Kasteel Vaalsbroek

Een stukje buitenland in het binnenland

Vaalsbroek 1, 6291 NH Vaals +31 (0)43 308 93 08

 • 22 meetingruimtes
 • Tot 350 personen
 • 130 hotelkamers
 • Historisch landgoed
downloadcapaciteitsoverzicht

Het prachtige Kasteel Vaalsbroek in het Limburgs heuvellandschap laat je het echte bourgondische gevoel ervaren in eigen land. Meetings en events staan bij Kasteel Vaalsbroek in het teken van gastronomie, historie en beleving.

Vergaderen bij Kasteel Vaalsbroek, Vaals

Buitenland in eigen land: zo voelt Kasteel Vaalsbroek. Een vergadering in de sfeervolle kasteelzaal combineer je met een smaakvolle lunch met lokale producten, een teamdag sluit je af met een wijnproeverij of roofvogelworkshop op ons landgoed. Weg van de dagelijkse omgeving ben je in staat om je te richten op wat belangrijk is en kom je nader tot elkaar. Het glooiende landschap van Zuid-Limburg, dichtbij het Drielandenpunt, Aken en Maastricht, is hiermee het perfecte decor voor managementsessies, grote events en personeelsfeesten.

“Als Limburgers weten wij hoe belangrijk het is om te genieten van het leven. Goed eten, aandacht voor elkaar en tijd vrijmaken voor ontspanning. Want de beste dingen ontstaan wanneer je plezier hebt in wat je doet.”

Events bij Kasteel Vaalsbroek

Een authentiek kasteel op een historisch landgoed, pure kwaliteit en lokale gerechten en oprechte Limburgse gastvrijheid; dat zijn de ingrediënten van een meeting, vergadering of event bij Kasteel Vaalsbroek in het Zuid-Limburgse Vaals. Laat je inspireren in deze video!

Voor wie?

Wil je een sfeervolle locatie waar samen zijn centraal staat, dan is Kasteel Vaalsbroek de juiste keuze. Door de verscheidenheid aan ruimtes voelen zowel kleine als grote groepen zich thuis. De veelzijdigheid van het landgoed maakt de locatie daarnaast ideaal voor personeelsfeesten, evenementen en partijen.

Ligging en bereikbaarheid

Kasteel Vaalsbroek ligt vlakbij het Drielandenpunt, op 5 kilometer van Aken en op ongeveer 30 kilometer van Maastricht. Het hotel bevindt zich direct naast het kasteel en heeft gratis parkeergelegenheid. Een aantal vergaderruimtes bevinden zich in de hotelvleugel en een aantal in het kasteel zelf, waaronder het Moretti Paviljoen met een oppervlakte van 330m2.

NATIONALE MEETING AWARD

De Nationale Meeting Award wordt jaarlijks uitgereikt aan meeting- en eventlocaties in Nederland die uitblinken in kwaliteit, gastervaring en ondernemerschap. Bilderberg Kasteel Vaalsbroek heeft de 2e plaats bemachtigd bij de Publieksprijs 2020 in de categorie XL. Het hotel won de award onder andere vanwege de betrokkenheid van het personeel en de mate van beleving die zij aan een meeting weten toe te voegen. De locatie maakt de beloftes over zalen en uitstraling waar. Al eerder won het hotel bij de Provincie Awards Limburg de award voor de beste locatie in de categorie XL.

Inspiratie

Voor een vergadering in het Limburgse heuvellandschap

Onze meetingruimtes

22 Meetingruimtes
Tot 350 personen in theateropstelling
Evenementen tot 500 personen (binnen)
Evenementen tot 650 personen (buiten)
Diverse authentieke kasteelruimtes en gerenoveerde vergaderzalen
Buiten vergaderen mogelijk

Wat anderen zeggen

Over vergaderen bij Kasteel Vaalsbroek

Publieksprijs 2020 XL,

MeetingReview.com

Kasteel Vaalsbroek heeft de 2e plaats bemachtigd bij de Publieksprijs 2020 in de categorie XL van MeetingReview.com.

Veertien workshops op Kasteel Vaalsbroek

"Dit jaar hebben er een 14tal workshops plaatsgevonden in Bilderberg Kasteel Vaalsbroek. Vriendelijke en behulpzame medewerkers, mooie rustige locatie in het groen, vergaderzaal met goede lichtinval en prima accomodatie. Een aanrader!"

Helga Verpoest, Aleris (via MeetingReview.com)

Workshops at Kasteel Vaalsbroek

"It is always a pleasure being at Kasteel Vaalsbroek - the location is the ideal place for workshops in large or small groups. Flexibility is key, because we often had to book on short term one or several conference rooms. We hold - already for years by now - a very good and close contact to the service staff of hotel & bankett."

Brigitte Belka, TravelTainment GmbH (via MeetingReview.com)

Kasteel Vaalsbroek

Historisch landgoed in Zuid-Limburg

Het landgoed van Kasteel Vaalsbroek nodigt uit om langer dan een dag te blijven. In onze comfortabele kamers wordt je weer uitgerust wakker. En ons zwembad, de fitnessruimte en wellness zorgen voor extra ontspanning.

"Tamar, aangenaam! Met mijn Limburgse gastvrijheid en oog voor detail maken we samen uw bijeenkomst er één om niet snel te vergeten."


             Tamar---Vaalsbroek-bijgsneden.png

Faciliteiten & Extra's

Bij de meetingruimte

In de meetingruimte

Vergaderkit
Beamer
Wifi
Flipovers

Coffee corner

Koffiemachine met Piazza D'Oro bonen
Verse muntthee
Fruitwater
Chocolademelk

Faciliteiten

Maître B'

In het hotel

Ligging

30 autominuten naar Maastricht
6 km vanaf Aken (D)
105 km tot vliegveld (Düsseldorf)
19 km tot NS station (Heerlen)

Bereikbaarheid

Gratis parkeren (350 parkeerplekken)
Bereikbaar voor mindervaliden
Lift

Services

Roomservice
Wekservice
Bagage opslag
Gesproken talen Nederlands/Engels/Duits

Eten en drinken

À la carte restaurant
Bar
Ontbijtbuffet
Private dining
Terras aan kasteelvijver

Wellness en sport

Overdekt zwembad
Sauna
Turks Stoombad
Solarium
Beauty Salon
Golfbaan in directe nabijheid
Fietsverhuur
Overdekte fietsenstalling

Overnachten

130 hotelkamers
Kamers met aanpassingen voor mindervaliden