Iedere maand #outofoffice inspiratie

Schrijf je in voor onze zakelijke nieuwsbrief en ontvang inspiratie voor jouw volgende vergadering

Dit mag je verwachten

in onze nieuwsbrief

Locatie inspiratie

Vergaderen in de bruisende energie van de stad. Brainstormen in het bos waar je ideeën letterlijk alle ruimte krijgen. Een bijzonder diner in een authentiek kasteel. Welke vergaderlocatie je ook kiest, bij Bilderberg ben je verzekerd van een inspirerende omgeving, uitstekende service en smaakvol eten en drinken.

Lees meer

Verhalen

Inspirerende gasten zoals Erik Mouthaan, Ronald Koeman en Eduard Schaepman nemen je mee in hun ultieme #outofofficemoment. In de #outofoffice guides gaan wij de samenwerking aan met psychologen, trainers en coaches om meer te leren over nieuwe manieren van werken. 

Lees meer

Inspiratie

Samen plezier maken is hét ingrediënt om onderlinge verbinding tot stand te brengen. Start de dag energiek door samen de Haka te doen, of ga tussendoor naar buiten voor een sportieve activiteit. Geniet samen van een belevingsdiner of bekijk de groepsdynamiek tijdens schapendrijven.

Lees meer

Bekijk hier onze nieuwsbrieven

Hoe ga je uit als je altijd 'aan' staat?

Als je werkt op één van de mooiste #outofoffice locaties van Nederland, waar ga je dan heen om zelf tot rust te komen? Hotelmanager van Hotel De Bilderberg, MaryLoes Baur, vindt haar ontspanning juist dichtbij huis en neemt je mee #outofoffice.

Bekijk deze nieuwsbrief

Efficient en relaxt werken: het kan

De zomer is voorbij en daarmee staat het drukke vergaderseizoen voor de deur. Hoe kun je deze periode van start gaan zonder overweldigd te raken? En hoe laat je de techniek voor je werken? Chillionaire’ Daniëlle van Zeelst biedt hulp.

Bekijk deze nieuwsbrief

De kracht van meerdaagse meetings

Echte veranderingen gebeuren buiten de vergaderruimte. Zo leidt een wandeling tot nieuwe inzichten en wordt tijdens een diner het echte gesprek gevoerd. Alleen verandering kost tijd. Tijd die je wint door de bijeenkomst te verlengen. Blijf eten én slapen, dan ben je pas echt #outofoffice.

Bekijk deze nieuwsbrief

Ontmoet Marieke, specialist in bijzondere ontmoetingen. Zij maakt elke zakelijke bijeenkomst bijzonder. Samen met jou kijkt ze naar de meest passende locatie en zorgt ze voor een programma met impact.


             Marieke Jongbloed 2022 Transparant.png