Kasteel Vaalsbroek FAQ

  • Inchecken vanaf 14.30 uur

  • Uitchecken tot 11.00 uur

  • Huisdieren toegestaan - € 35 per nacht

  • Mindervaliden kamers beschikbaar

  • Fietshuur beschikbaar

  • Gratis parkeren

GASTVRIJ OP AFSTAND

We verzekeren u ervan dat ook in deze onzekere tijd het welzijn van onze gasten en onze medewerkers onze hoogste prioriteit blijft. Zoals altijd staan wij voor u klaar, nu en in de toekomst.

Inchecken en uitchecken

Vanaf hoe laat kan ik inchecken?

Bij Kasteel Vaalsbroek kunt u vanaf 14.30 uur inchecken. Eerder aankomen is uiteraard mogelijk. Wanneer uw kamer nog niet gereed is, kunnen wij de bagage voor u opslaan. Uw reservering is gegarandeerd tot 18.00 uur op de dag van aankomst. Indien u later aankomt, ontvangen wij hier graag een melding van zodat uw kamer niet vrij gegeven wordt voor nieuwe reserveringen.

TOT HOE LAAT KAN IK UITCHECKEN?

U kunt tot 11.00 uur van uw kamer gebruik maken. Wilt u later uitchecken? Dan is dat mogelijk op basis van beschikbaarheid en tegen extra kosten. Neem hiervoor contact op met het hotel.

Parkeren en bereikbaarheid

IS HET MOGELIJK OM BIJ HET HOTEL TE PARKEREN?

Parkeren doet u gratis op het parkeerterrein naast het hotel.

HEEFT HET HOTEL EEN OPLAADPUNT VOOR ELEKTRISCHE AUTO'S?

Kasteel Vaalsbroek beschikt over 2 laadpalen voor elektrische voertuigen.

IS HET HOTEL MAKKELIJK TE BEREIKEN MET HET OPENBAAR VERVOER?

Kasteel Vaalsbroek is te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf Station Maastricht pakt u bus 350 richting Aachen Centrum. U stapt uit bij de halte Mamelis waar u vervolgens overstapt op bus 59 richting Vaals. U stapt uit bij de bushalte Vaalsbroek. Vanaf deze halte is het een minuut lopen naar Kasteel Vaalsbroek.

Plan uw route

Fitness en wellness

Fitness

Kasteel Vaalsbroek beschikt over een gratis fitnessruimte, hier vindt u onder andere fietsen, crosstrainers, roeiapparaten, loopbanden en verschillende apparaten met gewichten. De fitnessruimte is op basis van reservering geopend van 07.00 uur tot 22.00 uur. 

Zwembad en sauna

Als gast van het hotel kunt u gratis gebruik maken van het binnenzwembad en onze sauna op reservering. Het zwembad en de sauna zijn dagelijks geopend van 07.00 uur tot 22.00 uur. Badkleding is verplicht in zowel het zwembad als de sauna. Reserveren van het zwembad gaat per uur, omdat er een maximaal aantal mensen is toegestaan in het zwembad. In ons Wellness Centre kunt u terecht voor heerlijke gezichtsbehandelingen, massages, pedicure en lichaamspakkingen. Het Wellness Centre is dagelijks geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur. Behandelingen zijn uitsluitend op basis van reservering.

Mijn reservering

Hoe kan ik reserveren?

U maakt uw reservering eenvoudig online. Wilt u liever persoonlijk contact? Bel dan naar +31 (0)43 308 93 08 of mail naar vaalsbroek@bilderberg.nl. U ontvangt een bevestiging per e-mail. U betaalt bij aankomst in het hotel (met uitzondering van het voordeeltarief, waarbij vooraf een creditcard garantie wordt gevraagd).

Kan ik mijn reservering wijzigen?

Uw reservering online wijzigen is mogelijk. In de ontvangen e-mail met uw reserveringsbevestiging kunt u onderaan het kopje 'reservering wijzigen' vinden. Wanneer u hier op klikt, komt u in de reserveerstraat om zo uw reservering aan te passen. Uiteraard helpen we u ook graag persoonlijk per e-mail of telefoon.

Hoe is de totaalprijs van mijn reservering opgebouwd?

De totaalprijs van uw reservering bestaat uit uw verblijfskosten, service charge en toeristenbelasting. De service charge geldt voor personen vanaf 12 jaar en is een standaardbedrag van € 2,20 per persoon per nacht. De toeristenbelasting wordt bepaald door de gemeente en is hierdoor per hotel verschillend.

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?

Het is mogelijk uw verblijf bij Kasteel Vaalsbroek kosteloos te annuleren tot 48 uur voor aankomst tenzij anders vermeld.

Wat houdt de beste prijsgarantie in?

Vergelijken hoeft niet meer, via de website van Bilderberg ontvangt u de beste prijs voor uw hotelovernachting én krijgt u korting op het uitgebreide ontbijt van Bilderberg. Bovendien heeft u keuze uit álle kamertypes die beschikbaar zijn in het hotel. Kies bijvoorbeeld voor een kamer met balkon of terras of een junior suite.

Kinderen

Is het hotel geschikt voor families?

Ja, kinderen zijn in Kasteel Vaalsbroek meer dan welkom. Het is op diverse kamers mogelijk een extra (kinder)bed te plaatsen. Daarnaast betaalt u voor kinderen tot en met 11 jaar, bij een overnachting met ontbijt, alleen voor het bijzetten van het extra (kinder) bed. Lees meer.

BESCHIKT HET HOTEL OVER FAMILIEKAMERS?

Ja, Kasteel Vaalsbroek beschikt over kamers met een tussendeur en diverse ruime Suites met een aparte kamer waar een slaapbank is geplaatst.

Zijn er speciale tarieven voor kinderen?

Bij een overnachting met ontbijt verblijven kinderen tot en met 11 jaar gratis. U betaalt dan alleen voor de eventuele kosten van het bijzetten van een (extra) kinderbed. Bij arrangementen met diner of andere extra's betaalt u voor kinderen een gereduceerd tarief.

Overige vragen

Mag ik mijn hond meenemen?

Honden zijn welkom bij Kasteel Vaalsbroek voor € 35 per hond (maximaal 2 honden per kamer). Honden zijn niet toegestaan in de restaurants en wellness.

Heeft u kamers voor mindervaliden?

Kasteel Vaalsbroek beschikt over een comfortabele mindervalidekamer met terras. De ruime kamer is goed toegankelijk en heeft een rolstoelvriendelijke badkamer met zitdouche en hulpbeugels. Tevens beschikt het hotel over een lift. 

ZIJN BIJZONDERE WENSEN MOGELIJK?

Omdat wij graag al onze gasten willen laten genieten, vinden wij het belangrijk om zoveel mogelijk rekening te houden met eventuele wensen en/of eisen. Wanneer u vooraf aan uw verblijf uw wensen kenbaar maakt, kunnen wij u vertellen wat mogelijk is.

Wat zijn de ontbijt tijden?

U kunt ontbijten in ons restaurant, doordeweeks van 07.00 uur tot 10.00 uur en in het weekend van 08.00 uur tot 11.00 uur. Ook kunt u ervoor kiezen om uw ontbijt op te halen. Als u ervoor kiest om in het restaurant te ontbijten, dan zult u een tijdslot krijgen waarin we u graag verwelkomen om in het restaurant te komen ontbijten. Dit tijdslot is noodzakelijk, omdat er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is. Bij ontvangst begeleidt onze restaurant medewerker u naar uw tafel.

Wat zijn de tijden voor lunch en diner?

Lunchen kan dagelijks in de bar/bistro vanaf 11.00 uur tot 01.00 uur. Hier geldt een maximum aantal personen, dus vragen wij u vooraf te reserveren om teleurstellingen te voorkomen. U heeft ook de keuze om een lunchbox 'to go' mee te nemen. Dineren in Restaurant 'In De Oude Watermolen' doet u dagelijks van 18.00 uur tot 21.30 uur. Wij vragen u wel van te voren te reserveren, aangezien er een beperkt aantal mensen is toegestaan in ons restaurant. Bij ontvangst begeleidt onze restaurant medewerker u naar uw tafel.

Beschikken de hotelkamers over een airco?

Kasteel Vaalsbroek beschikt niet over kamers met airco.

Kan ik een fiets huren?

Het is mogelijk om fietsen te huren bij het hotel. De kosten hiervoor bedragen € 15 per dag per fiets. Het is ook mogelijk om elektrische fietsen te huren voor € 27,50 per dag per fiets. Het is aan te raden vooraf te reserveren via de receptie of bij het maken van uw reservering.

Heeft het hotel een oplaadpunt voor elektrische fietsen?

Kasteel Vaalsbroek beschikt over een oplaadpunt voor elektrische fietsen in de overdekte fietsenstalling.

Heeft het hotel een fietsenstalling?

Kasteel Vaalsbroek beschikt over een overdekte fietsenstalling met slot en meerdere oplaadpunten voor e-bikes.

Wat is het saldo van mijn cadeaucard?

Check het saldo van uw Bilderberg Cadeaucard en verzilver deze voor bijvoorbeeld een heerlijk diner of een overnachting bij één van onze hotels. Het saldo kunt u hier checken.

Waar kan ik mijn cadeaucard besteden?

De Bilderberg Cadeaucard is vrij te besteden bij alle Bilderberg hotels, restaurants en Wellness Centres van Bilderberg. Het is niet mogelijk om reserveringen waar vooraf een creditcard betaling wordt vereist te voldoen met de Cadeaucard.

Accepteert het hotel ook landelijke cadeaukaarten, zoals een VVV bon?

Dit is per hotel verschillend. Kasteel Vaalsbroek accepteert echter geen landelijke cadeaukaarten, zoals een VVV bon.

Contact

Bilderberg Kasteel Vaalsbroek
Vaalsbroek 1
6291 NH Vaals
Telefoon: +31 (0)43 308 93 08 
E-mail: vaalsbroek@bilderberg.nl