Haka Workshop

Geef energie aan jouw bijeenkomst

 • 10 - 2000
 • Op maat
 • 5 minuten - 2 uur

Tijdens deze workshop spat de energie er echt vanaf! Lichaamsbeweging speelt geen grote rol, maar mimiek wel. Als ijsbreker aan het begin van de dag of als energizer na de lunch, deze workshop is altijd een succes!

Wat ga je doen?

Deze workshop lijkt misschien niet aan iedereen besteed, maar niets is minder waar. Zelfs voor die collega die eigenlijk nooit meedoet, is dit een hele leuke workshop. De workshop is namelijk niet intensief, omdat vooral de mimiek een belangrijke rol speelt. Wil je weer de energie in het team krijgen? Voor verbinding zorgen? Of juist weer zorgen voor teambuilding? Dan is de Haka workshop echt de workshop voor jou.

“Verrassend genoeg deed echt iederen mee. Niemand kon stil blijven zitten.”

Voor wie?

De haka workshop is voor iedereen leuk. Je kan de workshop op verschillende manier inzetten en dat maakt het ook zo verrassend. Gebruik Haka als de kick-off van jouw meeting, voor bijvoorbeeld 5 tot 10 minuten, om de meeting vol energie te beginnen. Of kies deze workshop als 'break' tijdens die langdurige meeting, of juist als een energizer. In slechts 20 minuten, is de middagdip verleden tijd. 

Wat heb je nodig?

Voor deze workshop heb je niks speciaals nodig. Je zou het zelfs op hakken kunnen doen, want het is niet super intensief. Je zult de workshop wel intenser beleven als je een open houding aanneemt. 

Waar is de Haka Workshop?

 • Résidence Groot Heideborgh

  Inspirerend vergaderen op de Veluwe Garderen - Veluwe

  Vergaderen en tegelijkertijd ontspannen? Het kan bij Résidence Groot Heideborgh! Kies jij voor een schommelstoel om nieuwe plannen te maken, een sfeervolle huiskamer voor een coaching sessie of voor de Buitenplaats waar je een onvergetelijk evenement organiseert midden in de Veluwse bossen?

 • Hotel 't Speulderbos

  De meest creatieve vergaderlocatie op de Veluwe Garderen - Veluwe

  Vergaderen is leuk! Daar geloven wij bij Hotel ’t Speulderbos heilig in. Op deze vergaderlocatie, gelegen in één van de oudste bossen van ons land, voegen we creativiteit en plezier toe aan iedere bijeenkomst. Het effect? Bijeenkomsten vol ideeën, fun en samenwerking.

 • Hotel De Bilderberg

  Congreslocatie in het groen Oosterbeek - Veluwe

  Een prachtig landgoed, verscholen in de bossen bij Arnhem. Een diversiteit aan vergaderfaciliteiten gecombineerd met uitstekende service. Een plek met een rijke historie; hier vond namelijk de eerste Bilderbergconferentie plaats. Welkom bij Hotel De Bilderberg. Dé partner in de organisatie van bijzondere bijeenkomsten.

Meer inspiratie

 • Tot 10 personen
  Op maat

  In je eigen bubbel

  Om uit je bubbel te komen, moet je er soms eerst in. Letterlijk. Bubble Ball scoort het hoogst als het gaat om competitie, hilariteit en samenwerking. Duik jij de Bubble Ball in?

 • 14 - 20
  Op maat

  Archery Tag

  De nieuwste vergaderbreak: Archery Tag. Welke collega schiet jij raak?

 • 5 - 20
  135 voor de hele groep

  Wandelen met de boswachter

  Het bos heeft iets magisch. Zowel tijdens het ochtendgloren, als wanneer de zon weer ondergaat en de dieren tevoorschijn komen. Ga jij mee op avontuur met één van onze boswachters?