(Pub)Quiz

Een veelzijdige ervaring voor iedereen!

 • Tot 2000 personen
 • Op maat
 • Flexibel

De (pub)quiz: wie kent hem niet? Deze veelzijdige activiteit is een echte allemansvriend en is in te zetten tijdens diverse onderdelen van het programma. Hoe je de quiz ook inzet: je voegt gegarandeerd plezier, competitie en verbinding toe aan je programma.

Wat ga je doen?

Plezier maken staat voorop bij deze activiteit. Strijd individueel of als team tegen elkaar en test wie de meeste kennis heeft, het beste de opdrachten uit kan voeren en wie weet ben jij wel de winnaar van de dag! Zet de quiz in als ijsbreker aan het begin van de bijeenkomst, speel een korte quiz tijdens de pauze, 's avonds tussen de gangen van het diner door of sluit je bijeenkomst er gezellig mee af. Extra tip: Organiseer een quiz volledig op maat en creëer op die manier nog meer betrokkenheid van de deelnemers. Wil je echt uitpakken? Laat dan een bekende Nederlander de host zijn van jouw quiz. Één ding is zeker: een quiz opnemen in je programma is gegarandeerd een succes!

“De quiz op maat had echt de wow-factor waar nog lang over werd nagepraat!”

Wie begeleidt de activiteit?

De organisatie van de quiz is in handen van de ervaren begeleiders van QuizzzIt. Zij bieden volledige ondersteuning in de organisatie van deze activiteit. Of je nu kiest voor een Do It Yourself pakket of een volledige quiz op maat: alles is mogelijk.

Voor wie?

Deze activiteit is echt geschikt voor iedereen. De interactiviteit van de quiz zorgt ervoor dat alle gasten betrokken zijn én blijven. Houd je van een beetje competitie en het maken van lol? Dan is deze activiteit geschikt voor jou!

Waar kan ik de quiz organiseren?

Alle hotels van Bilderberg zijn geschikt voor de organisatie van deze activiteit.

 • Kasteel Doorwerth

  Sfeervol koetshuis als evenementenlocatie Doorwerth - None

  De ophaalbrug is de entree tot de sfeervolle binnenplaats waar je, naast Kasteel Doorwerth, het karakteristieke Koetshuis vindt. Hier binnen heet een knisperend haardvuur je welkom en wordt de ruimte zacht verlicht door kroonluchters en kaarsen. Welkom op één van de meest bijzondere evenementenlocaties van Nederland.

 • Hotel 't Speulderbos

  De meest creatieve vergaderlocatie op de Veluwe Garderen - Veluwe

  Vergaderen is leuk! Daar geloven wij bij Hotel ’t Speulderbos heilig in. Op deze vergaderlocatie, gelegen in één van de oudste bossen van ons land, voegen we creativiteit en plezier toe aan iedere bijeenkomst. Het effect? Bijeenkomsten vol ideeën, fun en samenwerking.

 • Résidence Groot Heideborgh

  Inspirerend vergaderen op de Veluwe Garderen - Veluwe

  Vergaderen en tegelijkertijd ontspannen? Het kan bij Résidence Groot Heideborgh! Kies jij voor een schommelstoel om nieuwe plannen te maken, een sfeervolle huiskamer voor een coaching sessie of voor de Buitenplaats waar je een onvergetelijk evenement organiseert midden in de Veluwse bossen?

Meer inspiratie

 • 15 - onbeperkt
  32,50 p.p.

  Escape the Room

  Ontsnap samen zo snel mogelijk en open als eerste de Mysterybox

 • 14 - 20
  Op maat

  Archery Tag

  De nieuwste vergaderbreak: Archery Tag. Welke collega schiet jij raak?

 • 10 - 2000
  Op maat

  Haka Workshop

  Tijdens deze workshop spat de energie er echt vanaf! Lichaamsbeweging speelt geen grote rol, maar mimiek wel. Als ijsbreker aan het begin van de dag of als energizer na de lunch, deze workshop is altijd een succes!