Wandelen met de boswachter

Spot jij de woelbomen?

 • 5 - 20
 • 135 voor de hele groep
 • 1 - 2 uur

Het bos heeft iets magisch. Zowel tijdens het ochtendgloren, als wanneer de zon weer ondergaat en de dieren tevoorschijn komen. Ga jij mee op avontuur met één van onze boswachters?

Wat ga je doen?

De boswachter neemt je mee op avontuur en vertelt je vol enthousiasme alle bijzondere verhalen van het bos. Welke locatie je ook kiest, ieder bos heeft een uniek verhaal. Zo ligt bijvoorbeeld naast Hotel 't Speulderbos het oudste bos van Nederland, 't Speulderbos. Dit bos wordt ook wel het bos met de dansende bomen genoemd. 

Ga je graag met jouw team vroeg op pad wanneer het ochtenddauw nog op de bomen rust? Of liever tijdens de ondergaande zon? In beide gevallen, is de kans groot dat jullie wild spotten.

“Het doel van je meeting kan gekoppeld worden aan de wandeling. Zo was bij ons het thema duurzaamheid. De boswachter liet ons de effecten van duurzaamheid zien in de natuur. Zo komt het thema nog meer tot leven.”

Voor wie?

Wandelen met de boswachter is voor iedereen. Deze wandeling kan namelijk gekoppeld worden aan het thema van jouw meeting. Tevens zijn er verschillende moeilijkheidsgraden (gelijk vlaktes en hoogte verschillen) mogelijk, zodat dit afgestemd kan worden op de behoeftes van de groep.

Wat heb je nodig?

Draag voor deze wandeling kleding en schoenen die afgestemd zijn op het weer. Ook bij slechter weer kan de wandeling gewoon doorgaan. Wij zorgen dan voor poncho's en/of paraplu's. 

Waar is Wandelen met de boswachter?

 • Hotel 't Speulderbos

  De meest creatieve vergaderlocatie op de Veluwe Garderen - Veluwe

  Vergaderen is leuk! Daar geloven wij bij Hotel ’t Speulderbos heilig in. Op deze vergaderlocatie, gelegen in één van de oudste bossen van ons land, voegen we creativiteit en plezier toe aan iedere bijeenkomst. Het effect? Bijeenkomsten vol ideeën, fun en samenwerking.

 • Hotel De Bilderberg

  Congreslocatie in het groen Oosterbeek - Veluwe

  Een prachtig landgoed, verscholen in de bossen bij Arnhem. Een diversiteit aan vergaderfaciliteiten gecombineerd met uitstekende service. Een plek met een rijke historie; hier vond namelijk de eerste Bilderbergconferentie plaats. Welkom bij Hotel De Bilderberg. Dé partner in de organisatie van bijzondere bijeenkomsten.

 • Hotel De Keizerskroon

  Royale vergaderlocatie in de stad Apeldoorn Apeldoorn - Veluwe

  Van oudsher de herberg van Paleis het Loo, vandaag de dag een royale vergaderlocatie. Een hoog serviceniveau is onze standaard. Wij hebben aandacht voor jou zodat jij je kunt richten op het doel van je verblijf. Hier krijgt jouw vergadering, training of heidag een koninklijk tintje.

Meer inspiratie

 • Tot 10 personen
  Op maat

  In je eigen bubbel

  Om uit je bubbel te komen, moet je er soms eerst in. Letterlijk. Bubble Ball scoort het hoogst als het gaat om competitie, hilariteit en samenwerking. Duik jij de Bubble Ball in?

 • 14 - 20
  Op maat

  Archery Tag

  De nieuwste vergaderbreak: Archery Tag. Welke collega schiet jij raak?

 • 10 - 2000
  Op maat

  Haka Workshop

  Tijdens deze workshop spat de energie er echt vanaf! Lichaamsbeweging speelt geen grote rol, maar mimiek wel. Als ijsbreker aan het begin van de dag of als energizer na de lunch, deze workshop is altijd een succes!