Garden Hotel

Amsterdam in haar smaakvolste vorm

Dijsselhofplantsoen 7, 1077 BJ Amsterdam +31 (0)20 570 56 00

 • 3 meetingruimtes
 • Tot 150 personen
 • 124 hotelkamers
 • Befaamd restaurant
downloadcapaciteitsoverzicht

In het stijlvolle Amsterdam-Zuid komen luxe en gastronomie samen. Vergaderen vlakbij het WTC en het Museumkwartier in een intieme sfeer.

Vergaderen bij Garden Hotel Amsterdam

Bij het Garden Hotel komt het mooiste van Amsterdam samen. Een vijfsterrenhotel vol stijl en uitstraling, midden tussen de prachtige herenhuizen van Amsterdam-Zuid. De wereld aan je voeten, maar toch volledige privacy en rust wanneer je de meetingruimte betreedt. Gastronomie op hoog niveau is te ervaren in restaurant De Kersentuin, waar casual dining een nieuwe dimensie krijgt. Een bijeenkomst in onze hoofdstad wordt compleet met een bezoek aan het Rijksmuseum, een boottocht over de grachten of een wandeling door De 9 Straatjes.

“Het Garden Hotel is binnen alle hectiek van deze wereldstad een rustpunt waar je ongestoord tot de kern van je meeting kan komen.”

Voor wie

Het Garden Hotel is de juiste keuze wanneer locatie belangrijk is, en je hierbij geen concessies wilt doen in service en aandacht. Managementsessies, boardmeetings en internationale bijeenkomsten voelen zich hier thuis dankzij de hoge mate van service en privacy.

Ligging en bereikbaarheid

Dicht bij de RAI, het World Trade Centre en het financial district, maar ook op loopafstand van het Museumplein; het Garden Hotel ligt op misschien wel op een van de mooiste plekken van de stad. Binnen tien autominuten bereik je vanaf de A10 het hotel. Er is Valet Parking met betaald parkeren.

Inspiratie

Voor vergaderen in stijl

Onze meetingruimtes

3 Meetingruimtes
Tot 150 personen in theateropstelling
Evenementen tot 150 personen
Veel privacy
Daglicht

Wat anderen zeggen

Over vergaderen bij Garden Hotel Amsterdam

Alles wordt geregeld!

"Flexibel, kan alles vragen en alles wordt geregeld. Hoorde van collega's dat ze de kamers heel mooi vonden en heerlijk hebben gegeten. Zeer tevreden dus, bedankt!!"

Sanne Herrema, Boehringer Ingelheim (via MeetingReview.com)

Location is fantastic

"The location is fantastic for all my clients. The hotel and staff have been very attentive and helpful. The catering is very good. The meeting room has provided us with everything we need. We like the external backdrop, however it would be nice to have more natural light."

Lianne Austin, Flow Engagement (via MeetingReview.com)

"Bij het Garden Hotel ervaart u op en top service, niet alleen in het hotel maar ook bij onze collega's in De Kersentuin. Wij maken uw ervaring er graag één met een culinair randje."


             Jordy---Garden-bijgesneden.png

Faciliteiten & Extra's

Bij de meetingruimte

In de meetingruimte

Vergaderkit
Beamer met projectiescherm
Wifi
Flipovers

Faciliteiten

Maître B'

In het hotel

Ligging

2 km tot Amsterdam centrum
30 autominuten vanaf Utrecht
12,5 km tot vliegveld (Schiphol)
1,5 km tot NS station (Amsterdam Zuid)

Bereikbaarheid

Betaald parkeren
Bereikbaar voor minder validen
Lift

Services

Roomservice
Wekservice
Bagage opslag

Eten en drinken

À la carte restaurant
Bar
Ontbijtbuffet
Buitenterras

Wellness en sport

Fietsverhuur

Overnachten

124 hotelkamers