Iedere maand #outofoffice inspiratie

Schrijf je in voor onze zakelijke nieuwsbrief en ontvang inspiratie voor jouw volgende vergadering

Dit mag je verwachten

in onze nieuwsbrief

Locatie inspiratie

Vergaderen in de bruisende energie van de stad. Brainstormen in het bos waar je ideeën letterlijk alle ruimte krijgen. Een bijzonder diner in een authentiek kasteel. Welke vergaderlocatie je ook kiest, bij Bilderberg ben je verzekerd van een inspirerende omgeving, uitstekende service en smaakvol eten en drinken.

Lees meer

Verhalen

Inspirerende gasten zoals Erik Mouthaan, Ronald Koeman en Eduard Schaepman nemen je mee in hun ultieme #outofofficemoment. In de #outofoffice guides gaan wij de samenwerking aan met psychologen, trainers en coaches om meer te leren over nieuwe manieren van werken. 

Lees meer

Inspiratie

Samen plezier maken is hét ingrediënt om onderlinge verbinding tot stand te brengen. Start de dag energiek door samen de Haka te doen, of ga tussendoor naar buiten voor een sportieve activiteit. Geniet samen van een belevingsdiner of bekijk de groepsdynamiek tijdens schapendrijven.

Lees meer

Bekijk hier onze nieuwsbrieven

Kick-Off Events anno 2022

Het eerste kwartaal van het jaar is traditiegetrouw dé tijd voor een kick-off meeting. Samenkomen, nieuwe plannen lanceren of een nieuwe start maken, kan echter altijd. We graag weer écht verbinding maken met elkaar. Maar hoe breng je die verbinding tot stand tijdens een meeting?

Bekijk deze nieuwsbrief

Zomers leesvoer

Welke plannen je ook hebt deze zomer, wij hopen dat je er echt van kunt genieten. Dat je echt #outofoffice kunt gaan. Met deze unieke afwezigheidsberichten heb je in ieder geval geen zorgen over je zakelijke e-mail. Hiermee tover je namelijk een lach op het gezicht van de ontvanger.

Bekijk deze nieuwsbrief

Meetings in de buitenlucht

Het vinden van de perfecte locatie voor een bijeenkomst kan een lastige zoektocht zijn. Soms zie je zelfs door de bomen het bos niet meer! Bilderberg heeft de oplossing: zoek jouw locatie juist tussen die bomen en ga naar buiten! Want daar vind je de meest unieke vergaderlocaties.

Bekijk deze nieuwsbrief

Ontmoet Marieke, regisseur van bijzondere ontmoetingen. Zij maakt elke zakelijke bijeenkomst bijzonder. Samen met jou kijkt ze naar de meest passende locatie en zorgt ze voor een programma met impact.


             Marieke Jongbloed 2022 Transparant.png