Hotel De Bilderberg

Connected Business

Utrechtseweg 261, 6862 AK Oosterbeek +31 (0)26 339 63 33

 • 26 meetingruimtes
 • Tot 250 personen
 • 146 hotelkamers
 • Historische locatie
downloadcapaciteitsoverzicht

Kom samen op de plek waar Prins Bernhard de eerste Bilderberg Conferentie organiseerde. De statige naamgever van Bilderberg is het conferentiecentrum van Nederland voor meetings en events.

Virtual Tour bij Hotel De Bilderberg

Wil je samenkomen op de plek waar Prins Bernhard de eerste Bilderberg Conferentie organiseerde? Hotel De Bilderberg is de plek voor grote congressen en meetings. Neem een kijkje in onze virtual tour en ervaar het zelf.

Vergaderen bij Hotel De Bilderberg, Veluwe

In Hotel De Bilderberg vond onder leiding van Prins Bernhard in 1954 de eerste Bilderberg Conferentie plaats. Nog steeds is Hotel De Bilderberg hét conferentiehotel van Nederland voor grote congressen en specialistische seminars. Net als in 1954 bieden we on-top service, maar nu aangevuld met een extra dimensie: co-creatie. Door gebruik te maken van ons netwerk, ervaring en ideeën, organiseren we samen een uniek event met impact. We denken graag actief mee bij de invulling van een succesvol programma. Bijvoorbeeld door ons netwerk van sprekers in te zetten, door kennis en inspiratie te delen en door organisaties tijdens hun verblijf met elkaar in contact te brengen.

“Volgens ons kom je tot de beste resultaten, wanneer je mensen met elkaar verbindt. Kennis met ervaring, historie met toekomst, theorie met praktijk.”

Hotel De Bilderberg: expert in events

Een bijzondere locatie voor een vergadering, meeting of event waar alles tot in de puntjes geregeld is: dat is soms even zoeken. Hotel De Bilderberg, een statig landgoed omgeven door de Veluwse bossen bij Arnhem weet als geen ander hoe een geweldig event georganiseerd kan worden. Van zakelijke bijeenkomst tot informele borrel, van een smaakvolle barbecue tot een gastronomisch diner.

Voor wie?

Een managementsessie houden, visie ontwikkelen of congres organiseren? Hotel De Bilderberg is door de verscheidenheid aan ruimtes en breakout rooms geschikt voor diverse soorten meetings en events.

Ligging en hotel

Het prachtige landgoed van Hotel De Bilderberg ligt in Oosterbeek nabij Arnhem. Omsloten door bossen en toch goed bereikbaar vanaf de A12 en A50. Er is gratis parkeergelegenheid. Het hotel bevat een goedbezochte bar, een beroemd Italiaans restaurant Trattoria Artusi en het Frans-Amerikaans restaurant Julia's Kitchen.

Inspiratie

Voor een meeting met connectie

Onze meetingruimtes

26 Meetingruimtes
Tot 250 personen in theateropstelling
Evenementen tot 500 personen
Philips School Vision
Breakout rooms
Buiten vergaderen mogelijk

Wat anderen zeggen

Over vergaderen bij Hotel De Bilderberg

Service en kwaliteit

"Het is altijd een feest om samen te werken met Hotel De Bilderberg. We hebben dezelfde standaarden m.b.t. service en kwaliteit en er zijn weinig woorden nodig om een event tot perfectie samen te organiseren. "Alles kan en alles mag", met een gezamenlijk doel om onze gasten het naar hun zin te maken. Voor Double S is Hotel De Bilderberg een partner waarmee wij welke uitdaging aangaan".

Sabine (eigenaar), Double S Events & Projects 

Wij voelen ons volledig ontzorgd

"Eenmaal per anderhalf jaar organiseren wij vanuit FoodReflection de 'CEO Convention' voor de topbestuurders uit de Nederlandse foodbranche. Topsprekers leiden discussies in die aan tafel worden voortgezet. De locatie moet gezien het niveau van de deelnemers en inleiders van absolute topkwaliteit zijn. Met hotel 'De Bilderberg' hebben we dat zeker kunnen realiseren. De gastvrijheid, dienstverlening en het improvisatievermogen van het personeel, alsmede de aanwezige faciliteiten maken dat wij ons volledig ontzorgd voelen. Tegelijkertijd voelt het hotel aan als ons eigen thuis. En als klap op de vuurpijl is de food & beverage altijd van topniveau. Dat krijgen wij ook terug van onze deelnemers, die als executives uit de foodbranche toch aardig wat gewend zijn!"

Enrique Figee, CEO Convention (via MeetingReview.com)

"Afspraak is afspraak, dat is mijn motto! Met veel plezier verwelkom ik u en uw gasten en verzorgen we alles voor uw bijeenkomst tot in de puntjes."


             Ronald Slomp V2.png

Faciliteiten & Extra's

Bij de meetingruimte

In de meetingruimte

Vergaderkit
Beamer
Wifi
Flipovers

Coffee corner

Koffiemachine met Piazza D'Oro bonen
Verse muntthee
Fruitwater
Chocolademelk

Faciliteiten

Maître B'

In het hotel

Ligging

4 km tot Arnhem
45 autominuten vanaf Utrecht
78 km tot vliegveld (Weeze)
2,5 km tot NS station (Oosterbeek)

Bereikbaarheid

Gratis parkeren (175 parkeerplekken)
4 oplaadpunten voor elektrische auto's
Bereikbaar voor minder validen
Lift

Services

Roomservice
Wekservice
Bagage opslag
Shuttle service (tegen betaling)

Eten en drinken

À la carte restaurant
Italiaans à la carte restaurant
Bar
Ontbijtbuffet
Buitenterras

Wellness en sport

Overdekt zwembad
Sauna
Turks Stoombad
Fitness
Golfbaan in directe omgeving
Fietsverhuur

Overnachten

146 hotelkamers
Kamer met aanpassingen voor mindervaliden