Belevingsdiner

Een avond vol culinaire verrassingen

  • Vanaf 10 personen
  • Vanaf € 52,50 p.p.
  • 2 uur

Eten verbindt, ontspant en viert. Maar kan eten ook inspireren? Bij het Belevingsdiner van Hotel De Keizerskroon in Apeldoorn is het antwoord volmondig 'Ja!'. Laat je verrassen en prikkel al je zintuigen in dit unieke diner voor zakelijke groepen.

Wat ga je doen?

Met het belevingsdiner is niets wat het lijkt! Heb je ooit de volgende gerechten op een menukaart zien staan? Een hoofdgerecht in sardineblik en een frikandel met mayo en friet als dessert? Ja echt, je leest het inderdaad goed! Dit is slechts een voorbeeld van wat onze chefs graag voor jullie koken. Onze chefs zetten hun creativiteit graag in om een diner samen te stellen dat volledig aansluit bij de kernwaarden van het bedrijf of de doelstellingen van een bijeenkomst. Om de beleving compleet te maken kan een proeverij van bijpassende wijnen niet ontbreken. Proef jij wat voor een drankjes er in het donkere glas geserveerd worden?

“Onze creatieve chefs zorgen ervoor dat jouw diner een culinaire beleving wordt”

Waar beleef je het Belevingsdiner?

Restaurant Kingstreet van Bilderberg Hotel de Keizerskroon is het decor voor deze onvergetelijke avond. Met de creatieve chef Steve Sykes aan het roer staat Kingstreet op nummer 1 van de Iens restaurant Top 5 in Apeldoorn.

Voor wie?

Het belevingsdiner is een unieke manier van dineren met elkaar. Het prikkelt al je zintuigen en geeft direct inspiratie! Daarnaast is het ook een leuke afwisseling op de reguliere diners die normaal op het menu staan. Niets is wat het lijkt...

Wat zit er inbegrepen in het Belevingsdiner?

  • Culinaire driegangen verrassing van de chef
  • Bijpassend wijnarrangement mogelijk

Waar is het Belevingsdiner?

Meer inspiratie