Een onvergetelijke meeting

Alle informatie voor een waardevolle en persoonlijke meeting of event

Al jarenlang is Bilderberg de plek om samen te komen. Voor een vergadering, een training of een mooi event. Op deze pagina vind je alle actuele informatie over het organiseren van een meeting of event bij Bilderberg.

Mogen we je direct van inspiratie voorzien voor jouw volgende meeting? Bekijk dan deze pagina. Wil je een reservering maken of wijzigen? Neem dan direct contact op met de betreffende locatie of vul hier ons contactformulier in. 

Mogelijkheden om samen te komen

Bilderberg Buiten

Geef je bijeenkomst letterlijk alle ruimte

Ben jij op zoek naar inspiratie om jouw meeting buiten vorm te gaan geven? Laat je verrassen door onze bijzondere buitenlocaties met talloze mogelijkheden om elkaar te ontmoeten, met elkaar te eten en met elkaar te spelen.

Online locatiebezoek

Online kennismaken met de hotels van Bilderberg? Dat kan! Met onze Virtual Tours 'loop' je door het hotel alsof je echt op locatie bent. Handig tijdens jouw zoektocht naar een locatie voor de volgende meeting of juist om te delen met interne en externe betrokkenen van de bijeenkomst. Mogen we je begeleiden tijdens een virtuele rondleiding? Dat doen we graag! 

Meer informatie

Hybride Events

Hybride bijeenkomsten zijn niet meer weg te denken in het landschap van meetings & events. Deze combinatie van online en offline samenkomen biedt volop mogelijkheden om jouw bijeenkomst te organiseren. Hybride vergaderen in 1 ruimte op 1 locatie, op 1 locatie met meerdere ruimtes of op meerdere locaties: het kan allemaal!

Meer informatie

Hybride Studio

Een zakelijke setting, met een informele sfeer. Dat zijn de hybride studio's bij Bilderberg. Op elke locatie is een studio te realiseren die het unieke decor is voor jouw webcast of webinar. Compleet met intelligente camera welke meebeweegt met de spreker, uitstekend geluid, studioverlichting, diverse LCD schermen voor visuele ondersteuning en een virtueel whiteboard.

Vraag brochure aan

Eten & Drinken

Verbinding

Samen eten en drinken verbindt

Eetmomenten zijn bij uitstek hét moment om nieuwe energie op te doen en met elkaar de verbinding op te zoeken. Met (h)eerlijke ingrediënten, verse producten en zo min mogelijk verspilling. Maar vooral: met heel veel smaak. Zo zorgen we goed voor jou, je gasten én voor de wereld om ons heen.

Veiligheid & Hygiëne

Een goede hygiëne op onze locaties, daar mag je op vertrouwen. Onze openbare ruimtes worden regelmatig gereinigd. Oppervlaktes zoals handgrepen, liftknopjes en trapleuningen, worden zorgvuldig gedesinfecteerd. Contactmomenten worden zoveel mogelijk beperkt. De hotelkamer wordt in de meeste hotels schoongemaakt zoals je van ons gewend bent. Wij maken de hotelkamer schoon wanneer je niet op de kamer bent. In enkele hotels wordt de hotelkamer alleen op verzoek schoongemaakt. Laat gerust weten wat jouw wensen hierin zijn. Uiteraard zijn er nieuwe handdoeken en badkamer artikelen beschikbaar. Daarnaast vind je in de hotels op diverse plekken desinfecterende handgels.

Over de vergaderruimtes

De vergaderruimte

Er zijn diverse vergaderopstellingen mogelijk, onze Event Regisseurs helpen je graag met de keuze van de juiste opstelling. De ruimte is voor aankomst volledig schoongemaakt en gladde oppervlakten worden gedesinfecteerd. In de ruimte is handgel en desinfectie spray aanwezig. Gedurende de pauzes wordt gelucht en schoongemaakt.

Ventilatie

Al onze hotels beschikken over ventilatiesystemen die ingesteld zijn op buitenluchtaanzuiging. Dit betekent dat er alleen verse lucht binnenkomt, er wordt geen hergebruik gemaakt van de in de ruimtes aanwezige lucht. Per uur worden onze volledige ruimtes 3 tot 5 maal voorzien van vers gezuiverde buitenlucht, deze lucht wordt uiteraard extra gefilterd door de filters aanwezig in de luchtbehandelingssystemen.

Inspiratie

Zij gingen je voor

Contact

"Met veel plezier denk ik mee in de mogelijkheden om jouw volgende bijeenkomst te organiseren. Of dat nu buiten plaats gaat vinden, op locatie of in hybride vorm: we gaan er samen een succes van maken!"


             Marieke_Transparant_spiegelbeeld.png

Ons beleid kan wijzigen wanneer de situatie er om vraagt. Indien er wijzigingen plaatsvinden, zullen wij dit op deze pagina vermelden. Desondanks zijn de richtlijnen in het hotel leidend. Er kunnen dus geen rechten worden ontleend aan de informatie op deze pagina.

Heb je nog vragen met betrekking tot onze richtlijnen? Neem dan contact op met het desbetreffende hotel waar jij jouw meeting of event organiseert. Onze reserveringsmedewerkers staan voor je klaar. 

Laatste update: 25-02-2022, 15.30 uur