Giant Mountainbike Clinic

Sportieve afwisseling tijdens de trainingssessie

 • Vanaf 10 personen
 • € 52,50 p.p.
 • 1,5 uur

De Giant Mountainbike Clinic zorgt voor een sportieve afwisseling tijdens de trainingssessie onder begeleiding van Paul Zwanenburg.

Wat ga je doen?

Het bosgebied rondom Résidence Groot Heideborgh is de perfecte setting voor een Mountainbike Clinic. Het gaat hierbij om meer dan alleen hard fietsen. Met de Mountainbike Clinic wordt er gezorgd voor een sportieve afwisseling tijdens de trainingssessie. Het is een energieopwekkende teambuildingsactiviteit onder leiding van Paul Zwanenburg, die ook nog eens verrassend leerzaam is. Er is aandacht voor onder andere bochtentechniek en fietsbeheersing, maar ook aan coördinatie, fietstechniek en controle over je fiets.

“Aangename afwisseling in de mooie natuur van Groot Heideborgh waarbij het gaat om meer dan alleen hard fietsen”

Wie geeft de workshop?

Paul Zwanenburg van BikeControl verzorgt deze clinic. Hij wil aan het grote publiek laten zien dat mountainbiken méér is dan alleen hard fietsen.

Voor wie?

Bestaat jullie team uit enthousiaste deelnemers die houden van een energieke en sportieve activiteit? Dan is de Giant Mountainbike Clininc uitermate geschikt voor jullie! 

Wat heb je nodig?

De clinic is een sportieve activiteit die buiten plaatsvindt. Sportieve kleding en (buiten) sportschoenen zijn een must.

Wat zit er inbegrepen bij deze clinic?

 • Professionele begeleiding
 • Giant mountainbike fietsen

Waar is de Giant Mountainbike Clinic?

 • Résidence Groot Heideborgh

  Inspirerend vergaderen op de Veluwe Garderen - Veluwe

  Vergaderen en tegelijkertijd ontspannen? Het kan bij Résidence Groot Heideborgh! Kies jij voor een schommelstoel om nieuwe plannen te maken, een sfeervolle huiskamer voor een coaching sessie of voor de Buitenplaats waar je een onvergetelijk evenement organiseert midden in de Veluwse bossen?

Meer inspiratie

 • Vanaf 10 personen
  Vanaf € 50 p.p.

  Een dag met een topsporter

  Werk stap voor stap naar jullie ultieme einddoel: goud!

 • Vanaf 2 personen
  Op maat

  Tour de Grotte

  Down under in Nederland: in de Valkenburgse grotten kan het! Op een mountainbike ga je Nederlands meest beroemde gangenstelsel in en ga je op avontuur. Dan moet je alleen niet bang zijn in het donker...

 • Tot 10 personen
  Op maat

  In je eigen bubbel

  Om uit je bubbel te komen, moet je er soms eerst in. Letterlijk. Bubble Ball scoort het hoogst als het gaat om competitie, hilariteit en samenwerking. Duik jij de Bubble Ball in?