Fietsroutes bij Bilderberg

Geniet van een ontspannen fietstocht in de omgeving van uw favoriete hotel.

Verken de omgeving rondom onze hotels met een heerlijke fietstocht. Ongeacht in welk van onze hotels u verblijft, er is altijd een adembenemende route beschikbaar. Geniet van een natuurrijke omgeving of de charme van een stad. Na uw fietstocht kunt u ontspannen op het terras met een verfrissende drank. 

Fietsroutes per Hotel

Résidence Groot Heideborgh

Tijdens de fietstocht op de Veluwe ontdekt u uitgestrekte bossen, stuifzandgebieden en schilderachtige heidevelden, allemaal omgeven door de rustgevende geluiden van de natuur. 

Bekijk Fietsroute 25 km

Bekijk Fietsroute 30 km

Bekijk Fietsroute 40 km

Hotel 't Speulderbos

Verken vanuit Hotel 'T Speulderbos de uitgestrekte bossen van de Veluwe. Geniet tijdens een fietstocht onderweg van Garderen, de schaapskooi en Radio Kootwijk.

Bekijk Fietsroute 22 km

Bekijk Fietsroute 28 km

Bekijk Fietsroute 36 km

Hotel De Bilderberg

Ontdek per fiets de prachtige omgeving rondom Hotel De Bilderberg Oosterbeek. Maak een fietstocht door de bossen van de Veluwezoom en bekijk historische bezienswaardigheden. 

Bekijk fietsroute 30 km

Bekijk fietsroute 50 km

Bekijk fietsroute 60 km

 

Kasteel Vaalsbroek

Verken het schitterende heuvellandschap van Zuid-Limburg, Duitsland en België tijdens een onvergetelijke fietstocht vanuit Kasteel Vaalsbroek. Neem daarbij een tussenstop in Aken om de rijke gescheidenis van deze stad te ontdekken.

Bekijk Fietsroute

Europa Hotel Scheveningen

Gedurende een fietstocht vanuit Den Haag naar Scheveningen kunt u genieten van bezienswaardigheden zoals Paleis Noordeinde, het Mauritshuis, Madurodam en de Watertoren van Scheveningen.

Bekijk Fietsroute 7 km

 

 

Hotel De Keizerskroon

Maak een prachtige fietsroute door de omgeving van Apeldoorn tijdens uw verblijf in Hotel De Keizerskroon. Ontdek onderweg bezienswaardigheden zoals Paleis Het Loo, De Naald, Halte Assel en de Asselse Heide. 

Bekijk Fietsroute 34 km

 

 

Parkhotel Rotterdam

Ontdek de stad Rotterdam met de fiets, een ideale manier om alle bezienswaardigheden zoals de Kubuswoningen, de Erasmusbrug en de Euromast te bewonderen. 

Bekijk Fietsroute 19 km

Bekijk Fietsroute 21 km

 

Château Holtmühle

Kies voor een rustgevende fietstocht door het schilderachtige Limburgse heuvellandschap, waarbij u wordt omringd door de rust van de natuur terwijl u langs de kalme wateren van de Maas fietst.

Bekijk Fietsroute 32 km

Bekijk Fietsroute 39 km

Hotel De Bovenste Molen

Maak een prachtige fietstocht vanuit Hotel De Bovenste Molen en fiets door zeer afwisselende landschappen. Geniet zowel van de rust en natuur, als van de bruisende stad houden. Gaat u voor 25km of 39km? 

Bekijk Fietsroute 25 km

Bekijk Fietsroute 39 km

 

GRAND HOTEL WIENTJES 

Tussen de Vecht en de IJssel ligt de Middeleeuwse Hanzestad Zwolle. Sinds de 15de eeuw is Zwolle een machtige handelsstad geweest en dat kun je zien wanneer je door de stad heen fietst. In een route van 40 km combineert u geschiedenis, cultuur en natuur.

Bekijk Fietsroute 40 km

 

Uitgelichte Arrangementen

Contact

IK HEB NOG EEN ANDERE VRAAG

Heeft u nog een andere vraag? Wij helpen u graag. Stel uw vraag bij één van de receptiemedewerkers van het desbetreffende hotel. Klik hier voor een overzicht van alle hotels met de bijbehorende contactgegevens.

  • U kunt ook het formulier invullen
  • Binnen één werkdag reactie
  • Via e-mail of telefoon

Stel uw vraag