Château Holtmühle FAQ

  • Inchecken vanaf 15.00 uur

  • Uitchecken tot 11.00 uur

  • Huisdieren toegestaan - € 35 per nacht

  • Geen mindervalide kamers beschikbaar

  • Fietshuur beschikbaar

  • Gratis parkeren

Inchecken en uitchecken

Vanaf hoe laat kan ik inchecken?

Bij Château Holtmühle kunt u vanaf 15.00 uur inchecken. Eerder aankomen is uiteraard mogelijk. Wanneer uw kamer nog niet gereed is, kunnen wij de bagage voor u opslaan. Uw reservering is gegarandeerd tot 18.00 uur op de dag van aankomst. Indien u later aankomt, ontvangen wij hier graag een melding van zodat uw kamer niet vrij gegeven wordt voor nieuwe reserveringen.

TOT HOE LAAT KAN IK UITCHECKEN?

U kunt tot 11.00 uur van uw kamer gebruik maken. Wilt u later uitchecken? Dan is dat mogelijk op basis van beschikbaarheid en tegen extra kosten. Neem hiervoor contact op met het hotel.

Parkeren en bereikbaarheid

IS HET MOGELIJK OM BIJ HET HOTEL TE PARKEREN?

U parkeert gratis op ons eigen ruime parkeerterrein. Voor laden en lossen kunt u tijdelijk direct voor de ingang van het hotel parkeren. Indien u slecht ter been bent, kunnen wij voor u een parkeerplaats dichtbij de ingang reserveren. 

HEEFT HET HOTEL EEN OPLAADPUNT VOOR ELEKTRISCHE AUTO'S?

Het hotel beschikt over acht oplaadpunten voor elektrische voertuigen.

IS HET HOTEL MAKKELIJK TE BEREIKEN MET HET OPENBAAR VERVOER?

Vanaf Station Venlo pakt u bus 66 richting Reuver Station en stap u uit bij halte Maasstraat. Vanaf daar loopt u in 8 minuten naar het hotel. Vanaf Station Tegelen loopt u in 16 minuten naar het hotel.

Plan uw route

Fitness en wellness

Fitness

De fitness is op basis van reservering toegankelijk voor gasten van het hotel tussen 07.00 uur en 22.30 uur. De fitness bevat onder andere 3 fietsen, 2 crosstrainers, 2 loopbanden en 2 oefenmatten.

Zwembad en sauna

Als gast van het hotel kunt u gratis gebruik maken van het binnenzwembad, de sauna en het Turks stoombad. Deze faciliteiten zijn dagelijks geopend van 07.00 uur tot 23.00 uur. Badkleding is verplicht in het zwembad en de wellness.

Mijn reservering

Hoe kan ik reserveren?

U maakt uw reservering eenvoudig online. Wilt u liever persoonlijk contact? Bel dan +31 (0)77 373 88 00 of mail naar holtmuehle@bilderberg.nl. U ontvangt een bevestiging per e-mail. U betaalt bij aankomst in het hotel (met uitzondering van het voordeeltarief, waarbij vooraf een creditcard garantie wordt gevraagd).

Kan ik mijn reservering wijzigen?

Uw reservering online wijzigen is mogelijk. In de ontvangen e-mail met uw reserveringsbevestiging kunt u onderaan het kopje 'reservering wijzigen' vinden. Wanneer u hier op klikt komt u in de reserveerstraat om zo uw reservering aan te passen. Uiteraard helpen we u ook graag persoonlijk per e-mail of telefoon. 

Hoe is de totaalprijs van mijn reservering opgebouwd?

De totaalprijs van uw reservering bestaat uit uw verblijfskosten, service charge en toeristenbelasting. De service charge geldt voor personen vanaf 12 jaar en is een standaardbedrag van € 3,40 per persoon per nacht. De toeristenbelasting wordt bepaald door de gemeente en is hierdoor per hotel verschillend.

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?

Het is mogelijk uw verblijf bij Château Holtmühle kosteloos te annuleren tot 15.00 uur voor de dag van aankomst. Na dit tijdstip, of wanneer u niet komt (no-show), wordt 100 procent van de eerste overnachting of het arrangement belast op uw creditcard. Dit is niet geldig bij het voordeeltarief.

Wat houdt de beste prijsgarantie in?

Vergelijken hoeft niet meer, via de website van Bilderberg ontvangt u de beste prijs voor uw hotelovernachting én krijgt u korting op het uitgebreide ontbijt van Bilderberg. Bovendien heeft u keuze uit álle kamertypes die beschikbaar zijn in het hotel. Kies bijvoorbeeld voor een deluxe hotelkamer, kasteelkamer of kasteelsuite.

Kinderen

Is het hotel geschikt voor families?

Ja, kinderen zijn bij Château Holtmühle meer dan welkom. Het is op diverse kamers mogelijk een extra (kinder)bed te plaatsen. Daarnaast betaalt u voor kinderen tot en met 11 jaar, bij een overnachting met ontbijt, alleen voor het bijzetten van het extra (kinder) bed. Lees meer.

BESCHIKT HET HOTEL OVER FAMILIEKAMERS?

Ja, Château Holtmühle beschikt over een grote familiekamer met de mogelijkheid om maximaal twee (kinder)bedden bij te plaatsen (tegen betaling). Ook op andere kamers kunnen er maximaal twee (kinder)bedden worden geplaatst. U kunt met de telefoon op uw kamer een babyfoonverbinding maken met de receptie.

Zijn er speciale tarieven voor kinderen?

Bij een overnachting met ontbijt verblijven kinderen tot en met 11 jaar gratis. U betaalt dan alleen voor de eventuele kosten van het bijzetten van een (extra) kinderbed. Bij arrangementen met diner of andere extra's betaalt u voor kinderen een gereduceerd tarief.

Zakelijk verblijf

KAN MIJN FACTUUR OP NAAM VAN HET BEDRIJF WORDEN GEZET?

Het is mogelijk om de factuur van uw verblijf op naam van het bedrijf te zetten. Wij vragen u dit aan te geven bij het maken van de reservering. Maakt u niet zelf de reservering? Dan vragen wij u om dit door te geven bij aankomst in het hotel.

IS ER EEN LOYALITEITSPROGRAMMA VOOR ZAKELIJKE GASTEN?

Er is geen loyaliteitsprogramma voor zakelijke gasten.

HOEVEEL VERGADERRUIMTES ZIJN ER IN CHÂTEAU HOLTMÜHLE?

Château Holtmühle beschikt over verschillende vergaderruimtes, waarvan de grootste 145 vierkante meter is. Bekijk hier ons capaciteitsoverzicht met de mogelijke opstellingen per vergaderruimte. Wilt u verder lezen over meetings en events bij Château Holtmühle? U leest er alles over via onderstaande link.

MEER INFORMATIE

KAN IK EEN BIJEENKOMST ORGANISEREN BIJ JULLIE?

Wat leuk dat u een meeting of evenement wilt organiseren! Via deze pagina kunt u uw wensen aangeven. Aansluitend ontvangt u van ons een offerte.

IS HET MOGELIJK OM IETS TE PRINTEN OF SCANNEN?

Op verzoek kan de receptie altijd documenten voor u printen of scannen. Bij grote aantallen worden kosten berekend.

WAT IS ER AANWEZIG IN EEN VERGADERRUIMTE?

In een vergaderruimte treft u standaard: twee flip-overs, een beamer met scherm en een conferentiebox. In de conferentiebox vindt u handige items voor tijdens de meeting: post-its, stiften, naambordjes, kladpapier en meer.

IS ER AIRCO AANWEZIG IN DE VERGADERRUIMTE?

De Glasenapp ruimte van Château Holtmühle beschikt over airconditioning. Op verzoek kan er een mobiele airco worden geplaatst in een van de andere vergaderruimtes.

WAT IS ER AANWEZIG OP EEN HOTELKAMER?

Onze kamers zijn standaard uitgerust met een werkplek, televisie, telefoon en gratis wifi. Onze luxere kamers beschikken over andere faciliteiten. Bekijk deze hier.

Overige vragen

Mag ik mijn hond meenemen?

Ja, honden zijn welkom bij Château Holtmühle. U betaalt € 35,00 per nacht per hond. U mag maximaal twee kleine honden meenemen. Er zijn twee kamers beschikbaar. Honden zijn niet toegestaan in ons restaurant en de wellness. Het hotel zorgt voor een voeder- en drinkbak.

Heeft u kamers voor mindervaliden?

Bij Château Holtmühle zijn geen mindervalide kamers beschikbaar. Het hotel beschikt wel over een lift en sommige kamers hebben een inloopdouche of een bad met een aparte douche. 

ZIJN BIJZONDERE WENSEN MOGELIJK?

Omdat wij graag al onze gasten willen laten genieten, vinden wij het belangrijk om zoveel mogelijk rekening te houden met eventuele wensen en/of eisen. Wanneer u vooraf aan uw verblijf uw wensen kenbaar maakt, kunnen wij u vertellen wat mogelijk is.

Wat zijn de ontbijt tijden?

U kunt ontbijten in ons restaurant, doordeweeks van 07.00 uur tot 10.00 uur en in het weekend van 08.00 uur tot 11.00 uur. 

Wat zijn de tijden voor lunch en diner?

U kunt voor een heerlijke lunch elke dag terecht in onze lounge van 12.00 uur tot 18.00 uur. U heeft ook de keuze om een lunchbox 'to go' mee te nemen. Dineren doet u dagelijks van 18.00 uur tot 21.30 uur in ons restaurant Die Alde Heerlickheijt

Beschikken de hotelkamers over een airco?

Alle 66 kamers in Château Holtmühle beschikken over een airco. De kamers die in het Kasteel liggen, hebben mobiele airco's omdat er in een monumentaal pand geen airco in de muren geplaatst mag worden.

Kan ik een fiets huren?

U kunt bij het hotel heren en damesfietsen huren voor € 15,00 per fiets per dag. Het is ook mogelijk om een e-bike te huren voor € 27,50 per dag. Het is aan te raden vooraf te reserveren via de receptie of bij het maken van uw reservering.

Heeft het hotel een oplaadpunt voor elektrische fietsen?

Château Holtmühle beschikt over oplaadpunten voor elektrische fietsen.

Heeft het hotel een fietsenstalling?

Château Holtmühle beschikt over een fietsenstalling, niet afgesloten. Daarnaast zijn er ook oplaadpunten voor e-bikes aanwezig.

Wat is het saldo van mijn cadeaucard?

Check het saldo van uw Bilderberg Cadeaucard en verzilver deze voor bijvoorbeeld een heerlijk diner of een overnachting bij één van onze hotels. Het saldo kunt u hier checken.

Waar kan ik mijn cadeaucard besteden?

De Bilderberg Cadeaucard is vrij te besteden bij alle Bilderberg hotels, restaurants en Wellness Centres van Bilderberg. Het is niet mogelijk om reserveringen waar vooraf een creditcard betaling wordt vereist te voldoen met de Cadeaucard.

Accepteert het hotel ook landelijke cadeaukaarten, zoals een VVV bon?

Dit is per hotel verschillend. Château Holtmühle accepteert echter geen landelijke cadeaukaarten, zoals een VVV bon.

Heeft u een andere vraag?

Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Onze chatbot Ada helpt u graag verder! Ze geeft altijd direct antwoord en kan u dag en nacht helpen.

 

  • Direct geautomatiseerde antwoorden op uw vragen
  • Dag en nacht beschikbaar
  • Snel en duidelijk

Stel een vraag

Contact

Bilderberg Château Holtmühle
Kasteellaan 10
5932 AG Tegelen
Telefoon: +31 (0)77 373 88 00
E-mail: holtmuehle@bilderberg.nl