Grootse impact voor kleine groepen

Het vinden van een vergaderruimte is meer dan alleen het vinden van een passende locatie. De juiste locatie zorgt voor inspiratie, aandacht en focus. Daar weten we bij Bilderberg alles van. Daarom delen we 3 unieke locaties, inclusief scenario's voor succesvolle meetings tot 50 personen. Want ook kleine groepen verdienen grootse aandacht.

Deel deze pagina

Of je nu een heisessie organiseert, een teambuildingsdag of een feestelijke bijeenkomst om een succesvol jaar te vieren, één ding is zeker: een doeltreffende bijeenkomst vereist zorgvuldige planning. Daar helpen we je graag mee! Met deze 3 verschillende draaiboeken ben jij klaar voor de organisatie van jouw volgende bijeenkomst.

Hotel De Keizerskroon

Gelegen aan de rand van Apeldoorn, naast Paleis Het Loo.

Résidence Groot Heideborgh

Bijzondere locatie met buitenplaats op de Veluwe.

Château Holtmühle

Unieke kasteellocatie in Tegelen, nabij Venlo. 

Tot 15 personen

Welkom bij Hotel De Keizerskroon. Gelegen aan de rand van Apeldoorn, naast Paleis Het Loo en midden op de Veluwe. Hier genieten jullie van warme, oprechte gastvrijheid en overheerlijk eten. 

OCHTENDPROGRAMMA EN LUNCH 
Na een warm ontvangst in de bar is het tijd om naar de vergaderruimte te gaan voor het plenaire programma. Na een koffie break, met uiteraard iets lekkers erbij, is het tijd om de sessie af te ronden en te gaan genieten van de lunch. Chef Steve wordt geroemd om zijn Buddah Bowls. Lekker, gezond en bovenal aan te passen naar eigen smaak. Hij zorgt namelijk voor een heerlijke basis welke je zelf aan kunt vullen met; vis, noten, charcuterie en meer. 

MIDDAGPROGRAMMA
's Middags breng je een bezoek aan onze buren: Paleis Het Loo. Onder leiding van een gids krijg je een unieke rondleiding door de prachtige paleistuinen. Vervolgens kun je door middel van audiotours het Paleis gaan ontdekken. Route Oost vertelt het verhaal van de eerste bewoners van Paleis Het Loo: Willem III en Mary. Route West neemt je mee naar het huis van Koninging Wilhelmina. Zijn jullie op zoek naar meer actie? Huur dan een mountainbike en ontdek de natuurlijke omgeving van Kroondomein 't Loo. Sluit vervolgens de middag af met een gezellige borrel in de bar.

AVONDPROGRAMMA
Tijd om aan tafel te gaan, samen genieten jullie van het belevingsdiner. Het lijkt een normaal diner, tot de menukaart op tafel verschijnt. Dranken worden geserveerd in donkere glazen, het hoofdgerecht verschijnt in een sardineblik en het dessert kan bestaan uit een frikandel met mayo en friet. Ja echt, je leest het goed! Het belevingsdiner is niet zomaar een diner, deze avond beleef je namelijk met al je zintuigen. Niets is wat het lijkt en geloof ons als we zeggen dat hier nog lang over gesproken wordt. 

HET DRAAIBOEK

09.00 - 09.30 uur - Ontvangst in de bar 
09.30 - 13.00 uur - Plenaire sessie
13.00 - 14.00 uur - Buddah Bowl Lunch
14.00 - 16.00 uur - Bezoek Paleis Het Loo of Mountainbike tocht
16.00 - 17.00 uur - Aperitief in de bar 
17.00 - Einde       - Belevingsdiner 

Tot 25 personen

Welkom bij Résidence Groot Heideborgh, een unieke locatie in het pitorreske Garderen midden op de Veluwe.

OCHTENDPROGRAMMA EN LUNCH 
De deelnemers worden warm en hartelijk ontvangen in hart van het hotel; het Grand Café. Na de eerste ontmoetingen verplaatsen de gasten zich naar de vergaderruimtes voor het plenaire gedeelte van de meeting. 

Net als de deelnemers klaarzitten om te starten, komen er sportief geklede trainers binnen. Geen plenaire sessie, maar een inspirerende Kick-Off. In 20 minuten zorgen we er met een energieke Haka Workshop voor dat iedereen helemaal wakker is. Met deze kick-off kan werkelijk niemand op zijn stoel blijven zitten, het is te leuk om mee te doen. 

VERVOLG PROGRAMMA
Het ijs is gebroken, tijd om te beginnen met de plenaire sessie. Gedurende het programma hebben de deelnemers de gelegenheid om bij de coffee corner een kop koffie, verse thee of stuk fruit te pakken. Wanneer het weer het toelaat is het heerlijk om hiervan te genieten rondom de vijver. 

Aan het einde van het ochtendprogramma staat de lunch klaar in Restaurant Het Element. De geliefde Bilderberg Lunch is er op gericht op energie te geven. Het menu bestaat uit belegde broodjes, salades, huisgemaakte soepen, warme gerechten, yoghurt, fruit en smoothies.

MIDDAGPROGRAMMA
Een succesvolle meeting geeft ruimte aan in- en ontspanning, daarom maken we na de lunch tijd om je zinnen te verzetten. De deelnemers gaan in verschillende groepen op pad; Een groep ontdekt heide en bossen van de Veluwe onder leiding van de boswachter. Diverse deelnemers volgen een korte yoga workshop en anderen gaan op pad voor een inspiratiewandeling. De sportieve gasten kunnen een mountainbike clinic volgen.

Na de inspirerende actviteiten gaan de teams in groepen uiteen om aan de slag te gaan met verschillende opdrachten. De inspiratieruimtes van Résidence Groot Heideborgh zijn hiervoor uitermate geschikt. Brainstormen op de grote krijtwand of staand vergaderen aan een hoge tafel. Bundel samen de krachten en zet ze om naar nieuwe ideëen. 

Daarna is het tijd voor de recap; alle deelnemers verzamelen in de plenaire ruimte. Hier kunnen de uitkomsten gedeeld worden en is er een afsluiting vanuit de organisatie.

DINER IN HET PROEFLOKAAL
Na het programma krijgen de gasten de gelegenheid om bij te komen van deze inspirerende dag. Ingecheckt en opgefrist worden de gasten verwacht in het Proeflokaal. Een sfeervolle private dining locatie nabij het restaurant. Samen genieten jullie van een smaakvol diner. Sluit de avond af met een leuke PubQuiz.

 

HET DRAAIBOEK

09.00 - 09.30 uur - Ontvangst in het Grand Café
09.30 - 09.50 uur - Haka Kick-Off
09.50 - 12.30 uur - Plenaire sessie in de vergaderruimte
12.30 - 13.30 uur - Het Bilderberg Lunchbuffet
13.30 - 14.45 uur - Activiteiten in drie groepen
14.45 - 16.30 uur - Break-out sessies
16.30 - 17.30 uur - Recap in de plenaire vergaderruimte
17.30 - 18.30 uur - Inchecken en opfrissen 
18.30 - 20.00 uur - Diner in Het Proeflokaal
20.00 - 21.30 uur - Pubquiz

Aansluitend overnachting en het uitgebreide Bilderberg Ontbijtbuffet. 

Ontmoet onze regisseurs

Jouw persoonlijke adviseurs

Onze meeting- en eventregisseurs zijn jouw persoonlijke adviseurs bij het plannen van een succesvolle bijeenkomst. Op basis van het doel van de meeting geven ze advies over eten en drinken of een passende activiteit. Eén ding is zeker; bij Bilderberg is het altijd maatwerk want geen bijeenkomst is hetzelfde.

Tot 50 personen

Welkom bij Château Holtmühle, een unieke kasteellocatie in Tegelen, nabij Venlo. Hier voelen de gasten zich de koning te rijk! Dit scenario staat in het teken van successen vieren. Samenkomen met als doel om plezier te maken. 

ONTVANGST EN MIDDAGPROGRAMMA
We verwelkomen de gasten buiten in de tent. Hier verzorgen we een sfeervolle buitenlunch in festival sfeer. Gerechten van de BBQ, lekkere broodjes, zoete lekkernijen en fruit. Er is voor ieder wat wils! 

Na het ontvangst verplaasten we naar het kasteel. Hier krijgt de organisatie de ruimte om een plenaire sessie te verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan een welkomstwoord, een terugblik op de successen die behaald zijn of een inspirerende gastspreker. 

ACTIVITEIT
In de middag is het tijd om te genieten van bourgondisch Limburg. Nederland staat niet bepaald bekend als een wijnland, maar met deze wijnproeverij komt daar verandering in. Alleen al de provincie Limburg telt tientallen wijngaarden en produceert rond de 75.000 flessen per jaar. In kleine gezelschappen op de mooiste plekken in en rondom het kasteel gaan jullie genieten van de mooiste Limburgse wijnen. 

AVONDPROGRAMMA
Aan het einde van de middag is het tijd voor een kort rustmoment. Spullen pakken, inchecken op de hotelkamer en klaarmaken voor het avondprogramma. Aansluitend starten we de avond met een heerlijk aperitief. Langzaam maar zeker arriveren alle gasten in de mooiste kledij in de bar en worden ze feestelijk ontvangen met een glas bubbels. 

Voor het diner verwelkomen wij het gezelschap graag in de voormalige keldergewelven van het kasteel voor een luxe 4-gangendiner in Restaurant Die Alde Heerlickheijt. De chef laat zich inspireren door de Franse keuken met moderne en Oosterse invloeden, bereid met verse ingrediënten van het vruchtbare Limburgse land. Een ware ontdekking in culinair opzicht!

HET DRAAIBOEK

12.00 - 14.00 uur - Inloop met festival lunch 
14.00 - 16.00 uur - Plenaire sessie
16.00 - 17.30 uur - Wijnproeverij 
17.30 - 18.30 uur - Inchecken en opfrissen 
18.30 - 19.30 uur - Aperitief
19.30 - Einde       - Luxe diner

Aansluitend overnachting en het uitgebreide Bilderberg Ontbijtbuffet. 

Wist je trouwens dat Chateau Holtmühle ook exclusief te reserveren is voor jouw gezelschap? Dan hebben jullie het rijk alleen!

De hotels in deze scenario's

 • Hotel De Keizerskroon

  Royale vergaderlocatie in de stad Apeldoorn Apeldoorn - Veluwe

  Van oudsher de herberg van Paleis het Loo, vandaag de dag een royale vergaderlocatie. Een hoog serviceniveau is onze standaard. Wij hebben aandacht voor jou zodat jij je kunt richten op het doel van je verblijf. Hier krijgt jouw vergadering, training of heidag een koninklijk tintje.

 • Résidence Groot Heideborgh

  Inspirerend vergaderen op de Veluwe Garderen - Veluwe

  Vergaderen en tegelijkertijd ontspannen? Het kan bij Résidence Groot Heideborgh! Kies jij voor een schommelstoel om nieuwe plannen te maken, een sfeervolle huiskamer voor een coaching sessie of voor de Buitenplaats waar je een onvergetelijk evenement organiseert midden in de Veluwse bossen?

 • Château Holtmühle

  Vergaderen in een authentiek kasteel Tegelen - Limburg

  Verscholen in het Limburgse groen. In het middeleeuwse kasteel komen gastvrijheid en stijl samen.

Contact

"Met veel plezier denk ik mee in de mogelijkheden om van jouw bijeenkomst een succes te maken. Met onze jarenlange ervaring met het organiseren van meetings en events hebben we inmiddels legio scenario's meegemaakt. We delen graag onze ervaringen!''


             Sanne_Frederiks-Meeting_Event_specialist-removebg-preview (1).png

Meer verhalen