformuleerd, welke alle zijn vervuld door het fantastische team van hotel De Keizerskroon, die zeer goed aanvoelden wat voor deze groep gasten echt belangrijk is. Het diner met 84 gasten was echt TOP en bepaald een prestatie van de keukenbrigade -onder leiding van chef-kok Steve Sykes- om er voor zo'n groot gezelschap ook culinair een hoogtepunt van te maken."

Ben Kathmann, BDO Accountants & Adviseurs (via MeetingReview.com)

Ze maken "Why settle for less" echt waar!

"Vorige week hebben we een Preventiedag gehouden waarbij wij ± 150 gasten hebben mogen ontvangen. De avond ervoor zijn we gaan opbouwen en Jos was zo behulpzaam. Dat voelt als thuiskomen. De dag zelf is super verlopen. Gerard was er voor ons en ook zijn collega's willen je zoveel mogelijk uit handen nemen. Hierdoor konden we met zijn allen de puntjes op de i zetten en hebben we echt een super bijeenkomst gehad. 's Middags was Jos er weer en elke keer als ik dacht, nou heb ik even iemand nodig voor het een of ander was hij er al weer. Zo kan je dus een spannende dag, relaxed doorlopen. 's Avonds heeft Jos nog een snelle maaltijd geregeld voor een collega die nog terug naar Groningen moest. Top! Ik dacht dat luxe bij Leisure hoorde maar luxe en corporate gaan heel goed samen. Vooral bij De Keizerskroon. Bedankt allemaal en tot de volgende keer."

Yvonne Wingelaar, Menzis (via MeetingReview.com)

"Met mijn jarenlange ervaring, humor en vakmanschap laat ik u graag onze gastvrijheid ervaren. Een tevreden gast is voor mij de kroon op mijn werk!"


             Gerhard---Hotel-De-Keizerskroon-bijgesneden.png

Faciliteiten & Extra's

Bij de meetingruimte

In de meetingruimte

Vergaderkit
Beamer
Wifi
Flipovers

Coffee corner

Koffie machine met Piazza D'Oro bonen
Verse muntthee
Fruitwater
Chocolademelk

Faciliteiten

Maître B'

In het hotel

Ligging

Dichtbij centrum Apeldoorn, naast Paleis 't Loo
55 autominuten vanaf Utrecht
100 km tot vliegveld (Schiphol)
3 km tot NS station (Apeldoorn)
Bushalte voor het hotel

Bereikbaarheid

Gratis parkeren (100 parkeerplekken)
2 oplaadpunten voor elektrische auto's
Bereikbaar voor mindervaliden
Lift

Services

Roomservice
Wekservice
Bagage opslag

Eten en drinken

À la carte restaurant
Lounge
Bar
Ontbijtbuffet
Buitenterras

Wellness en sport

Overdekt zwembad
Sauna
Turks Stoombad
Solarium
Fitness
Fietsverhuur

Overnachten

94 hotelkamers
Kamers voor mindervaliden