Hotel De Bovenste Molen

Vergaderen in het Limburgse bos

Bovenste Molenweg 12, 5912 TV Venlo +31 (0)77 359 14 14

 • 6 meetingruimtes
 • Tot 90 personen
 • 82 hotelkamers
 • Bosrijke omgeving
downloadcapaciteitsoverzicht

Omgeven door het Limburgse woud bij Venlo biedt Hotel De Bovenste Molen een ideale mix van focus en ontspanning. Vergaderen met zicht op het bos, mountainbiken door de natuur of dineren in het stoere Woodz.

Virtual tour bij Hotel De Bovenste Molen

Omgeven door het Limburgse woud bij Venlo biedt Hotel De Bovenste Molen een ideale mix van focus en ontspanning. Vergaderen met zicht op het bos, mountainbiken door de natuur of dineren in het stoere Woodz. Neem een kijkje in onze virtual tour en ervaar het zelf.

Vergaderen bij Bilderberg Hotel De Bovenste Molen, Venlo

De ligging van Hotel De Bovenste Molen is uniek te noemen. Op steenworp afstand van het historische en gezellige stadshart van Venlo, maar toch volledig omgeven door het groen. Ruim 44 hectare bosgebied met wandelpaden, meren en beken omsluiten het hotel. Daarmee biedt De Bovenste Molen een plek waar je jezelf kan afzonderen - voor aandacht en focus - maar je ook nieuwe inspiratie kan opdoen - bijvoorbeeld voor samenwerking en groei. Waarom bijvoorbeeld niet vergaderen in de openlucht of tijdens een wandeling in het bos? Of een strategiesessie starten met een actieve mountainbiketocht, stadstour door Venlo of lunch aan het meer? Onze meetingruimtes hebben vrij zicht op het groen, en ook in ons restaurant Woodz, met stoere lokale gerechten, is de inspiratie uit de omgeving terug te vinden. 

“Het bos dat ons hotel omsluit is voor ons een bron van inspiratie. Het biedt ruimte om je hoofd leeg te maken en daagt uit om in beweging te komen.”

Voor wie

De Bovenste Molen is ideaal voor bijeenkomsten die extra impact krijgen wanneer de rust van het bos gecombineerd wordt met een sportieve activiteit of de stadse gezelligheid. Vergaderingen worden maximaal productief door gebruik te maken van de groene omgeving en bijeenkomsten krijgen meer impact met een smaakvol diner of smaakvolle barbecue.

Ligging en over het hotel

Het hotel ligt aan de rand van Venlo. Slechts twee kilometer van het Centraal Station en het gezellige centrum en toch volledig omgeven door natuur. Er is gratis parkeergelegenheid. Naast 6 comfortabele meetingruimtes heeft het hotel een restaurant en een Wellness Centre. 

Inspiratie

Voor een meeting of event in de bossen van Venlo

Onze meetingruimtes

6 Meetingruimtes
Tot 90 personen in theateropstelling
Evenementen tot 300 personen
Vergaderen omgeven door groen

Wat anderen zeggen

Over vergaderen bij Hotel De Bovenste Molen

Prachtige locatie

"Op een prachtige locatie hebben wij diverse bedrijfskundige cursussen mogen geven. Wij danken Bilderberg hotel De Bovenste Molen voor de meer dan uitstekende service en flexibiliteit!"

Dhr. Klijn, Directeur Feducon

Goede bijeenkomst

"De hapjes van het Walking Dinner smaakten goed, waren leuk gepresenteerd en werden geserveerd door vriendelijke bediening. Het tussentijdse contact en het meedenken is ook erg fijn!"

Anita Lips, Teamleader Secretariaat DSV Solutions Nederland BV

"Echte Limburgse gastvrijheid, dat mag u verwachten bij Hotel De Bovenste Molen! Graag verzorg ik alles tot in de puntjes zodat u zich daadwerkelijk kunt richten op uw gasten en uw bijeenkomst. Geen zorgen, wij regelen de rest!"


             Hotel-De-Bovenste-Molen-bijgesneden.png

Faciliteiten & Extra's

Bij de meetingruimte

In de meetingruimte

Vergaderkit
Beamer
Wifi
Flipovers

Coffee corner

Koffiemachine met Piazza D'Oro bonen
Verse muntthee
Fruitwater
Chocolademelk

Faciliteiten

Maître B'

In het hotel

Ligging

2,6 km tot Venlo centrum
50 autominuten vanaf Maastricht
38 km tot vliegveld (Weeze)
2,4 km tot NS station (Venlo)

Bereik

Gratis parkeren (75 parkeerplekken)
2 oplaadpunten voor elektrische auto's
Bereikbaar voor minder validen
Lift

Services

Roomservice
Wekservice
Bagage opslag

Eten en drinken

À la carte restaurant
Bar
Ontbijtbuffet
Buitenterras

Wellness en sport

Overdekt zwembad
Sauna
Turks Stoombad
Solarium
Fitness
Tennisbaan
Fietsverhuur

Overnachten

82 hotelkamers
Kamers met aanpassingen voor mindervaliden