Iedere maand #outofoffice inspiratie

Schrijf je in voor onze zakelijke nieuwsbrief en ontvang inspiratie voor jouw volgende vergadering

Dit mag je verwachten

in onze nieuwsbrief

Locatie inspiratie

Vergaderen in de bruisende energie van de stad. Brainstormen in het bos waar je ideeën letterlijk alle ruimte krijgen. Een bijzonder diner in een authentiek kasteel. Welke vergaderlocatie je ook kiest, bij Bilderberg ben je verzekerd van een inspirerende omgeving, uitstekende service en smaakvol eten en drinken.

Lees meer

Verhalen

Inspirerende gasten zoals Erik Mouthaan, Ronald Koeman en Eduard Schaepman nemen je mee in hun ultieme #outofofficemoment. In de #outofoffice guides gaan wij de samenwerking aan met psychologen, trainers en coaches om meer te leren over nieuwe manieren van werken. 

Lees meer

Inspiratie

Samen plezier maken is hét ingrediënt om onderlinge verbinding tot stand te brengen. Start de dag energiek door samen de Haka te doen, of ga tussendoor naar buiten voor een sportieve activiteit. Geniet samen van een belevingsdiner of bekijk de groepsdynamiek tijdens schapendrijven.

Lees meer

Bekijk hier onze nieuwsbrieven

Dé vergaderlocatie van 2023

Aandacht, een oprechte glimlach, voelen dat je écht welkom bent. Onze definitie van gastvrijheid. Hier werk je vol focus aan je doelen; wij regelen de rest. Hotel De Keizerskroon is met haar pas gerenoveerde hotelkamers dé vergaderlocatie van 2023. Waarom? Je leest het hier.

Bekijk deze nieuwsbrief

Ludieke out of office replies

Welke plannen je ook hebt deze zomer, wij hopen dat je er echt van kunt genieten. Dat je echt #outofoffice kunt gaan. Met deze unieke afwezigheids- berichten heb je in ieder geval geen zorgen over je zakelijke e-mail. Hiermee tover je namelijk een lach op het gezicht van de ontvanger.

Bekijk deze nieuwsbrief

Meetings in de buitenlucht

Het vinden van de perfecte locatie voor een bijeenkomst kan een lastige zoektocht zijn. Soms zie je zelfs door de bomen het bos niet meer! Bilderberg heeft de oplossing: zoek jouw locatie juist tussen die bomen en ga naar buiten! Want daar vind je de meest unieke vergaderlocaties.

Bekijk deze nieuwsbrief

Ontmoet Marieke, regisseur van bijzondere ontmoetingen. Zij maakt elke zakelijke bijeenkomst bijzonder. Samen met jou kijkt ze naar de meest passende locatie en zorgt ze voor een programma met impact.


             Marieke Jongbloed 2022 Transparant.png