Inspiratie

Geef jouw bijeenkomst of evenement meer impact met een bijzonder programma, smaakvolle workshop of gezamenlijke activiteit.

Activiteiten voor ieder budget

Een korte energizer of een avondvullend programma; er zijn mogelijkheden voor ieder budget. 

Actviteiten voor ieder doel

Voor ieder doel een passend voorstel: teambuilding, netwerken, plezier, ontspanning en meer.

Aantal personen

Met welk aantal personen jullie ook zijn, er is altijd een activiteit wat bij jullie past.

Fun verbindt!

Bij Bilderberg geloven we dat een bijeenkomst pas écht succesvol is als we samen plezier maken. Lachende gezichten, high fives, zelfbedachte yells. Zie jij het al voor je? Het breekt het ijs in de groep, het opent een gesprek tussen twee onbekenden en creëert begrip voor elkaar. Kies voor een verfrissende energizer tegen de middagdip of koppel de inhoud van de activiteit, aan de inhoud van het programma. Zo maak je de cirkel rond. Let's have fun!

Actief

Even iedereen wakker schudden tijdens de middagdip? Kies een actviteit in de buitenlucht!

Culinair

Lekker eten, daar weten we bij Bilderberg alles van! Ervaar de kracht van samen eten. Want goed eten, in goed gezelschap, verbindt.

 • Vanaf 10 personen
  Vanaf € 52,50 p.p.

  Belevingsdiner

  Een hoofdgerecht in sardineblik en een frikandel met mayo als dessert. Het belevingsdiner verbaast, verrast en inspireert. Durf jij aan tafel?

 • Vanaf 20 vergadergasten
  Op maat

  Workshop vlaai bakken

  Waar je in Limburg ook komt, overal wordt je een stuk heerlijke Limburgse vlaai aangeboden. Het is het culinaire symbool voor deze bourgonische provincie. Tijdens deze smaakvolle activiteit worden alle zintuigen ingezet om achter de geheime ingrediënten te komen.

Inspirerend

Soms gebeurt wat goed is voor je bedrijf juist buiten je bedrijf. Ga buiten de gebaande paden met deze inspirerende actviteiten.

Teambuilding

Wie pakt van nature de leiding tijdens deze verrassende activiteiten?

 • Vanaf 10 personen
  Op maat

  Workshop Schapendrijven

  Schapen en mensen hebben meer gemeen dan je denkt! Ontdek tijdens deze bijzondere teambuildingsactiviteit de diverse metaforen zoals communicatie, leiderschap en rollen binnen een groep. Wie heeft als eerste zijn schaapjes op het spreekwoordelijke droge?

 • Tot 10 personen
  Op maat

  In je eigen bubbel

  Om uit je bubbel te komen, moet je er soms eerst in. Letterlijk. Bubble Ball scoort het hoogst als het gaat om competitie, hilariteit en samenwerking. Duik jij de Bubble Ball in?

 • 14 - 20
  Op maat

  Archery Tag

  De nieuwste vergaderbreak: Archery Tag. Welke collega schiet jij raak?

 • Vanaf 2 personen
  Op maat

  Roofvogelworkshop

  Het gevoel dat je krijgt wanneer een krachtige roofvogel doelgericht op je af komt vliegen en op je arm landt, is niet uit te leggen. Dat moet je ervaren! Aanschouw deze prachtige vogels van dichtbij en leer valkenieren in één dag.

 • 10 - 2000
  Op maat

  Haka Workshop

  Tijdens deze workshop spat de energie er echt vanaf! Lichaamsbeweging speelt geen grote rol, maar mimiek wel. Als ijsbreker aan het begin van de dag of als energizer na de lunch, deze workshop is altijd een succes!

 • Als extra te boeken bij een meeting
  Tot 20 personen €635, daarna €10 p.p.

  Landgoedspelen

  De Landgoedspelen waarbij jullie terug zullen gaan naar het verleden.

Bilderberg Buiten

Inspiratie voor een onvergetelijk event

Even weg van de betonnen jungle, naar een groene omgeving waar je alleen de vogels hoort fluiten. Lange zomeravonden boordevol sfeer én smaak. Van een intieme picknick tot een eigen foodfestival met diverse foodtrucks. Welk event organiseer jij dit voorjaar?

Vertier

Lachende gezichten, high fives, zelfbedachte yells. Een bijeenkomst is pas écht succesvol is wanneer je samen plezier maakt.

Ontspanning

Bij een geslaagde bijeenkomst wisselen inspanning en ontspanning elkaar af. Geef elkaar de ruimte tijdens deze relaxte activiteten.

Om te delen

Handig: een overzicht van alle Bilderberg Buiten Activiteiten

Ontmoet Marieke, specialist in bijzondere ontmoetingen. Zij maakt elke zakelijke bijeenkomst bijzonder. Dat begint met een simpele vraag: wat is het doel van jouw meeting? Om vervolgens samen een programma samen te stellen waarmee je dat doel behaalt.


             Marieke Jongbloed 2022 Transparant.png