De Inspiratieruimtes

Kom jij vergaderen in een schommelstoel of aan de tafeltennistafel?

 • Tot 10 personen
 • Prijs op aanvraag
 • Flexibel

Ontspannen en tegelijkertijd vergaderen, het kan! Stel je eens voor dat je op een schommelstoel, met fantastisch uitzicht over het bos, uren kunt mijmeren over de toekomst of dat ene nieuwe project. Dan komen die ideeën vanzelf, denk je niet?

Met de opstelling in een vergaderruimte kun je alle kanten op. Maar soms vraagt een bijeenkomst om een ander decor dan een zakelijke setting met enkel die tafels en stoelen. Want doe je wat je altijd deed, dan krijg je wat je altijd kreeg.
Dus wat kies jij voor je volgende bijeenkomst? Een reguliere ruimte met tafels en stoelen of een inspirerende ruimte met een verrassende opstelling die alle ideeën en plannen direct in werking zet?

“Brainstormen tijdens een potje tafeltennis? Dat geeft inspiratie!”

Brainstormen

Wat dacht je van een brainstormsessie tijdens een wedstrijdje tafeltennis? Met plezier breng je op deze manier jezelf en je ideeën letterlijk in beweging. Noteer vervolgens alle nieuwe inzichten op de wanden: ruimte genoeg! 

Coaching

Ben je op zoek naar een passende ruimte voor een coaching sessie?
Wat dacht je van een sfeervolle huiskamer setting waarbij je niet aan tafel het gesprek voert, maar op een comfortabele bank.  

Aan de keukentafel

Iedereen herinnert zich vast wel een lastig gesprek aan de keukentafel. Hoe ingewikkeld de gesprekken soms kunnen zijn, samen zitten aan één tafel zorgt voor een gevoel van saamhorigheid. Iets dat ook zakelijk goed kan worden ingezet.

Waar zijn de inspiratieruimtes?

 • Résidence Groot Heideborgh

  Inspirerend vergaderen op de Veluwe Garderen - Veluwe

  Vergaderen en tegelijkertijd ontspannen? Het kan bij Résidence Groot Heideborgh! Kies jij voor een schommelstoel om nieuwe plannen te maken, een sfeervolle huiskamer voor een coaching sessie of voor de Buitenplaats waar je een onvergetelijk evenement organiseert midden in de Veluwse bossen?

`Met 6 verschillende inspiratieruimtes zit er altijd één bij die past bij jouw meetingdoel. Is het gezelschap groter dan 10 personen? Dan zijn deze ruimtes ook perfect in te zetten als break-out ruimte.'


             Bilderberg Hotels Garderen - General Manager - Wouter Wagelaar - Portret - 228x270px

Meer inspiratie

 • Vanaf 10 personen
  Op maat

  Workshop Schapendrijven

  Schapen en mensen hebben meer gemeen dan je denkt! Ontdek tijdens deze bijzondere teambuildingsactiviteit de diverse metaforen zoals communicatie, leiderschap en rollen binnen een groep. Wie heeft als eerste zijn schaapjes op het spreekwoordelijke droge?

 • Tot 10 personen
  Op maat

  In je eigen bubbel

  Om uit je bubbel te komen, moet je er soms eerst in. Letterlijk. Bubble Ball scoort het hoogst als het gaat om competitie, hilariteit en samenwerking. Duik jij de Bubble Ball in?

 • 50 tot 200 personen
  Prijs op aanvraag

  De Buitenplaats

  Een buitengewoon unieke outdoor locatie, verscholen in de bossen van Garderen. Kom jij dineren in de tent, barbecueën in het bos of loungen bij het water?