Haka Workshop

Geef energie aan jouw bijeenkomst

 • 10 - 2000
 • Op maat
 • 5 minuten - 2 uur

Tijdens deze workshop spat de energie er echt vanaf! Lichaamsbeweging speelt geen grote rol, maar jouw mimiek wel. Echt iedereen kan meedoen aan deze workshop.

Wat ga je doen?

Deze workshop lijkt misschien niet aan iedereen besteed, maar niets is minder waar. Zelfs voor die collega die eigenlijk nooit meedoet, is dit een hele leuke workshop. De workshop is namelijk niet intensief, omdat vooral de mimiek een belangrijke rol speelt. Wil je weer de energie in het team krijgen? Voor verbinding zorgen? Of juist weer zorgen voor teambuilding? Dan is de Haka workshop echt de workshop voor jou.

“Verrassend genoeg deed echt iederen mee. Niemand kon stil blijven zitten.”

Voor wie?

De haka workshop is voor iedereen leuk. Je kan de workshop op verschillende manier inzetten en dat maakt het ook zo verrassend. Gebruik Haka als de kick-off van jouw meeting, voor bijvoorbeeld 5 tot 10 minuten, om de meeting vol energie te beginnen. Of kies deze workshop als 'break' tijdens die langdurige meeting, of juist als een energizer. In slechts 20 minuten, is de middagdip verleden tijd. 

Wat heb je nodig?

Voor deze workshop heb je niks speciaals nodig. Je zou het zelfs op hakken kunnen doen, want het is niet super intensief. Je zult de workshop wel intenser beleven als je een open houding aanneemt. 

Waar is de Haka Workshop?

Meer inspiratie

 • Tot 10 personen
  Op maat

  In je eigen bubbel

  Bubble ball staat garant voor veel lachende gezichten, maar ook met een competitief element erin.

 • 14 - 20
  Op maat

  Archery Tag

  De nieuwste vergaderbreak: Archery Tag. Welke collega schiet jij raak?

 • 5 - 20
  135 voor de hele groep

  Wandelen met de boswachter

  De boswachter neemt je mee op pad. Zo ontdek je de prachtige verhalen van het bos.