Inspiratiewandeling

Lunchwandeling voor de creatieve geest

 • 2 - 10 personen
 • 750 exclusief BTW
 • 1,5 tot 2 uur

Een teamdag was nog nooit zo productief. Want waarom zou je de lunchtijd niet betrekken bij het thema van de dag? We brengen jullie letterlijk en figuurlijk in beweging voor nieuwe inzichten en frisse inspiratie.

Wat ga je doen?

Stel je voor: je vertrekt met een heerlijk lunchpakketje richting de prachtig nabijgelegen bossen. De wind waait door je haren en zorgt voor een frisse neus. Onder begeleiding van Sandra Brandt, de klaagvrij expert en initiator van de klaagvrije maandag, ondervinden jullie de kracht van het eigen voorstellingsvermogen en werken jullie aan een positieve mindset. Het vertrekpunt is een uitdaging of thema waar jullie een frisse kijk voor kunnen gebruiken. Bij terugkomst hebben jullie een schat aan inzichten om de dag mee te vervolgen.

Inspiratiewandeling voor de creatieve geest

De inspiratiewandeling is een unieke werkvorm waarbij de tourleider jullie begeleid naar een verrassend resultaat. Het stimuleert de creatieve geest, zorgt voor samenwerking en versterkt een pro-actieve houding.

De inspiratiewandeling kan volledig op maat worden toegepast. Zo het is bijvoorbeeld mogelijk om het begin of eind van de sessie binnen te beginnen als onderdeel van een plenaire sessie. Ook zijn alle thema's of uitdagingen mogelijk als vertrekpunt. Wensen jullie een cultuur waarin minder geklaagd wordt of willen jullie de neuzen dezelfde kant op krijgen? Jullie komen sowieso met concrete stappen terug om ook na de wandeling in beweging te blijven. De inspiratiewandeling is het hele jaar door mogelijk, ook in de wintermaanden. Slecht weer bestaat niet zolang we zorgen voor passende kleding en lekker in beweging zijn.

"Sinds december 2015 beoefen ik een klaagvrij én oprecht leven ook in gedachten omdat het me heel veel oplevert. Het onderwerp bespreek ik graag in talkshows en interactieve lezingen."


             Sandra Brandt.jpg
“We brengen jullie letterlijk en figuurlijk in beweging en maken jullie teamdag zo compleet”

Voor wie?

Wil je als organisatie de neuzen dezelfde kant op krijgen? Wil je van een klaagcultuur af? Of wil je jouw team dichterbij elkaar brengen en vaste patronen doorbreken? De inspiratiewandeling is bijzonder geschikt om te nemen stappen helder te krijgen en wanneer je je team op een nieuwe, bijzondere manier met elkaar in gesprek wilt laten gaan.

Wat heb je nodig?

Draag voor de Inspiratiewandeling kleding en schoenen die afgestemd zijn op het weer. Wij zorgen voor heerlijke lunchpakketjes en warme chocolademelk of iets fris bij terugkomst.

Waar is de inspiratiewandeling?

 • Résidence Groot Heideborgh

  Inspirerend vergaderen op de Veluwe Garderen - Veluwe

  Vergaderen en tegelijkertijd ontspannen? Het kan bij Résidence Groot Heideborgh! Kies jij voor een schommelstoel om nieuwe plannen te maken, een sfeervolle huiskamer voor een coaching sessie of voor de Buitenplaats waar je een onvergetelijk evenement organiseert midden in de Veluwse bossen?

 • Hotel 't Speulderbos

  De meest creatieve vergaderlocatie op de Veluwe Garderen - Veluwe

  Vergaderen is leuk! Daar geloven wij bij Hotel ’t Speulderbos heilig in. Op deze vergaderlocatie, gelegen in één van de oudste bossen van ons land, voegen we creativiteit en plezier toe aan iedere bijeenkomst. Het effect? Bijeenkomsten vol ideeën, fun en samenwerking.

Meer inspiratie