Belevingsdiner

Een avond vol culinaire verrassingen

  • Vanaf 10 personen
  • Vanaf € 52,50 p.p.
  • 2 uur

Heb je ooit de volgende gerechten op een menukaart zien staan? Een hoofdgerecht in sardineblik en een frikandel met mayo en friet als dessert? Ja echt, je leest het goed! Laat je verbazen, verrassen en inspireren tijdens dit bijzondere diner.

Wat ga je doen?

Het belevingsdiner is een unieke avond die al je zintuigen prikkelt. Waarbij niets is wat het lijkt. Onze chefs zetten hun creativiteit graag in om een diner samen te stellen dat zal verrassen maar ook volledig aansluit bij de kernwaarden van het bedrijf of de doelstellingen van een bijeenkomst. Om de beleving compleet te maken kan een proeverij van bijpassende wijnen niet ontbreken. Proef jij welke drankjes er in het donkere glas geserveerd worden zonder dat je de inhoud kunt zien?

“Onze creatieve chefs zorgen ervoor dat jouw diner een culinaire beleving wordt”

Waar beleef je het Belevingsdiner?

Restaurant Kingstreet van Bilderberg Hotel de Keizerskroon is het decor voor deze onvergetelijke avond. Met de creatieve chef Steve Sykes aan het roer staat Kingstreet op nummer 1 van de Iens restaurant Top 5 in Apeldoorn.

Voor wie?

Het belevingsdiner is een unieke manier van dineren met elkaar. Het prikkelt al je zintuigen en geeft direct inspiratie! Daarnaast is het ook een leuke afwisseling op de reguliere diners die normaal op het menu staan. Niets is wat het lijkt...

Wat zit er inbegrepen in het Belevingsdiner?

  • Culinaire driegangen verrassing van de chef
  • Bijpassend wijnarrangement mogelijk

Waar is het Belevingsdiner?

  • Hotel De Keizerskroon

    Royale vergaderlocatie in de stad Apeldoorn Apeldoorn - Veluwe

    Van oudsher de herberg van Paleis het Loo, vandaag de dag een royale vergaderlocatie. Een hoog serviceniveau is onze standaard. Wij hebben aandacht voor jou zodat jij je kunt richten op het doel van je verblijf. Hier krijgt jouw vergadering, training of heidag een koninklijk tintje.

Meer inspiratie