(Pub)Quiz

Een veelzijdige ervaring voor iedereen!

  • Tot 2000 personen
  • Op maat
  • Flexibel

De (pub)quiz: wie kent hem niet? Deze veelzijdige activiteit is een echte allemansvriend en is in te zetten tijdens diverse onderdelen van het programma. Hoe je de quiz ook inzet: je voegt gegarandeerd plezier, competitie en verbinding toe aan je programma.

Wat ga je doen?

Plezier maken staat voorop bij deze activiteit. Strijd individueel of als team tegen elkaar en test wie de meeste kennis heeft, het beste de opdrachten uit kan voeren en wie weet ben jij wel de winnaar van de dag! Zet de quiz in als ijsbreker aan het begin van de bijeenkomst, speel een korte quiz tijdens de pauze, 's avonds tussen de gangen van het diner door of sluit je bijeenkomst er gezellig mee af. Extra tip: Organiseer een quiz volledig op maat en creëer op die manier nog meer betrokkenheid van de deelnemers. Wil je echt uitpakken? Laat dan een bekende Nederlander de host zijn van jouw quiz. Één ding is zeker: een quiz opnemen in je programma is gegarandeerd een succes!

“De quiz op maat had echt de wow-factor waar nog lang over werd nagepraat!”

Wie begeleidt de activiteit?

De organisatie van de quiz is in handen van de ervaren begeleiders van QuizzzIt. Zij bieden volledige ondersteuning in de organisatie van deze activiteit. Of je nu kiest voor een Do It Yourself pakket of een volledige quiz op maat: alles is mogelijk.

Voor wie?

Deze activiteit is echt geschikt voor iedereen. De interactiviteit van de quiz zorgt ervoor dat alle gasten betrokken zijn én blijven. Houd je van een beetje competitie en het maken van lol? Dan is deze activiteit geschikt voor jou!

Waar kan ik de quiz organiseren?

Alle hotels van Bilderberg zijn geschikt voor de organisatie van deze activiteit.

Meer inspiratie