Wandelen met de boswachter

Spot jij de woelbomen?

 • 5 - 20
 • 135 voor de hele groep
 • 1 - 2 uur

De boswachter neemt je mee op pad. Zo ontdek je de prachtige verhalen van het bos. Ga je graag bij het ochtenddauw? Of juist bij zonsondergang, het kan allemaal!

Wat ga je doen?

De boswachter neemt je mee op pad en vertelt je graag alle bijzondere verhalen van het bos. Het is afhankelijk van welke locatie je kiest, wat uiteraard het verhaal wordt. Maar naast Hotel 't Speulderbos ligt bijvoorbeeld het oudste bos van Nederland, 't Speulderbos. Dit bos wordt ook wel het bos van de dansende bomen genoemd. 

Ga je graag met jouw team bij de ochtenddauw wandelen? Of ga je liever voor de ondergaande zon? In beide gevallen, is de kans groot dat jullie wild spotten. Je kan ook een thema kiezen, zoals paddenstoelen en insecten. Het is wel afhankelijk van het seizoen welk thema mogelijk is.

“Het doel van je meeting kan echt gekoppeld aan de wandeling de boswachter. Zo was bij ons het thema duurzaamheid en de boswachter liet ons de effecten van het toepassen van duurzaamheid zien in de natuur.”

Voor wie?

Wandelen met de boswachter is voor iedereen. Deze wandeling kan namelijk gekoppeld worden aan het thema van jouw meeting. Tevens zijn er verschillende moeilijkheidsgraden (gelijk vlaktes en hoogte verschillen) mogelijk, zodat dit afgestemd kan worden op de behoeftes van de groep.

Wat heb je nodig?

Draag voor deze wandeling kleding en schoenen die afgestemd zijn op het weer. Ook bij slechter weer kan de wandeling gewoon doorgaan. Wij zorgen dan voor poncho's en/of paraplu's. 

Waar is Wandelen met de boswachter?

Meer inspiratie

 • Tot 10 personen
  Op maat

  In je eigen bubbel

  Bubble ball staat garant voor veel lachende gezichten, maar ook met een competitief element erin.

 • 14 - 20
  Op maat

  Archery Tag

  De nieuwste vergaderbreak: Archery Tag. Welke collega schiet jij raak?

 • 10 - 2000
  Op maat

  Haka Workshop

  Lichaamsbeweging speelt geen grote rol, maar jouw mimiek wel.